vaperon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Aldnoah Zero S2... Fak yes. Jojoculara da müjde. Ayrıca Tokyo Ghoul S2 ile devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Kesin izlenecekler Aldnoah 2 Kuroko 3(OV YIIS) Bir bakarım dediklerim Isuca Absolute Duo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Jojoooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Bayağı sequel var ya sevindim Durarara Aldnoah Zero Tokyo Ghoul Monogatari Jojo Kuroko Geri kalanı da şansa ne çıkarsa artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 suckymonogatari DRRRRR!!!!X2 idorumasta cindy kancolle aldnoah uro ikkitousen extravegata narütö the finaru uçuuu senkan! yaaaamaaaatooooo 2199 saykopat uro tales of zoroastria'ya bakarım bir de belki. fena değil ama, özellikle drr devamı şaşırttı ve sevindirdi, geçen mangaya bakmıştım 3-5 sayfa celty'nin olduğu, resmen evren vermiş isteğimi. sağol evren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 v1 bu arada bu, genelde eksik oluyor, ondan hep v2 cikana kadar bekliyorduk. Acele is olmus, v2 ciktiginda tekrar acarim bir konu ben. Tales animesi geliyor, her sekilde izlenir! Durarara'yi izlemeyi erteleyip duruyordum, bu vesileyle ilk sezonu da izlerim. Aldnoah.Zero tabii ki. Ansatsu Kyoushitsu izlenir ama tahminim kisa seri olacagi. Maou no Testament ecchi/story orani 1'e yakinsa izlenir. Rolling Girls belki. Yoru no Yatterman'da potansiyel var. Saenai Heroine guzel romcom olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Pardon, tekelinde olduğunu bilmiyordum... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Shingeki no Bahamut ve Kiseijuu: Sei no Kakuritsu bunlar baya iyiymişmiş ne diyonuz? bi de bunlardan biri korkuymuş, tadından yenmez he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Sezonunun en iyileri, ikisi de epey sürükleyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Durarararaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Durarara Aldnoah Zero Tokyo Ghoul kesin izleyeceğim. 2 tane de sizin tavsiye ettiklerinize bakarım bu sezon dolu geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 durararararararara tokyo ghoul 2 JOJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO aldnoah 2 kuroko 3 psychopass film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 aldnoah iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ansatsu kyou eğlenceli bişi düzgün çizerlerse hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 aldnoah zero'da herkesin hayatta kalması seriyi "o kadar kötü ki iyi" kategorisine soktuğundan izlerim diye düşünüyorum jojo bluray'i bekleyeceğim saykopas film izlerim tokyo ghoul'u mangayı okuduktan sonra dropladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 http://static.neregate.com/2014/12/neregate.com-Winter-2014-2015-Anime-Chart-v2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Yenilerden bir tek Miritari'yi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Bu sezon fena gelmiyor, klasik seviyesinde bir sey cikar mi bilmiyorum ama fena da degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=n9lr8jqI-24 Death Parade buna hypelandım baya. kış sezonundaymış. psychological + madhouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 fena degil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Bak bu iyiymiş. Attım listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 sezon başladı mı, başladıysa dökülün bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Daha başlamadı, üstteki listeye göre 4 ocakta başlıyormuş. Bunlar arasından gözüme ilk kestirdiğim Miritari, o da 7 ocak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Of gene 10-15 anime izleyeceğiz bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 abi başlasın artık sezon... izleyecek bişiy kalmadı resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar