Lectre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ala ala banada çıksın o zaman :P eğleniyorum baya pvpde, genel olarak oyun ve pve için aynısını söyleyemeyeceğim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 manve said: nerden geliyor ki bu kutular? bg sonunda kazanan tarafa falan mi veriyor? kazansanda kaybetsende geliyor takım performansına göre silver var gold var sonrasını göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 alliance olunca win rate yüksek şimdi. kazanınca gold box garanti. içinden gold honor veya item çıkıyor kaybedince silver veriyo performans iyise - kişisel değil takım performansı edit: random bg ödülü işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 İyimiş ya, ben haftasonu oynıyım bakayım. PvE gearını epicsiz olduğu kadar topladım zaten. Gidip 50-100k da veremeyeceğime göre sorun yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 kaybedene gelmiyormuş şimdi gördüm asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Stormwind önündeki duel lerde bütün feral lar kesti lan beni vanilla da feral olarak rank kasmış biri olarak üzüldüm açıkcası. Demek ki pratik yapmak lazım gerçi hepsi de çok iyi oynuyo şerefsizler Outland realmı biraz böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Vanilla'daki feralle şimdikinin alakası yok ki ama. Hatta cata'daki, mop'taki feralin bile alakası yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Evet baya her şey değişmiş baya baya pratik yapmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Arms war sıçıyo, rogue iyi gibi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Arms warr.ı bilmiyorum da guardian kadar mal bir spec yok. Adama hiç bir şey olmuyor + katır yüküyle vuruyor. Retri loladinler keza şaka gibi, adamı 3 kere baştan kesiyorsun öldürmek için. AMAA en salağı hunterlar, bitmeyen sprint, backpedal'da feral druid'le yakalayamamam; cd'si olmadığını düşündüğüm stun ve snare'ler; 20k+ auto shot atabilmeleri, havalarda uçuşan 40-50k dmg'lar, double deterrence, eşek gibi dodge chance (openerlarımın yarısını dodge'luyor adamlar nasıl işse); aptal saptal heal regen hızları; dot'lar vs... Dizaynına koydumun class'ı. Bir feral druid olarak da şunu söyleyebilirim, bence en olmuş spec. OP tek bir yanı var aptal incarnation + berserk combosu. Onu da CC'leyemeyen silsin zaten oyunu. Inc. + berserk açınca yok ediyorum adamı direk, 25k civarı critliyor shred cloth'lara, fero bite 80k+. Gerçi bu spec'i bleed spec'le değiştirdim ben sustained dmg olmadığından; o daha güzel. 1v1'de falan daha etkili, hem bursty hem daha çok utility var hem de range'den de etkili. Feral charge Typhoon Treant Ward DoC Moonfire alıyorum, rake + moonfire + (treantler) + shred + tiger's fury > rip. Sonra shred spam; shred critledikçe %10 dmg. inc. geliyor. Warlock'tan daha iyi dot dmg. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Bu aksam 3v3 takildik biraz. compumuz druid DK rogue genel olarak retri ve hunterlar sıkıntı bi oplik oldugu belli. feral keza saglam rakip ama skill cap yuksek oldugu icin cok kolay fail oluyorlar. gizli tehlike monk. oynayan az oldugu icin farkedilmiyor da yakinda aglamaya baslarlar monk op diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Feral hep bana ters gelmiştir, oynamak çok istedim ama bir türlü fırsatım olmadı diğer classlardan..Druidi tbc zamanında resto olarka oynamıştım 2k+ gördük ozamanlarda.Resto druidin vazgeçilmez olduğu zamanlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 retri mm 2s attım ben de inanılmaz burst var 3s de healer bulup gircez bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 sonunda priesti 100 ledim ama tam kafama oturmadı, profesion ne almak lazım? bi de güzel bir guide var mı? pvp için addon ne önerirsiniz? daha addon kurmadım hiç şuradaki talentı yaptım; glyph daha toplamadım satabilecek olan varsa tanıdıktan alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Pvp icin gladius olmazsa olmaz arena icin, battleground target gerekiyo rbg ler icin, onun haricinde bir addon vardi ismini hatirlamiyorum ama boyle buyuk simge seklinde skillin cd si hazir oldugunda ekrana transparan bir sekilde cikaran, ek olarak omnicc var cooldown takibi icin.. Muhtemelen priest isen decursive gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Suanda RM arenada is gorur mu acaba? Veya RP? Eger ki hala gecerliyse setup olarak iyi bir mage veya priest arkadas varsa ben rogue oynuyorum 2k+ gorebiliriz diye dusunuyorum. Veya warrior da oynayabilirim yeter ki ratinge gidecek biri olsun yanimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 feral rogue dene en iyisi o şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Monk healeri bitirmişler sanki ya. Uplift instant degil. Disarm kalkmış. Eski dayanikliligi yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 tuh amk cok uzuldum monk icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Disarm tüm classlar için kalkmış yanılmıyorsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 DoubleW said: Disarm tüm classlar için kalkmış yanılmıyorsam? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 kusura bakmayında kimisi çok saçmalamış, feral ve hunter hakkında. ikisinide main gibi oynuyorum şuan pvp gear full ve conquest cap gidiyorum. Hunter 20k auto shot falan atmıyor auto shotu komedi gibi vuruyor (tamam demek istediği o değilde) 5-6k falan vuruyor 3 snyede 1. MM hunterda chiemera çok sağlam vuruyor bunun dışında low ratingte barrage her 20 saniyede 1 vuran bu 2 skill var başka da bir cacık yok, sustain i pvp de kötü ama burstu egale edebilecek skill sizde yoksa hunter op gibi gelir e 2 kere 10 saniye ardından bu burstü yiyip kendinizi toparlıyamıyorsanız killshot osurtuyor tabi resource harcamadan ondan op geliyor, gelene. Feralle hunterı yakalayamama gibi bir durum yok feral hunterı mükemmel kapatıyor 1.5snye gcd harcayıp bir zahmet re cat form yapın arada, üstelik hunterın burstünü yememek için elinde 2 mükemmel skillde var survival insect ve cenerion ward. Sonra feralde skill cap yüksek denmiş fdassgha en faceroll class 4 dmg skilli 2 instant 1 proc heal okadar charge at reform yap gogo. (tabiki cylcone da at artık uygun yerde) Retri baya baya güçlü op denebilir bile, hunter ve feral oldukça iyi durumda ama op değil kesinlikle rating arttıkça üstlerine kapandılar mı hunter dmg yapamamıyor feral ise kabak çiçeği gibi açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 skill capi yüksek class arıyorsanız rogue var, iyi oynayan dalga geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Locklar ve Feral Druidler op Hunter ise kanser sebebi her yönü ile uyuz karakter retpaladin gibi bişi oldu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 1v1 için diyorsan doğru dediklerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar