Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 şunu yapmalarını bekliyordum aslında bu turnuva da In the end you'd have to host all qualifiers for a tournament like DreamHack offline to be able to do anything at all. Besides the offline factor, teams have to play with brand new steam accounts and pcs provided by the organizer, without internet access. Furthermore external hard drives and USB sticks have to be forbidden. That would exclude all potential factors. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 bazılarını yaptılar, hatta maçları olan oyuncular platforma çıkmadan telefonlarını bile teslim ettiler sanırım. ama tüm önlemler alındı mı bilmiyorum, mesela configleri nasıl attılar atarlarken denetim altındalar mıydı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 abi telefonun olayı adamların yerini mesaj atmasınlar diyedir dskjfhdsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 yok daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Emre333 said: şunu yapmalarını bekliyordum aslında bu turnuva da In the end you'd have to host all qualifiers for a tournament like DreamHack offline to be able to do anything at all. Besides the offline factor, teams have to play with brand new steam accounts and pcs provided by the organizer, without internet access. Furthermore external hard drives and USB sticks have to be forbidden. That would exclude all potential factors. niye yapılmıyor acaba, yapılamayacak bir şey değilmiş gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 ufacık sınıfta sınav sırasında telefonla wikipediadan 10 soruyu örnekleriyle dahi yazacak el çabukluğuna sahip insanlar var bu dünyada. abi mesela şöyle düşün , adamlar A da ise mesaj at dersin, mesajın titreşimini değişik yaparsın. B kalabalıksa ara dersin, titreşimini değişik yaparsın. orda izleyen oyuncular yönlendirir seni. ulan ne senaryo yazdım 2 dakka da. düşünsene adamlar b bekliyor 5 kişi bugunki gibi? mesaj geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Configleri/driverlari stickte adminlere teslim ettiler, onlar atti makinalara ama yeni Steam accountu falan verdiler mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 yeni hesap vermediler tabisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 turnuva ayağına çoşmadı, 2 gündür bozuktu market yeni koyulanlar gözükmüyodu eskiden fahiş fiyata koyularlar da markete yeni giriş olmadığı için sattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Emre333 said: abi telefonun olayı adamların yerini mesaj atmasınlar diyedir dskjfhdsgs esl'de telefon önlerinde oynuyorlardı, fragbite da olabilir. smitzz round sonları kontrol ediyor, whatsapp'dan hatuna yazıyordu sdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Şu maç bence taric'in 2 map kötü performansına bakıyor, netcode çok güven vermiyor, oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ahaha buda gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 vpyi değiştiriyorum şimdi water elemental severim risk almayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 üst bahsi kazanırsan da ibp gelirse vp onu alır yalnız, fnatic gelirse ki o gelecek, alt bhisten bir şey kazanmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Lectre said: 2xbo3, VP has 1 bo3 advantage. TBD = winner of Fnatic/IBP. şu ne? neden böyle? çünkü vp ikine karşı da maç kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 dreagloth said: üst bahsi kazanırsan da ibp gelirse vp onu alır yalnız, fnatic gelirse ki o gelecek, alt bhisten bir şey kazanmazsın. üst bahsi aynen bıraktım alt baksi vp verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 vp'de 1 bo3 avantaj var yalnız, az avantaj değil fnaticin en az 4 map alması lazım, kurwalara tek bo3'de 2 map alsa yetiyo. fnatic ama tokatlar herhalde ya jw hiç oynamamış dün ona rağmen zar zor yenmiş kurwa bence fnatic muricanları 2-0'lar rahatça sonra virtusu da 2-1 2-0 gibi skorlarla tokatlayarak şampiyon olur ve senin iki pistol de rip in pepperonis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 bo5 üzerinden olcak yani vp 1-0 önde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 hayır 2 bo3, birinde 1-0 önde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 fnatic şu anda 1.86 oran veriyor, bir daha bulunmaz bu fırsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 e uzatmaya mı gidicek o zaman 1-1 olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 2 tane bo3 oynayacaklar. VP ilkini alırsa ikinciyi oynamaya gerek yok, ilkini Fnatic alırsa 2. yi alan kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 olur mu lan öyle şey, 1 harita asla koskoca final bitiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar