Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge #2

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

şunu yapmalarını bekliyordum aslında bu turnuva da

In the end you'd have to host all qualifiers for a tournament like DreamHack offline to be able to do anything at all. Besides the offline factor, teams have to play with brand new steam accounts and pcs provided by the organizer, without internet access. Furthermore external hard drives and USB sticks have to be forbidden. That would exclude all potential factors.
Sosyal ağlarda paylaş

Emre333 said:

şunu yapmalarını bekliyordum aslında bu turnuva da

In the end you'd have to host all qualifiers for a tournament like DreamHack offline to be able to do anything at all. Besides the offline factor, teams have to play with brand new steam accounts and pcs provided by the organizer, without internet access. Furthermore external hard drives and USB sticks have to be forbidden. That would exclude all potential factors.

niye yapılmıyor acaba, yapılamayacak bir şey değilmiş gibi gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ufacık sınıfta sınav sırasında telefonla wikipediadan 10 soruyu örnekleriyle dahi yazacak el çabukluğuna sahip insanlar var bu dünyada.

abi mesela şöyle düşün , adamlar A da ise mesaj at dersin, mesajın titreşimini değişik yaparsın.

B kalabalıksa ara dersin, titreşimini değişik yaparsın. orda izleyen oyuncular yönlendirir seni.

ulan ne senaryo yazdım 2 dakka da. düşünsene adamlar b bekliyor 5 kişi bugunki gibi? mesaj geliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

vp'de 1 bo3 avantaj var yalnız, az avantaj değil fnaticin en az 4 map alması lazım, kurwalara tek bo3'de 2 map alsa yetiyo. fnatic ama tokatlar herhalde ya jw hiç oynamamış dün ona rağmen zar zor yenmiş kurwa

bence fnatic muricanları 2-0'lar rahatça sonra virtusu da 2-1 2-0 gibi skorlarla tokatlayarak şampiyon olur ve senin iki pistol de rip in pepperonis sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...