Seru Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 dolar 2.88 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Samsung Simple LED 24" Monitor S24D300H with High Glossy Finish - $99.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 bak halen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 g710 alasım var ya. sadece blue switch ile brown arasında ne gibi fark var ses dışında onu bi şeetseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 bende g710 alacam, brown switche 30$ vermek istemiyorum, bekar adamız nolcak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 bombilo said: Samsung Simple LED 24" Monitor S24D300H with High Glossy Finish - $99.99 VESA mountsuz monitor mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 kindle 49 dolares diyii ?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 paramecium said: Selam, Bir de adam gibi bir mikrofon önersenize : Skype için ortam konuşmalarını sorunsuz yakalayacak bir şey olsun. Saygılar. Blue Microphones ürünleri kaliteli oluyor genelde: Yeti, Snowflake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 bLackcha0s said: kindle 49 dolares diyii ?? :D Göndermiyor ki tr'ye... Paperwhite'tan aaşağı alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ya sadece black friday indirimlerine nereden filtreleyebiliyoruz? black friday e tıklayınca karışık gösteriyor. sol taraftan filter seçince de bu sefer diğer indirimleri de katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 tek parça 450 dolarlık bişi gümrükte takılır mı? (6kg) Takılınca noluyo alamıyoz mu nedir onu da bilmiyorum açıkcası :D DH de amazonguide var oradan baktım da, amazon fee yi bu tür harcama olabilir diye alıp sonrasında geri veriyomuş. Orada 1.800 dolarlık toplama pcler falan ssleri vardı. Hoş ekran kartı alan da var ama 6kg beni biraz düşündürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 parasini verdikten sonra takilmio. haftaya pc alcam ben takilma derdi falan yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Takılmaz 450$'lık parça, Amazon gümrükler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 import fee yi geri alabilir miyim sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Alamazsın muhtemelen, Import Fee denilen şey vergisi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 evga 970 tekrar 299 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 samaella said: import fee yi geri alabilir miyim sizce? misal ufak bişi aldın gümrükten vergisiz geçti amazon paranı iade ediyo 1 2 ay sonra eğer ürüne gümrükte vergi ödedin ama atıyorum 40$ import fee almıştı amazon fakat gümrükte 20$ aldılar artanı amazon 1 2 ay sonra iade ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Bright said: Al sana Bright's Mouse Chart: God Tier: Mükemmel sensör (acceleration veya angle snapping yok veya yazılım üzerinden ayarlanabiliyor), mükemmel veya averaj click latency, düşük LOD, hafiflik, yan tuşlar, onboard memory, hafif click’ler, yani sadece S3988, PMW3310 ve PMW3366. Logitech G303 EVGA TORQ X5 Kone Pure Military (KPM) Steelseries Rival Zowie EC1-a Zowie EC2-a Zowie FK2 Mionix Avior 7000 Mionix Naos 7000 Good Tier: Mükemmel sensör ve çeşitli yetersizlikler. Asus ROG Gladius Asus ROG Sica Asus Strix Claw Zowie FK1 Average Tier: Mükemmel veya PCS'i düşük sensör ve çeşitli yetersizlikler. Logitech G100s Logitech G302 Logitech G402 Logitech G502 Logitech G400S Razer DeathAdder (3G, 3.5G, 4G, Chroma) Razer Abyssus (Mirror ve 2014) CM Storm Spawn CM Storm Alcor Ninox Aurora Finalmouse 2015 Microsoft Wheel Mouse Optical (WMO) Microsoft Intellimouse Optical 1.1a Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 Microsoft Blue Mouse Optical Roccat Kone XTD Optical Roccat Kone Pure Optical Roccat Lua Corsair M45 Corsair Sabre Optical Zowie AM Zowie EC1 eVo Zowie EC2 eVo Zowie FK Steelseries Kana v2 Newmen GX-1 Pro Shit tier: Geri kalan herşey. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZzbKDmFOqsP_ut2RdctD01OEbZzbXol6HLwqVkSmZcg/htmlview?pli=1# G502 var bu listede seninkileri begenmistim ama tus sayilari az. G502 nasildir birde tyon veya nyth kone dan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Ekran kartlarında güzel indirimler olmuş. Düşünenler baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 DH'taki şu konuya bak ağa, o liste baya eski. Nyth Doppler Shift Tyon VCSEL sensör kullanıyor, geç onları. Kova bile optik diye çıktı 400DPI'da full Angle Snapping var falan. Kova'ya belki firmware update yaparlarsa birşeye benzer ama sanmıyorum mouse wheel'i 5 saat kullanıp patlatanlar var bi revizyon yapmaları lazm dizayna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Böyle çok tuşlu bi G602 var işte G502 harici bi de Corsair'in Sabre RGB var ama onun da ne sensör kullandığını açıklamadı adamlar, review'ini yapan kimse de içini açıp fotoğrafını çekmemiş, dün mail attım belki cevap verirler ama pek ümitsiz, hep custom lens'le eski sensörlere DPI şöleni yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 gtx 970 - 299 dolar olarak çok cazip geliyor ya. sli'a ihtiyacım yok ama 20% indirimde yakalamışken okutayım diyorum. dün 350 dolarlık sipariş verdim, bi de bunu alırsam kol gibi girecek valal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Napıcan 2. 970'i git mouse, klavye, kulaklık, DAC/AMP, monitör falan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Bright said: DH'taki şu konuya bak ağa, o liste baya eski. Nyth Doppler Shift Tyon VCSEL sensör kullanıyor, geç onları. Kova bile optik diye çıktı 400DPI'da full Angle Snapping var falan. Kova'ya belki firmware update yaparlarsa birşeye benzer ama sanmıyorum mouse wheel'i 5 saat kullanıp patlatanlar var bi revizyon yapmaları lazm dizayna. Senmisin onu yazan? Buraya niye koymadin ya da benmi gormedim.. Ayip :) Guzelmis baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Logon olunca amazona artık $308.99 + $145.18 Shipping & Import Fees Deposit to Turkey yazıyor buradaki fiyatlarla aynı fiyata geldi. Ben ne anladım o işten? Şimdi buradaki karımız eğer gümrüğe takılmazsa 145'i geri alırız mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar