Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 enchant ve jc lazımmış resmen. diğerleri çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 yahu ben ench eng. koydum proflarım öyle diye ama bunlar bişi yapmıyor ki :p dandik dandik işler varsa yoksa asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 kurun enchanteri evet. atıl kalsın ondan sonra bina. daily workorder materyallerini bulamazsanız patlıyorsunuz meslek gruplarında. en temizi alch-bs-eng gibi meslekler hiç olmadı garnizondaki madenden tarladan topluosun materyalini. millet ağlamış offical forumlarda draeneic dust neden bu kadar az düşüyor diye enchanterler dailylerini tamamlayamıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 oyundan yeşil itemı kaldırmışlar yeşil item maviden değerli çok net o zaman maviden çıksın arkadaş dust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Bu fishing binasında adamı balığamı gönderiyoruz? öyle bir yer var ama gerekli adam yok diyor bende, bu balıkçıyı nerden bulabiliriz bunu inceleyen oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 yoo bende çıkıyor dreanic dust paso work orderı veriyorum ama işte o kadar mı? başka bir esprisi yok mu bunların? mass disenchanttır ne bileyim arada enchanting matt çıksın bedavadan flm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 level 2 mine yaptım, madeni temizlemek 5-6 dk surdu. level 3 olunca iyice cosar herhalde. mining tutmanın hicbir anlamı yok, jc + ins yapıcam karakteri. keske garden'daki herb'lerden daha fazla draenic seed dusse, bir de pigment alabilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Alchemy ile para kazanacak item yok yoksa malzeme buluyorsun onda sorun yok. Eskiden kalma mountlar ile para yapıyorum ben, yeni flask potion falan 15-20g oldu fiyatı getirisi kalmadı. scorch said: kurun enchanteri evet. atıl kalsın ondan sonra bina. daily workorder materyallerini bulamazsanız patlıyorsunuz meslek gruplarında. en temizi alch-bs-eng gibi meslekler hiç olmadı garnizondaki madenden tarladan topluosun materyalini. millet ağlamış offical forumlarda draeneic dust neden bu kadar az düşüyor diye enchanterler dailylerini tamamlayamıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 toggie said: level 2 mine yaptım, madeni temizlemek 5-6 dk surdu. level 3 olunca iyice cosar herhalde. mining tutmanın hicbir anlamı yok, jc + ins yapıcam karakteri. keske garden'daki herb'lerden daha fazla draenic seed dusse, bir de pigment alabilsek. Benim de level 2 daha ama sanki level 3 bile olsa work order icin olan taslara yetmez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 level 3 oldugunda gunde 21 wo cıkabilecek ama 1 wo zaten 4 saatte tamamlanmıyor mu? ben level 2'den 36 tane falan tas cıkardım 7 wo = 28 saat. hesabı dogru mu yapıyorum emin değilim ama bu sekilde olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 inanılmaz bir enflasyon oldu bu arada oyunda. aynı yeni turkiye gibi zenginler daha zengin artık. gold sink icin de dusunulmus seyler var ama yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 goldun bi avantajı yokki bu oyunda ? kozmetik sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 kozmetik değil, early game'de ilvl 665 itemları almak icin kullanabilirsin. kungen mesela gitmis bulvark almıs. illidan'dan dusen shield'ın hd kalitelisi. kim bilir ne kadar bayıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 150k vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 coook daha fazladır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konu geçinde wowprogress'ten baktım. Şu adamın harcadığı goldu 10 kişi toparlayamayız. armory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 o adam o goldu harcasa ne olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Mining, Blacksmith vs. gibi meslekler için follower ekleyebiliyoruz. Bunların getirisi ne oluyor ? LvL 100 olmaları fark eder mi ? Son olarak şansa benim Blacksmith özelliği olan follower Epic oldu. Görevlerde mi kullansam yok Blacksmith'e mi koysam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Lvl100 olurlarsa work orderlardan 1 yerine 2 tane craft item geliyor-muş. İnternette hem böyle yazıyor, hem de ben koydum double mat alamadım diye ağlayanlar var. Ben göreve göndermekten o olayı deneyemedim, şimdilik mission > craft mat. Herkes epix olup görevlerden bu kadar değerli getiriler kalmayınca dönülür oraya. Ya da tabi göreve gitmeyen followerı boş bekletme geçsin binasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Follower görevleri için mobil app gelse süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Bütün garrison için gelecek bence ileride mobil app. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 ayda bi 10€ da ordan çakarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 2-3€dan fazlası verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Armoryden AH kontrolü satış vs. ücretsiz olduğu gibi bu da olur. Teknik sıkıntı yaratmıyorsa kesin eklerler de, followerlar lvl100 olduktan sonra o kadar da önemi kalmıyor sürekli girip çıkmanın. Zaten min 4 saat dandik görevler, 8-10 medium 24 saat uzun görevler var. Bizim parayla satılmasını beklediğimiz şey garrison dekorları. Hordedan bildiğin server yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Parayla garrison dekoru satmak da çok steam-vari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar