barbu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 otzbir çekme yani ona göre diyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Jaegerjaquez said: olm karı gibisiniz ha her dedikodu sizde Türk medyasının suçu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 barbu said: otzbir çekme yani ona göre diyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Olayı araştırdım, gerekli yerleri aradım adrinananın arkadaşlarıyla konuştum; yok öyle bişi... kapatabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 hapları unutmuş gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 2 said: Olayı araştırdım, gerekli yerleri aradım adrinananın arkadaşlarıyla konuştum; yok öyle bişi... kapatabilirsiniz kanka barbaranın telefonunu verebilir misin bir şey sorcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Adriana'nın arkadaşlarıyla konuşabilen, pr0n yıldızıyla whatsapp da yazışan, ama pirelli takvimini nerede buluruz diye patiye soran güzide bir arkadaşımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Abi o değil de bu olay gerçek mi yaa? Hayattan soğutacak çünkü gerçekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Yalan ya öfff sçmlm ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Dworgian said: Adriana'nın arkadaşlarıyla konuşabilen, pr0n yıldızıyla whatsapp da yazışan, ama pirelli takvimini nerede buluruz diye patiye soran güzide bir arkadaşımız adam sorgulamış(dığını sanmış)... evet haklısın sizle hiç bişi paylaşmamam gerek aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 çok birşey kaybetmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 2 said: evet haklısın sizle hiç bişi paylaşmamam gerek aslında... sen dinleme onları Güniz, Pati gurur duyuyor bu camiaya kattıklarınla! uyma o kıskançlara paşam sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Kiskandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 2 said: Dworgian said: Adriana'nın arkadaşlarıyla konuşabilen, pr0n yıldızıyla whatsapp da yazışan, ama pirelli takvimini nerede buluruz diye patiye soran güzide bir arkadaşımız adam sorgulamış(dığını sanmış)... evet haklısın sizle hiç bişi paylaşmamam gerek aslında... orada sorgu yok. gözlem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Adam Sophie Turner ile cıktı siz daha neyi sorguluyosunuz bakiyim... http://forum.paticik.com/read.php?62,6521576,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 yalan haber ya buraya geldiğinde gezdirmiştir o andan fotodur marko napar bunu adam zaten sırp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Masticore said: Adam Sophie Turner ile cıktı siz daha neyi sorguluyosunuz bakiyim... http://forum.paticik.com/read.php?62,6521576,page=1 20 sayfa ne yazılmış onu merak ettim. hiç işim yok gibi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 20 sayfada ne olduğunu bilmiyorum ama işsizin biri f5'e basmış sonra da bırakmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Bi tane crymerivercia vardı. Onun thread viewleri de böyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 o da editor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 forumun yarısı editörün nickleri siz neyin kafasındasınız :P kalan %25ide xunn, 10 tane falan 0ne, biz aslında 100 kişi bir şeyiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Gerçek editor kim. Hiç görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 100 kisi olduk mu ben en son 40 kisi fln sayabilmistim kalanlar hep dupe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 editör zaten nefr'in fakei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar