Laraken Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 k1nJo said: Laraken said: dendi, 2. sayfada. ayrıca barathrum diyor ki; kız, eskiden erkek versiyonuyla birlikte olup, zaman geçtikten sonra erkek olduğunda; eskiden birlikte olduğu adamın, kendi yeni erkek versiyonu olduğunu nasıl farkedemiyor diyor. haklı da. o yaşa gelene kadar farklıdır tipi, hiç düşünmez falan ama eyvallah evet o açıklanamaz. zaten o insanın var olması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Kimin eli kimin götü belli değil. Nasıl film lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Tam bir MEH film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 soru soran kişiler... failsiz zamanda paradox mu arıyorsunuz anlamadım ki? birisi geçmişe gittiği anda evrendeki madde miktarı artıyor bi kere en baştan. bunu fixlemedikten sonra diledikleri kadar minor fail verebilirler bence, totaldeki büyük faili çok etkilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 film bardan dışarı hiç çıkmayacaktı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 artmıyor karşılıklı kütle transferi var. sen geçmişe gidince seninle aynı miktarda kütle geçmişten senin zamanına geçiyor. evrenin herhangi bir yerinde böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 kız eskiden erkek değil erkek eskiden kızdı. o kaar ağır fail yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 filmin yarısı barda hikayeyle geçiyor ama namussuzlar ne kadar güzel yapmışlar ki 1 saniye bile baymadı. soru bu tür paradoks filmlerde hep şunu soruyorum bu işin başı nasıldı? ya da ben mi anlamadım bu kısmı. muhtemelen konu yürüsün diye bu kısma değinilmiyor böyle filmlerde ancak adam her defasında geri gidip bişeyleri değiştirmeye çalışıyor dolayısıyla sonsuz karaktere ulaşılmazmıydı? daha yeni izledim hala mindfuck var vurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Abi filmin sorunu fizigi değil, niye bu kadar taktınız anlamadım. Sorunu konunun ve materyalin çok çok küçük olması. Reddit tier plot twist: The movie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bence o kadar plot twist kasmamışlar, ki zaten neyin ne olduğu çok erken bir vakitte belli oluyor ANLAYANA! gayet tadında bir yavaş reveal var ama hiç kasmıyor twist için. film determinist, tek evrenci olduğunu da zaten çok erken belli ediyor. e adı predestination. film içinde yine basit bir hikaye evet, aa ne acaip dedirtme üzerine. bunu da küfür haketmeden yerine getiriyor ki şu dönemde bir başarı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 facebook chplisi gibi büyük ve bolt ve italik yazmak yakıştımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ironik bir biçimde yapmışdım. :'( lütfen nikimi TChoracegoesskiing yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ben ilk anası babası bir sanmıştım acıkcası. ilk buluşturdugunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Çünkü kafan çalışıyor bro. Üstüne oyunculuk yine sub-par. Yönetmenlik de sub-par. Çekimler sub-par. Gerçekten siz çok sevdiniz diye hevesle açtım oo iyi film go go diye de büyük hayal kırıklıgı yaşadım. Begenenleri reportladım, polisi aradım, UN'i haberdar ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ya ben öle darlanıp sıkılmadımda şey yoktu filmde, bi renk, bi böle ruh. oda zaten cogu filmde yok ama bunda olsa yakışırmış. ben kızın dramasını hissedemedim yani dökmedi saçlarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Niye öyle diyorsun abi, SHE WAS SPESHUL, I KNEW I WAS SPESHUL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Daesu said: şey yoktu filmde, bi renk, bi böle ruh. this hani twistler filan oldu da eee dedim. Hani film bu twist üstüne olmamalıydı ya. Etkileyici değil yani hiç. Onun üstüne bu kadar zaman harcayıp bombacı muhabbeti arka planda olacağına tam tersi olsaymış daha bi hoş olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 _!_! Film bence uber bir mastirbasyon uzerine kurulu. Adam elizabethle, mensonla kalmamis komple dalmis olaya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 o video http://i.imgur.com/YAbM7it.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar