Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garrison

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kurun enchanteri evet.

atıl kalsın ondan sonra bina.

daily workorder materyallerini bulamazsanız patlıyorsunuz meslek gruplarında. en temizi alch-bs-eng gibi meslekler hiç olmadı garnizondaki madenden tarladan topluosun materyalini.

millet ağlamış offical forumlarda draeneic dust neden bu kadar az düşüyor diye enchanterler dailylerini tamamlayamıyormuş.
Mesaj tarihi:
yoo bende çıkıyor dreanic dust paso work orderı veriyorum ama işte o kadar mı? başka bir esprisi yok mu bunların? mass disenchanttır ne bileyim arada enchanting matt çıksın bedavadan flm :P
Mesaj tarihi:
level 2 mine yaptım, madeni temizlemek 5-6 dk surdu. level 3 olunca iyice cosar herhalde. mining tutmanın hicbir anlamı yok, jc + ins yapıcam karakteri.

keske garden'daki herb'lerden daha fazla draenic seed dusse, bir de pigment alabilsek.
Mesaj tarihi:
Alchemy ile para kazanacak item yok yoksa malzeme buluyorsun onda sorun yok.
Eskiden kalma mountlar ile para yapıyorum ben, yeni flask potion falan 15-20g oldu fiyatı getirisi kalmadı.
scorch said:

kurun enchanteri evet.

atıl kalsın ondan sonra bina.

daily workorder materyallerini bulamazsanız patlıyorsunuz meslek gruplarında. en temizi alch-bs-eng gibi meslekler hiç olmadı garnizondaki madenden tarladan topluosun materyalini.

millet ağlamış offical forumlarda draeneic dust neden bu kadar az düşüyor diye enchanterler dailylerini tamamlayamıyormuş.
Mesaj tarihi:
toggie said:

level 2 mine yaptım, madeni temizlemek 5-6 dk surdu. level 3 olunca iyice cosar herhalde. mining tutmanın hicbir anlamı yok, jc + ins yapıcam karakteri.

keske garden'daki herb'lerden daha fazla draenic seed dusse, bir de pigment alabilsek.

Benim de level 2 daha ama sanki level 3 bile olsa work order icin olan taslara yetmez gibi.
Mesaj tarihi:
level 3 oldugunda gunde 21 wo cıkabilecek ama 1 wo zaten 4 saatte tamamlanmıyor mu? ben level 2'den 36 tane falan tas cıkardım 7 wo = 28 saat.

hesabı dogru mu yapıyorum emin değilim ama bu sekilde olmalı.
Mesaj tarihi:
kozmetik değil, early game'de ilvl 665 itemları almak icin kullanabilirsin. kungen mesela gitmis bulvark almıs. illidan'dan dusen shield'ın hd kalitelisi. kim bilir ne kadar bayıldı.
Mesaj tarihi:
Mining, Blacksmith vs. gibi meslekler için follower ekleyebiliyoruz. Bunların getirisi ne oluyor ? LvL 100 olmaları fark eder mi ? Son olarak şansa benim Blacksmith özelliği olan follower Epic oldu. Görevlerde mi kullansam yok Blacksmith'e mi koysam bilemedim.
Mesaj tarihi:
Lvl100 olurlarsa work orderlardan 1 yerine 2 tane craft item geliyor-muş. İnternette hem böyle yazıyor, hem de ben koydum double mat alamadım diye ağlayanlar var.

Ben göreve göndermekten o olayı deneyemedim, şimdilik mission > craft mat. Herkes epix olup görevlerden bu kadar değerli getiriler kalmayınca dönülür oraya. Ya da tabi göreve gitmeyen followerı boş bekletme geçsin binasına.
Mesaj tarihi:
Armoryden AH kontrolü satış vs. ücretsiz olduğu gibi bu da olur. Teknik sıkıntı yaratmıyorsa kesin eklerler de, followerlar lvl100 olduktan sonra o kadar da önemi kalmıyor sürekli girip çıkmanın. Zaten min 4 saat dandik görevler, 8-10 medium 24 saat uzun görevler var.

Bizim parayla satılmasını beklediğimiz şey garrison dekorları. Hordedan bildiğin server yaparlar.
  • Yeni Oluştur...