Liebe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 "Tatar Ramazan" said: Sahte 20lik koy geç zarflara, üstüne bi de dua alırsın. abi şunu yerler mi acaba hakikaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 olm bence tek zarf yap 20 liralık bi tane kaldı gençler dersin atarken hoparlörden testere müziği sonra let the games begin SDHGFSHDFJDSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Liebe said: "Tatar Ramazan" said: Sahte 20lik koy geç zarflara, üstüne bi de dua alırsın. abi şunu yerler mi acaba hakikaten? sisqo reklam ayarla acil ALO iş bitir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Sahte para veya boş zarf verince daha da bileniyorlar söyliyeyim. Ve yediğiniz küfürün haddi hesabı yok haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 ya boyle sanal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 puştlara bak ya,bahşiş ver neyin bahşişi amk agsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Arabayı üzerine sürmediğine dua etsin ibneler. Aslında arabanın tamponuna dikenli tel döşeyeceksin. Akıllı olan ertesi gün parazitlik yapmak için kaçıp gider, o kadar beyni olmayan ölür. Adapte olan gelecek kuşakları harrasslayacak çocuklar üretebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 ben düğün yapacak olsam hayatta türkiyede bu zahmete girmem. bir gün oturup hesapladık, istanbulda 200 kişilik yemekli düğün bütçesi ile romada falan konsoloslukta 70 kişilik düğün yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 -Crawler- said: Sahte para veya boş zarf verince daha da bileniyorlar söyliyeyim. Ve yediğiniz küfürün haddi hesabı yok haha Herhangi bir şekilde önümü kesip aracıma zarar veriyorsa onun yediği küfrün hesabı yok zaten baştan? Valla sahte parayla falan ümit vermeye karşıyım ben, yapabilsen şiddet en iyi çözüm de o hep olmuyo işte. Hele bi de böyle mutlu günde falan tatsızlık çıkması ayrı dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 ginaly said: ben düğün yapacak olsam hayatta türkiyede bu zahmete girmem. bir gün oturup hesapladık, istanbulda 200 kişilik yemekli düğün bütçesi ile romada falan konsoloslukta 70 kişilik düğün yapabiliyorsun. Altin gelmez o zaman. Hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 ne şamın şekeri ne arabın yüzü. sırf ailem birilerine altın taktı diye onları toplamak adına o iğrençliğe bulaşamam. döngüyü birilerinin durdurması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Sırf şu pezevenkler yüzünden bireysel silahlanmayı destekler duruma geldim. Taşıma ruhsatlı bi browning olucak, sıyırıcaksın 2 tane ayaklarının dibine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 AKP zarfları al içine para koyma, not koy CB versin diye gelene gidene ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 ginaly said: istanbulda 200 kişilik yemekli düğün bütçesi ile romada falan konsoloslukta 70 kişilik düğün yapabiliyorsun. bunun barcelona'da evlenelim planına şahit oldum 1. dereceden. olay Sheraton'da ankaranın bağları çalarak bitti haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Kadıköy evlendirme dairesinde nikah yaptım bende. Düğün arabasını kardeşim kullanıyordu. Benzer durum bizim başımıza geldi. Neyse ki kardeşim arabanın bir yerine kuru sıkı tabancasını koymuş durumu önceden kestirip. Ucunu gösterdiğinde etrafta kimse kalmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 abimin düğününde gelin arabasını ben kullandım. sırf araca dadanmasınlar diye sivil kıyafetle sürdüm arabayı. arka camlar siyah filmliydi çakmadılar. gittiğimiz yol da tarabyadan Portaxe'e kadar mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 ginaly said: ben düğün yapacak olsam hayatta türkiyede bu zahmete girmem. bir gün oturup hesapladık, istanbulda 200 kişilik yemekli düğün bütçesi ile romada falan konsoloslukta 70 kişilik düğün yapabiliyorsun. almanyadayım. burada mitfahr diye bi sistem var bi keresinde bi çifte denk geldim. çok cana yakındılar anlattılar. yeni evlenmişler düğüne 50 kişi davet etmişler. tüm masraflar dahil (resmi nikah + kokteyl + vs..) 2500 euro ödemişler. ayrıca düğün tarihi bir kalede olmuş hakkaten resimleri gördüm bildiğin kale. günlük kirası 70 euro. kafayı yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 polisi arasan hiçbir şey yapmaz , hatta polisin yanında olsa kafasını çevirir. kanıksamışlar bir şey yapmaya yapmaya. ama karşılık versen her halükârda haksız çıkarsın , kafalarına sopayı geçirsen yanında polis arabası spawn olur, mendil satan gariban çocukları dövmüşler amirim :( derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 ezip geberticeksin bahşiş diye diye ölecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 istanbullular ne korkakmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 HAH HAH HAH! Ah şu İstanbullular. Biz Afrika'da hiç sorun yaşamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 KidLazer said: almanyadayım. burada mitfahr diye bi sistem var bi keresinde bi çifte denk geldim. çok cana yakındılar anlattılar. yeni evlenmişler düğüne 50 kişi davet etmişler. tüm masraflar dahil (resmi nikah + kokteyl + vs..) 2500 euro ödemişler. ayrıca düğün tarihi bir kalede olmuş hakkaten resimleri gördüm bildiğin kale. günlük kirası 70 euro. kafayı yersin. Saatlik olmasın o? Yanlışın var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 bol keseden sıkıyorsunuz, arabadan inip tokat atmaya hiçbirinizin götü yemez. tatsızlık çıkmasın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 tatsizlik baldirdaki 10 cm lik kesik olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 ben de inanamamıştım ancak bildiğin günlük 70 euro. ha tabi kale berlinin göbeğinde ya da münihin dibinde değil. Gehren'de bi kalede olmuş düşün damadın ailesi orda yaşıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar