k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 kalbim dayanamayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 İnsan izlerken stres oluyor, çok güzel geçiyor final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 lan 3 saattır oturuyorum oldugum yerde sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 iki takım da çok güzel oynuyor, izlemesi süper ligten daha keyifli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ldlc daha organize t tarafında ya. özellikle A girerlerse nip zor durumda kalır baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 işte bundan bahsediyodum ldlc'de herkes atması gereken yere smoke atıp giriyor. nip 2 saatte sırayla bütün grenadeleri harcayıp 30 saniye kala girmeye çalışıyor. e böyle yaparsan yenilirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ovvvvvvvvvv yessss NiP bitti demeden bitmez sadahsdahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 rekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Nip CT tarafında çok dağınık oynuyo, LDLC bi pusuyo bomb area'ya, sonra adamları kutu arkasından çıkar çıkarabilirsen, sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ABI MENEJER ADSGHAESWJUHGSFDJHFDSJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 gözüne şampanya kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Ne sönük bir ödül töreniydi o öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 lan adamlar sevinmedi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 hadi seyirciler nipi tutuyordu ses çıkarmadı. happy falan niye sevinmedi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 adam meh diye kaldırdı kupayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Aiko said: lan adamlar sevinmedi bile adamlar deplasmanda kupa kaldırdılar lan. ışıkları kapatıp zemini sulamadıklarına şükret sadsafa :D hadi hadi oyuna, size NBK yeteneklerimi göstereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 http://i.hizliresim.com/dWzqOV.jpg bugünde 42$,navi ldlc maçı kaçmasa 70$ la kapardım günü sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ooo 2 tane p90 assimov alırım 1 dal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 O kadar kazandım bu kadar kazandım demekle olmuyor bugün nikahım var görelim takıları =p şaka bi yana bir süre yokum arkadaşlar fazla rütbe düşmeyin yokluğumda uğraştırmayın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 o değil turnuva olayına piyasa cosmus, ulan keske önce farkına varsaydım deli kar yapardım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 applev0dka said: Aiko said: lan adamlar sevinmedi bile adamlar deplasmanda kupa kaldırdılar lan. ışıkları kapatıp zemini sulamadıklarına şükret sadsafa :D hadi hadi oyuna, size NBK yeteneklerimi göstereyim oynuyor musunuz gelim mi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 applev0dka said: o değil turnuva olayına piyasa cosmus, ulan keske önce farkına varsaydım deli kar yapardım ya pazarda bug var, pahalıdan koymuştum ben de ama yeteri kadar pahalı koyamamışım :( fena faydalanırdık varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 http://csgo.99damage.de/de/interviews/23269-former-cheat-coder-says-it-all bakalım ilerleyen zamanlarda kimler hack çıkacak. şu ldcl deki inanılmaz accurate shotların kaynağını gerçekten merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 e abi çok kolaymış valve'ın ortalığı temizlemesi? Then can VALVe not just buy the cheat, read through the source and then bust the hackers? VALVe could bust this cheats immediately within one day. For VALVe itself it would be even more profitable because the players then would have to create new accounts. Each user can easily use Organner or x22, it's just an .exe that must be executed, and to execute the file you have to disable DEP, so the hack cannot be read by VAC. That makes it great for matchmaking, but not for Wire, ESEA and Co. So VALVe could easily just ban all people who have disabled DEP. Can you explain in one sentence what DEP is and what it controls? DEP means translated Data Execution Prevention. This is a feature which you disable because you don't want to load the code of the cheat in the system memory range. Because of that VAC can't detect the cheat because it doesn't get the files of it. You could make a rule which says that you have to activate DEP - otherwise you will get banned instantly. With this solution you could easily ban all public-hacks and start a big bustwave. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar