Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 direk diskalifiye. 2 ay önce bulduk diye sırıtıyo bi de it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 diskalifiye edilmelerine +1 ama benim için asıl soru Dreamhack kuralları içinde nasıl bir konuma gelecek bu durum, bir aksiyon alınacak mı. LDLC biraz bastırıp, sosyal medyada tweet falan atsınlar bir shitstorm dönsün de Dreamhack prestij kaybeder gibi hissetsin kendini, anca o zaman diskalifiye gelir gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 diskalifiye edilmeleri gerek ama takım fnatic olunca götleri yemez kolay kolay. dandirik bi takım popüler bi takıma karşı yapsa direk diskalifiye edilirdi. bu durumda rematch en iyi ihtimal gibi ama ondan da umudum yok benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 http://files.dreamhack.se/rules/DHS13_CSGO_Rules.pdf "Pixelwalking is illegal." hayır kitapçıkta yazmasına rağmen adminler niye mal gibi izlemiş onu anlamadım. gotv'den izleyenler direk çakmış pixelwalking olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 şu thorin dangalağından da nefret ediyorum kim tutup getirdiyse onun da aklına sıçayım. adam ibuypowerı nip'nin önüne koymuş lan top10 listesinde ahahsadh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Pixelwalking hakkında konuştular biraz da belli ki gidici fnatic sıkıtnı çıkar abi zaten elenmezlerse. Doping kullanmak gibi bir şey yani bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 http://i.imgur.com/wVlpT4g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 fnatic diskalifiye olursa, lounge tarafında noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 return olur sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 olmaz abisi itemleri verdiler fnatic kazananlarına,adam o itemi çekti size hangi itemi vericekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 itemlar dağıtıldı bitti o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 benim kaybettiğim itemleri ceyhun bana verir, sizi bilemem arkadaslar o zman asdsafasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 evet csglda bitti o iş ama hiç olmazsa elensin şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 adamın teki o glitchi bulmuş lan taaaa ocak 23'te. valve'a da söylemiş, onlar da düzeltildi diye geri mail atmışlar ahasdfh https://www.youtube.com/watch?v=1Oyvb8Pr3ZI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 inanılmaz tiksindim ya fnaticten devilwalk da zaten oyuncuyken de leşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 midesiz herifler ya. sinir oldum akşam akşam. bu arada dignitas vs navi maçından sonra açıklanacakmış resmi karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 dig le beraber yine herşeyimi kaybettim bu akşam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 na'vi naptı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 comeback was real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Alıp bastığım stickerların hepsi tuttu. Keşke turnuvadan önce envanteri boşaltmayıp bet yapsaydım. Item kalmadı işte yazık oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Desqpio said: midesiz herifler ya. sinir oldum akşam akşam. bu arada dignitas vs navi maçından sonra açıklanacakmış resmi karar. açıklama yapıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 S-H said: Desqpio said: midesiz herifler ya. sinir oldum akşam akşam. bu arada dignitas vs navi maçından sonra açıklanacakmış resmi karar. açıklama yapıldı mı? "NBK- @LDLC_NBK Decisions will take HOURS to be fixed. Admins are going _now_ to try out the "bugs". We're being sent to the hotel waiting for a text message." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=bzweLYc3ePc 0.08 ahahahahha AHAHAH arkadaki şişko guardian mı lan ahahahdahhsadsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 bu kadar komik olan ne var anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ldlc-fnatic maçı yarın tekrarlanacak galiba. Sticker challange'da kazanan yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar