Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoD Arena, BG, World PvP Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Ya bırak ahmet bildigin 100k ice lance'le shield kırıp yoluna devam ediyosun bizi yeme.
Ama rogueların struggle is real. Clothlar ve druidler ölmüyo ( restoları en kolay ölenleri valla) plate giyenler zaten şaka gibi. Daha aldıgımı hatırlamıyorum plate giyen adam. Shamanlar meh, hunterları klasman dışı tutuyorum zaten

Her classa cc/interrupt vs veren blizzin aklına sokayım
Sosyal ağlarda paylaş

druidler zaten töbe haşa allah gibiler. en gearsızı bile 25k dan açılış yapıyo. istediği yere blink hayvan gibi kendini healleme falan. 47 sayfa wot döşendi burda classlar arasındaki farklılıklar üzerine de bunca yıllık oyunun yapı taşlarından biri olan rogue u bu kadar itin götüne sokmalarını anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi prolar abi?

http://eu.battle.net/wow/en/pvp/leaderboards/3v3

Ve Horde yok, lel ya. "Heryer rogue igrencligiydi"ye katılmıyorum, ben iyi oynayan roguelarla kapısmaktan hep zevk aldım. Gidip copy paste warlock death knight'la kapısmak çok sıkıcı.

Warriorlar BLADESTOOOORM harici iyi olmuşlar, mobil falan, güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi oynayan rogue lar bile heryerde ağlıyolar rogue un haline. tamam rogue ile paladin/dk/warrior kesmek her zaman zordu. sağlam cc veya vur kaç vur kaç gerekiyodu eyvallah hiç bi dediğim yok ama ben herife 4 sayfa damage atıyorum herifin hp si %99.9 dan aşağıya inmiyo herifin her vurduğunda parça parça %15 %15 hp alması da harbiden dengesizlik.

eskiden cloth gear oynadığımız zaman rogue gördüğümüzde eyvah derdik. şimdi pezevenkler üstümüze üstümüze koşuyolar zaten bişi vuramaz diye. cs/rap/ambush oturtuyosun herifin %3 hp si bile gitmiyo.

o ladderdaki ilk 50 deki 2 rogue da eminim yanındaki arkadaşları tarafından taşınmış adamlardır veya 20 senedir aynı setup ile pvp yapan adamlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

bu discleri ne yapacaz derken, eski şaman, şu anın ezik hunterı arkadaşıma, şamanına geçsene öküz herif, purgele faceroll akarız dedim. sonra aklıma hunter'da da magic dispel için bir skill olduğu geldi, bunu mal hunter arkadaşıma söyledim, skill sayfasına bakarken gerçekten böyle bir skill olduğu gördü. 20 focus'a magic dispelliyormuş ve cd falan yok. op olmayan hunterların, bir op olmayan özelliğini daha keşfettik sdfadwad.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu dediğim lafı ister ağlama olarak nitelendirin ister yakınma. bu zamana kadar bu forumda böyle problemlerini dile getirenlere "üff ne ağladın be bebe" diyen çok bebeler gördük o yüzden direk bu cümleyle giriyorum bu posta. oyunda şu anda çok ağır bir şekilde warrior/paladin/dk/druid/priest üstünlüğü var. her pvp setup'ının bu yönde olması gerekiyor eğer ki bişeyler yapmak istiyorsanız. 2.2k+ falan istiyorsanız eğer aralıksız 123897123 maç atıp win/lose tavan yapıp havadan rating almak yerine her vurduğumu yeneyim kimseyle muattap olmayayım derseniz eğer mecburen bu classlardan birisini oynamak zorundasınız. beğendiğiniz class ile oynamaktan zevk aldığınız setup ile oynamak isterseniz eğer sıfır latency perfect cc combo veya diğer dış etkenler olmadığı sürece ggwpnormk abiler. 500/499 ayarında falan olması lazım maç düzeniniz ki bişeyler yapabilesiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...