Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

son bi 50mblık falan update ile oyun fena saçmalamaya başladı bende de.
loadingde alttab yapınca crashler oluyomuş galiba onu düzeltmişler de bende şimdi normal lobbydeyken alttab yapınca veya ilk açmaya çalıştığımda donup kalıyor öyle falan.
herkese farklı bi yan etkisi oldu galiba sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

abi gold 2'ye yükseldiğimden beri matchmakingde her takımda en az 1 tane smoke weed everyday kafası, bir tane DO THIS NOO DO THAT OOOOMGG!!!!!!!!11 DO WHAST I TELL YOU OOOMOGMGOMGOMG, bir tane de faggin nooobs noooobs n0000bs OMG purple you nooob var.

Kafam çatlıyor yemin ediyorum 5. turdan sonra bırakıyorum oynamayı bu ne ya. Gold 1'de, silver'da falan çok nadir yaşadım bunları.
Sosyal ağlarda paylaş

smoke weedçiyi napıcaz abi? oyun boyunca abuk subuk sesler, kendince komik olma çabaları AİEİİEAÜEĞÜAŞÜĞE diye bağırmalar falan. Hadi ötekiler rage yapıyor, bu gothlalesi ne yapıyor?

hayır mesela bi tanesini hatırlıyorum, 1v1 kalmışım, elimde m4a4 var, mikrofondan salak YERDEKİ p90'I AL p90'I AL OMGOMG dedi, yerdeki p90'ı görmeye çalışırken öldüm. OMG NOOB sonra.

NİYE P90 ALIYORUM ABİ? m4a4'ÜN NESİ VAR AKE
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece bi booster ekip girdi karşımıza herif aim alma ihtiyacı bile duymadan vurup durdu bizi yere bakarak gidiyor filan bi üst rank zaten global elite daha neyini boostluyorsunuz lan niye lan niye aralarında bi de silver vardı saçma sapan işler.

Diğer 3 elemanı kickleyip 2 kişi 6 round kazanmayı başardık :D yinede haha oda awp sayesinde hile yapmayı bile beceremio o derece herif
Sosyal ağlarda paylaş

oyun bitmiş ya, adamları vuramıyosun bile, 5 metre mesafeden 1 şarjör mermi boşaltıyosun, 35 damage in 2 hits diyo kodumunun oyunu

aha related video da şu

http://www.youtube.com/watch?v=cmC8wu0gD6U

@editör

senin related video da şu sanırım, bana da denk geldi bi kere böyle, ama adam bizim takımdaydı, karşı takım zaten bıraktı oynamayı 2. rounddan sonra, hepimiz reportladık tabi.

http://www.youtube.com/watch?v=dlm12rcMtBQ

teleport hack de cıkmıs

http://www.youtube.com/watch?v=BaGIe5u_rSE
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

abi gold 2'ye yükseldiğimden beri matchmakingde her takımda en az 1 tane smoke weed everyday kafası, bir tane DO THIS NOO DO THAT OOOOMGG!!!!!!!!11 DO WHAST I TELL YOU OOOMOGMGOMGOMG, bir tane de faggin nooobs noooobs n0000bs OMG purple you nooob var.

Kafam çatlıyor yemin ediyorum 5. turdan sonra bırakıyorum oynamayı bu ne ya. Gold 1'de, silver'da falan çok nadir yaşadım bunları.

kerim's polish version.

shutthefuckupgoddamnidiot
Sosyal ağlarda paylaş

ucuz falan diye alıyolardır belki, araya 1 tane farklı skin koyup %10 ihtimalle pahalı bi şey yakalamaya çalışıyolardır.
yanlış hatırlamıyorsam geçen ceyhun demişti onscreen dragonlore için araya bi tane onun listesinden item koydu tradeledi dragonlore geldi diye. phantoml0rd da olabilir tam hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...