benjani Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Age of HD akar mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/action/thief/ Thief 7.5 dolar + YEHWO3-8WN62G-KZ7AVT kodu ile %20 daha dusuyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Spintires aldım 16 liraya. Magicite oynayan yok mu? alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 6 dolara iniyor öyle de o siteden hiç almadım paypal emaili yapmam gerekiyormuş ana maili vs diince elleşmedim şimdi %50 indirimde steamde 22tl %60-75 olursa alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 imamizer said: Age of Empires II HD + The Forgotten Expansion 7.8 lira. alsam mı bunu? adam bulunuyor mu multi atmaya? bütün cafe bunu oynuyoruz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 geçen indirimde age of 4 liramı olmuştu kac olmustu onu beklicem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 mitolojide %50 indirim var niye alıyosunuz ki headline çıkabilir %75 ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 imamizer said: Steam de refund var mi? Daha kurmadim bioe dun aldigim civ 5 i. Bunu idade edip civ 5 complete pack alayim diyorum. Vsr mio yke bisey? zipzip said: Yok ne yazık ki refund Steam'de. Çok nadiren pre-orderlarda var. imam'a pm'le ulaştım ama sevap point'leri arttırmak için buraya da yazayım: dün me1 aldım, sonra aç gibi "başga ne indirimde?" diye bakarken me1+me2 dijital delüx pakedini gördüm. tek düz me2 30 küsür lirayken bu paket 13 buçuk mu neydi. hay kafama sıçayım niye bakmadım hemen gaza geldim derken support'a baktım ve şunu gördüm: i purchased the wrong game =((( burdaki talimatları uyguladım, bu sabah me1'in paraları steam wallet'a eklendi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 tesekkur ederim, hem almayi hatirlattin hem de dogrusunu aldirdin, tesekkur tekrar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 arcane said: imamizer said: Age of Empires II HD + The Forgotten Expansion 7.8 lira. alsam mı bunu? adam bulunuyor mu multi atmaya? bütün cafe bunu oynuyoruz abi. cafe? sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 adam 2002den yazıyor rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 indirimlere şuradan bakıyorum ben http://www.cheapshark.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 bemre said: indirimlere şuradan bakıyorum ben http://www.cheapshark.com/ guzel site ama g2a.com yok , buyuk yaniltma olur onsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Rome II, Banner Saga, Wolf Among Us ve Mass Effect özel seti aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 offtopic playstation 4 amazon deallari falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 UK icin; Tesco £289'a satacagini duyurdu ama gece 12'den beri girilmiyo sitesine. Amazon PS4'u £299'a satiyo. Game.co.uk'de Driveclub bundle'li PS4'u £299'a satiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 TR'ye gözükmeyen indirim hangisi yeni başlayanlarda birisi kapalı bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 dark souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 styx bişeye benziyor mu yaw? stealth oyunuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 sen al kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Bugünkü indirimlerde kayda değer bir şey var mı? Göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Tutuyorum ben kendimi winter sale e kadar. yoksa mordor ile wolfensteina girişicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Madcat said: arcane said: imamizer said: Age of Empires II HD + The Forgotten Expansion 7.8 lira. alsam mı bunu? adam bulunuyor mu multi atmaya? bütün cafe bunu oynuyoruz abi. cafe? sdfsdg Az önce 3v3 random land map'ten çıktım 1750 elo var. Beklerim. Şaaptığımın oyunu hala zevkli. Yalnız 100pingin üstünde adam gelirse acımadan kovmak gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 europa universalis 4 17 lira olmuş, alasım var aslında da daha önce hiç eu oynamadım, nasıl, zor mu alışması, keyifli mi nedir ne değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 bu batmanlerin hangisi güzel şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar