bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 biri özet geçebilir mi ya, ne olmuş ne olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 bingildak said: biri özet geçebilir mi ya, ne olmuş ne olmuş noyan eski model sevgilisini-pınar- ve babasını dövmüş hapse girecekmiş. ilk suçu değilmiş. daha öncede polislerin önünde bir üniversitede çırıl çıplak eylem yapmış mynet haber sitesinde var. çıplak modellik yapıyormuş hatta üniversitelerde. neyse, şimdi hapse girip kendime murit bulucam diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Lan adam gitti muhabbeti devam ediyor. Ne biçim adamlarsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 wishmaster sen bu konuda sus bence. en azından adamız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 karı kılıklılar işte X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 babasını dövmesi neyse de kızı niye dövmüş lan kadına vurulur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ayrıca siz nereden haberdar oldunuz yahu hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 dövme dediği tokat atmış 3 kere hemde ama ne hikmetse adamda kızda sadece manken gibi durmuşlar karşısında noyanın. enerjiden sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 lüzumsuz çıkışlar yapmazsanız çiçek gibi olur annem wish haklı aslında adam gitti arkasından konuşuyoruz bildiğin, aslında bu konuyu hiç cevaplamamk ve forumun derinliklerinde kayboluşunu izlemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 babacum ben seni savunmak için o çıkışı yapmadım. ha seni haklı bulurum tepkinden dolayı da senin gelip bunu demen bana koymaz. facebook'ta hepsi osbirci birer nerd, güzel kız görmemiş hayatında osbirciler. diyen adamı gelip "siz eziksiniz bence. adam gayet cillop" diye savunan adamın bize adamlık taslaması mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 neden abi dokunulmazlığı mı var veya forumda çok etik sahibiyiz de hiçbir şeyin kimsenin arkadasından konuşmuyor muyuz alla alla neden durup dururken tokatladı acaba, hapis cezası tatsız olmuş yok mu haber link fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 e üye alımı kapalımı sanki bişi dicekse açar bi acc gelir zaten yüssüz adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 kirmit bana cep no'nu atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 birine söyler onlar gelir yazar zaten. yancısı çok forumda önceki sayfadakiler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 bunu kesin inzibatlar sıkıştırıp askere götürdüler, bu da 5 ay thug life imajı vermek için gotten sallıyor tokat atmak suçundan 5 ay hapis yatacakmış, ya he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 bingildak said: kirmit bana cep no'nu atsana kutunu boşalt lajshda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Shean said: babacum ben seni savunmak için o çıkışı yapmadım. ha seni haklı bulurum tepkinden dolayı da senin gelip bunu demen bana koymaz. facebook'ta hepsi osbirci birer nerd, güzel kız görmemiş hayatında osbirciler. diyen adamı gelip "siz eziksiniz bence. adam gayet cillop" diye savunan adamın bize adamlık taslaması mantıksız. ya o da bazı şeyleri anladı, konuyu uzatıp birbirimizi üzmeyelim diyorum hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Adam içerdeki mahkumlara ben Mesihim, aha bu da benim mal diye açıp gösterirse iyi olur. Baya mürit toplar kendine içerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 abi yancılar ekmek çıkar umuduyla yancı işte karı kız bize de damlar belki diye ehuehu @kirmit: xaenin'e yazdım, o atar, kutu 12038 mesajla dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Ne yazdın lan bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 telefonumu vereceksin adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Verdim sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 pınar'ın soyadı neydi, bakıyım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 atanamayan öğretmen model oldu yaz çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Cok sacma ama benim terminator gibi birsey olma ihtimalim nedir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar