Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garrison

toggie

Öne çıkan mesajlar

kurun enchanteri evet.

atıl kalsın ondan sonra bina.

daily workorder materyallerini bulamazsanız patlıyorsunuz meslek gruplarında. en temizi alch-bs-eng gibi meslekler hiç olmadı garnizondaki madenden tarladan topluosun materyalini.

millet ağlamış offical forumlarda draeneic dust neden bu kadar az düşüyor diye enchanterler dailylerini tamamlayamıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Alchemy ile para kazanacak item yok yoksa malzeme buluyorsun onda sorun yok.
Eskiden kalma mountlar ile para yapıyorum ben, yeni flask potion falan 15-20g oldu fiyatı getirisi kalmadı.
scorch said:

kurun enchanteri evet.

atıl kalsın ondan sonra bina.

daily workorder materyallerini bulamazsanız patlıyorsunuz meslek gruplarında. en temizi alch-bs-eng gibi meslekler hiç olmadı garnizondaki madenden tarladan topluosun materyalini.

millet ağlamış offical forumlarda draeneic dust neden bu kadar az düşüyor diye enchanterler dailylerini tamamlayamıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

level 2 mine yaptım, madeni temizlemek 5-6 dk surdu. level 3 olunca iyice cosar herhalde. mining tutmanın hicbir anlamı yok, jc + ins yapıcam karakteri.

keske garden'daki herb'lerden daha fazla draenic seed dusse, bir de pigment alabilsek.

Benim de level 2 daha ama sanki level 3 bile olsa work order icin olan taslara yetmez gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Lvl100 olurlarsa work orderlardan 1 yerine 2 tane craft item geliyor-muş. İnternette hem böyle yazıyor, hem de ben koydum double mat alamadım diye ağlayanlar var.

Ben göreve göndermekten o olayı deneyemedim, şimdilik mission > craft mat. Herkes epix olup görevlerden bu kadar değerli getiriler kalmayınca dönülür oraya. Ya da tabi göreve gitmeyen followerı boş bekletme geçsin binasına.
Sosyal ağlarda paylaş

Armoryden AH kontrolü satış vs. ücretsiz olduğu gibi bu da olur. Teknik sıkıntı yaratmıyorsa kesin eklerler de, followerlar lvl100 olduktan sonra o kadar da önemi kalmıyor sürekli girip çıkmanın. Zaten min 4 saat dandik görevler, 8-10 medium 24 saat uzun görevler var.

Bizim parayla satılmasını beklediğimiz şey garrison dekorları. Hordedan bildiğin server yaparlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...