izlerken inanılmaz sinirlendim. o an içerdeki adam da muhtemelen sikerim hasarını katil olmaya değmez diye düşünmüştür. taşlı elemanın beyni zaten ölmüş insen ağzını gözünü kırarsın. da bu canlıları öldürünce bi de kabahatli oluyorsun. iyi ezmemiş adam.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Böyle bir şehirde nasıl yaşıyorsunuz?
Kimse sesini çıkartmıyor. Geçen gün yine denk geldi, gelin damat kılığına giren muhabirlerin çektiği bahşiş terörü haberini izledim. O kadar çok olmaya başladı ki. Sadece arabası olana da değil, biraz iyi giyimli olanlara da saldırıyorlar. Polisler de çekirdek yiyorlar.
Edit: imla
Edit: imla
3 hafta sonra nikahım var lanet kadıköyde nikah. nikah salonunun etrafına resmen çember kurmuşlar onlardan habersiz kimse geçemiyor. bişi vermezsen arabanın ağzına sıçıyorlar geçen sene arkadaşımın arabasını çizik içinde bıraktılar
Gazan mubarek olsun Liebe.
iyi bari görüntüyü çekene saldırmamışlar
Eee tamam işte bunları toplayıp sınıra koysunlar.
Masum evlatlar şehit olacağına bunlar ölsün en azından vatana hizmet etmiş olurlar.
Kürtler alsa ya bunları kobaneye falan
Masum evlatlar şehit olacağına bunlar ölsün en azından vatana hizmet etmiş olurlar.
Kürtler alsa ya bunları kobaneye falan
evlenirsem bodyguard tutacam arabayla takip etsinler diye sdfs
bunlar için de kapan geliştirsin bolis.
hoş onu da vatandaşa atar yine
hoş onu da vatandaşa atar yine
abi zaten araba falan süsleme olayına kesinlikle girmiyoruz, kiralıcam bi tane simsiyah filmli araba
onu da anlıyodur artık ipneler ya. hyundai h100 le mi gitsek dayının var bi tane mobilya taşıyo
onu da anlıyodur artık ipneler ya. hyundai h100 le mi gitsek dayının var bi tane mobilya taşıyo
aynen gelin arabasına oturtcan 2 tane. hem soforun olacak hem korumaların. sen de arkaya yaylancan. camdan para isteyenlere de hasiktir köpekler diyip tükürük atarsın.
Ben nikahımda boncuk tabancası düşünüyorum. Hem eğlenirim, hem canlı hedef eğitimi olur.
3 hafta sonra nikahım var lanet kadıköyde nikah. nikah salonunun etrafına resmen çember kurmuşlar onlardan habersiz kimse geçemiyor. bişi vermezsen arabanın ağzına sıçıyorlar geçen sene arkadaşımın arabasını çizik içinde bıraktılar
ben üsküdar evlendirme dairesine gitmiştim sahil yolundan öyle arabanın üstünde 3 tane piç sürükledim resmen katil ederler adamı inmiyorlar 60-80km hıza çıktım yine banamısın demediler sdfs
bir cok kişi suanda gelin arabası yapmadan süslemeden evlenmeye basladı suanda 3 tane tanıdıgım zaten yurtdısında konsoloslukta evlendi. Aslında kendi ayaklarına sıkıyorlar bir sonraki adım burda yazdıgı gibi bodyguard tutmak bir araba daha olacak içinde 3-4 kişi paketleyip koyacaklar işte
düğünde bir sürü dandik masraf yapılıyor. peçetelerden bardaklardan kısıp güvenlik şirketine yatırmak mantıklı sdfs
keyfin kaçmaz. evliliğn kendi zaten kabus bi de evlendiğin gün olmasın sdfs
keyfin kaçmaz. evliliğn kendi zaten kabus bi de evlendiğin gün olmasın sdfs
ezin la ibneler ölsün ahahah
if a head is cut off, two more will take its place
Biji, Hydra
Biji, Hydra
arabayı kullanacak arkadaşım manyak zaten, daha önceden kuzeninin nikahında 2 mahalle öteye taşıdı çocuğu sağ sol yaparak fırlatmaya çalıştı başaramadı, en son nikah dairesine kadar götürdü bebeyi. tecrübeli şoför seçtim o yüzden asdafasd
bos ver sen simdi dusunme ole kotu kotu seyler..mutlu ol..umutlu ol
biz arabanın kaputta bi cocukla ziverybeye kadar geldik
orda zarf verip kovaladık
1 dolarlıkz arfları hazırla
bide arabayı susleme
Sahte 20lik koy geç zarflara, üstüne bi de dua alırsın.
tüm ülke delirdi ya
Öne çıkan mesajlar