Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle bir şehirde nasıl yaşıyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[video]http://video.ntvmsnbc.com/bahsis-degil-gasp-girisimi.html?feature=oembed" width="459">

Bunları koruyan bir cemiyet mi var, neden bu manzaraları yıllardır seyrediyoruz?
Mesaj tarihi:
izlerken inanılmaz sinirlendim. o an içerdeki adam da muhtemelen sikerim hasarını katil olmaya değmez diye düşünmüştür. taşlı elemanın beyni zaten ölmüş insen ağzını gözünü kırarsın. da bu canlıları öldürünce bi de kabahatli oluyorsun. iyi ezmemiş adam.
Mesaj tarihi:
Kimse sesini çıkartmıyor. Geçen gün yine denk geldi, gelin damat kılığına giren muhabirlerin çektiği bahşiş terörü haberini izledim. O kadar çok olmaya başladı ki. Sadece arabası olana da değil, biraz iyi giyimli olanlara da saldırıyorlar. Polisler de çekirdek yiyorlar.

Edit: imla
Mesaj tarihi:
3 hafta sonra nikahım var lanet kadıköyde nikah. nikah salonunun etrafına resmen çember kurmuşlar onlardan habersiz kimse geçemiyor. bişi vermezsen arabanın ağzına sıçıyorlar geçen sene arkadaşımın arabasını çizik içinde bıraktılar
Mesaj tarihi:
Eee tamam işte bunları toplayıp sınıra koysunlar.
Masum evlatlar şehit olacağına bunlar ölsün en azından vatana hizmet etmiş olurlar.

Kürtler alsa ya bunları kobaneye falan
Mesaj tarihi:
Liebe said:

3 hafta sonra nikahım var lanet kadıköyde nikah. nikah salonunun etrafına resmen çember kurmuşlar onlardan habersiz kimse geçemiyor. bişi vermezsen arabanın ağzına sıçıyorlar geçen sene arkadaşımın arabasını çizik içinde bıraktılar

1 ak-47

1 red cross

2 flash

1 he grenade

go.
Mesaj tarihi:
abi zaten araba falan süsleme olayına kesinlikle girmiyoruz, kiralıcam bi tane simsiyah filmli araba

onu da anlıyodur artık ipneler ya. hyundai h100 le mi gitsek dayının var bi tane mobilya taşıyo
Mesaj tarihi:
Red said:

evlenirsem bodyguard tutacam arabayla takip etsinler diye sdfs

Zaten istanbul gibi bir yerde lazım. Zaruri düğün harcaması gibi düşünün bunu. Hatta organizasyon şirketleri düğün paketine ekleyecek bunu. Tinerciden koruma paketi 2 adet bodyguard.
Mesaj tarihi:
aynen gelin arabasına oturtcan 2 tane. hem soforun olacak hem korumaların. sen de arkaya yaylancan. camdan para isteyenlere de hasiktir köpekler diyip tükürük atarsın.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

ben üsküdar evlendirme dairesine gitmiştim sahil yolundan öyle arabanın üstünde 3 tane piç sürükledim resmen katil ederler adamı inmiyorlar 60-80km hıza çıktım yine banamısın demediler sdfs
Mesaj tarihi:
bir cok kişi suanda gelin arabası yapmadan süslemeden evlenmeye basladı suanda 3 tane tanıdıgım zaten yurtdısında konsoloslukta evlendi. Aslında kendi ayaklarına sıkıyorlar bir sonraki adım burda yazdıgı gibi bodyguard tutmak bir araba daha olacak içinde 3-4 kişi paketleyip koyacaklar işte
Mesaj tarihi:
düğünde bir sürü dandik masraf yapılıyor. peçetelerden bardaklardan kısıp güvenlik şirketine yatırmak mantıklı sdfs

keyfin kaçmaz. evliliğn kendi zaten kabus bi de evlendiğin gün olmasın sdfs
Mesaj tarihi:
arabayı kullanacak arkadaşım manyak zaten, daha önceden kuzeninin nikahında 2 mahalle öteye taşıdı çocuğu sağ sol yaparak fırlatmaya çalıştı başaramadı, en son nikah dairesine kadar götürdü bebeyi. tecrübeli şoför seçtim o yüzden asdafasd
Mesaj tarihi:
Liebe said:

biz arabanın kaputta bi cocukla ziverybeye kadar geldik
orda zarf verip kovaladık
1 dolarlıkz arfları hazırla
bide arabayı susleme
  • Yeni Oluştur...