Ren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Beyler, Hanımlar. yetmedi mi artık elalemin düğün fotoğrafına baktığınız, binbir aforizmalı söze bulandığınız, hiç kimsenin hayatının bok gibi olmadığı hep bi optimum göğüs ölçüsü ideal penis boyutu tavırları. sizi bu hipsterlığı yaparak özgür olmaya davet ediyorum. sizi kendinizle vakit geçirmeye davet ediyorum. BÖNÖM ZÖTÖN VÖR ÖMÖ FÖZLÖ KÖLLÖNMÖYÖRÖM demeyin. sizi gerçekten sevdiğiniz insanların neler yaptığını bir ekrandan feed halinde görmeye değil, sormaya değer vermeye davet ediyorum. LET THE CHALLENGE BEGIN. /day1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 milleti niye peşine takıyon ki, sen kapat kendininkini işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Ben senelerce kapalı tuttum ama çözüm bu değil sonradan gördüm ki takip etme sistemi gelmiş listemdeki herkesi takip etmeyi bıraktım. Sadece sohbet amaçlı kullanıyorum ve ilgimi çeken sayfaları beğendim onları takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 http://i.imgur.com/dQKzgQA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 of buna katılabilirim ilk sayfada yerim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 hayatta anlamadığım iki şey var birincisi kadınlar ikincisi facebook kapatmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 zaten kullanmıyordum kapadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Sağda solda arkadaşlarımın çektiği fotoları albüm olarak saklamak için kullanıyorum. Amaç değiştirin, kapatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Komikli şeyleri nerde paylasip guluscez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 fa ce buk paralı olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 şöyle iki link atayım. http://en.wikipedia.org/wiki/Fear_of_missing_out https://www.quora.com/How-has-deactivating-your-Facebook-account-been-helpful-to-you ayrıca kapatınca oh be kafa sikiyormuş denen şeyler bana böyle gelmeye başladı, kapamayan kapamasın lan. hayır challenge zaten. en kötü üç gün kafa dinlersiniz. hatta telefonu falan da azaltın kitap okuyun. kahve falan yapın rahatlayın. hsktr hipster oluyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Dur lan daha yeni açtık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 feys kasiyor whatsapp gelsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Mobile appini silince pil tasarrufu da yaparsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Ben 1.5 sene önce kapattım. Hatta kapatmadım, sildim direk. 50 kere soru geldi bak siliyom, açamayacan bi daha emin misin bak vs. diye. Twitter da kullanmıyorum. Huzuru buldum cidden, twitter'ın facebook'un falan varlığından anca birisi bahsettiğinde haberdar oluyorum. Hayatımda değişen tek şey de her gün bir şekilde facebook'a ayırmak zorunda kaldığım (hiç bakmasanız telefona notification geliyor, birisi chatten bir şeyler yazıyor vs.) sürenin bana kalması. Kopmak istemediğim hiç kimseden kopmadım, hiç bir eventi kaçırmadım, hiç bir şeyden habersiz kalmadım bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Nasıl siliniyor? Deaktif etmenin Bi olayı yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 BEYLER İNANMAYIN VK.COM'U PROMOTE ETMEK İSTEYEN SOVYET LOBİSİNİN OYUNLARI BUNLAR BANA DAHA BUGÜN KARI DÜŞTÜ BİRAZ ÖNCE SEVİŞTİM DE GELDİM, EKMEĞİNİZDEN OLMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 1 haftadır kapalı bende. hiç yokluğunu aramıyorum yeminle watsapp iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 ShadowFax said: Nasıl siliniyor? Deaktif etmenin Bi olayı yokmuş Ayarlardan bir yerlere girdiydim ben. Deaktive etme olayı göz önünde de silmeye saklamışlar. Bir de sil diyince hemen silmiyor 15 gün boyunca bekletiyor hesabı dondurup; arada mail atıyor vs. yokluyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 benimki 2 yıl kapalı kaldı. ödül ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 http://www.dizist.com/upload/uyeafis/8406030535.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 oo cinali asodhasjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 hiç açmadım ki kapayayım. plebler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 hiç kullanmadım lan ben de. madalya verin, plaket verin bişeyler yapın. şu hayattaki teek başarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 feysbuksuz internetten sıkılmıyonuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar