Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ama sen bunu anlamayacak kadar kötü olamazsın, o yüzden bu seçeneği atlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ben normalde de 1080 oynuyordum ki zaten, 1920x1080'di gerçi bakayım ona aklıma hiç gelmedi asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 son bi 50mblık falan update ile oyun fena saçmalamaya başladı bende de. loadingde alttab yapınca crashler oluyomuş galiba onu düzeltmişler de bende şimdi normal lobbydeyken alttab yapınca veya ilk açmaya çalıştığımda donup kalıyor öyle falan. herkese farklı bi yan etkisi oldu galiba sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 evet oyun ilk açılırken kesinlikle donuyor bende de, kapatana kadar da çok uğraşıyorum görev yöneticisinde falan da donuyor her şey. sonra kapatınca ordan düzeliyor kendine geliyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 valla o olay bende son gelen patchle düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 abi gold 2'ye yükseldiğimden beri matchmakingde her takımda en az 1 tane smoke weed everyday kafası, bir tane DO THIS NOO DO THAT OOOOMGG!!!!!!!!11 DO WHAST I TELL YOU OOOMOGMGOMGOMG, bir tane de faggin nooobs noooobs n0000bs OMG purple you nooob var. Kafam çatlıyor yemin ediyorum 5. turdan sonra bırakıyorum oynamayı bu ne ya. Gold 1'de, silver'da falan çok nadir yaşadım bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 gold'da insanlar yavas yavas oyuna ısındıgından hataların daha cok farkına varıp söyleme gereği duyuyor ondan ya. silverda herkes kendi kafasına göre takılıp başka yerlerden rush atıp öldüğünden böyle konusmalar geçmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 smoke weedçiyi napıcaz abi? oyun boyunca abuk subuk sesler, kendince komik olma çabaları AİEİİEAÜEĞÜAŞÜĞE diye bağırmalar falan. Hadi ötekiler rage yapıyor, bu gothlalesi ne yapıyor? hayır mesela bi tanesini hatırlıyorum, 1v1 kalmışım, elimde m4a4 var, mikrofondan salak YERDEKİ p90'I AL p90'I AL OMGOMG dedi, yerdeki p90'ı görmeye çalışırken öldüm. OMG NOOB sonra. NİYE P90 ALIYORUM ABİ? m4a4'ÜN NESİ VAR AKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 blockla abi öyle trolleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 abi zaten her maç en az 2 kişi blokluyorum e bu sefer de communication olmuyor her türlü kayıp. bi de bloklama kararını alana kadar zaten hevesimi falan sıfırlıyor ben de bok gibi oynuyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 en güzel blok pub da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Oha pubta Voice Enable nasıl oynuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 pub neden oynuyorsun, burda asıl soru olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Bazi publarda gayet kaliteli adamlar var. Onlari bloklamiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 publar güzel oluyor ya, ben kafa dağıtmak ve trollemek için giriyorum bazen. Zaten çoğu kişi competiveden sıkılıp goygoya geldiği için bayağı eğlenceli oluyor. 32 kişi WORKOUT keyfi asdfsda çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Dün gece bi booster ekip girdi karşımıza herif aim alma ihtiyacı bile duymadan vurup durdu bizi yere bakarak gidiyor filan bi üst rank zaten global elite daha neyini boostluyorsunuz lan niye lan niye aralarında bi de silver vardı saçma sapan işler. Diğer 3 elemanı kickleyip 2 kişi 6 round kazanmayı başardık :D yinede haha oda awp sayesinde hile yapmayı bile beceremio o derece herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 oyun bitmiş ya, adamları vuramıyosun bile, 5 metre mesafeden 1 şarjör mermi boşaltıyosun, 35 damage in 2 hits diyo kodumunun oyunu aha related video da şu http://www.youtube.com/watch?v=cmC8wu0gD6U @editör senin related video da şu sanırım, bana da denk geldi bi kere böyle, ama adam bizim takımdaydı, karşı takım zaten bıraktı oynamayı 2. rounddan sonra, hepimiz reportladık tabi. http://www.youtube.com/watch?v=dlm12rcMtBQ teleport hack de cıkmıs http://www.youtube.com/watch?v=BaGIe5u_rSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 1-üstteki video oyunun ilk zamanlarından 2-adam baya kötü sdf. edit: 3-bi de net-graph açık değil. oradaki değerleri göremedikten sonra bi ciddiyeti yok videonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ya 1 haftadır bir de bana leş gibi takımlar giriyor tek girdiğimde, hani hep mi bölgenin en beyinsizleri ve yeteneksizleri bana geliyor anlamıyorum. hem fps sorunu hem de bunun yüzünden 2 rank düştüm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ulan ne güldüm şu hack videolarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Xenocide said: abi gold 2'ye yükseldiğimden beri matchmakingde her takımda en az 1 tane smoke weed everyday kafası, bir tane DO THIS NOO DO THAT OOOOMGG!!!!!!!!11 DO WHAST I TELL YOU OOOMOGMGOMGOMG, bir tane de faggin nooobs noooobs n0000bs OMG purple you nooob var. Kafam çatlıyor yemin ediyorum 5. turdan sonra bırakıyorum oynamayı bu ne ya. Gold 1'de, silver'da falan çok nadir yaşadım bunları. kerim's polish version. shutthefuckupgoddamnidiot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 zaten yükseldiğim gibi gold 1'e geri düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 abi train koleksiyonundan 10 skin kontratıyla gelen karlı bişey mi var marketde abanmış millet, five seven forest nightlar falan trade şampiyonu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ucuz falan diye alıyolardır belki, araya 1 tane farklı skin koyup %10 ihtimalle pahalı bi şey yakalamaya çalışıyolardır. yanlış hatırlamıyorsam geçen ceyhun demişti onscreen dragonlore için araya bi tane onun listesinden item koydu tradeledi dragonlore geldi diye. phantoml0rd da olabilir tam hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 onscreen abi o,herif çingene gibi bir sürü karışık pembe koydu (2 tane kırmızı çıkma ihtimali x9 + 1 tane knight %2.33 dragonlore çıkma şansı) boom bi koydu çocuğu noluyoz dedim dfhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar