Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 5 kişi olmadan competitiv maç mı oynanır bizim kıtanın demografide ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 abi bugün bana 12 yaşında veletler geldi 3e 3 kalmış bomba kurulmuş, ben düşük hpdeyim beni direk öldürüyorlar sonra kikiki rusça gibberish falan en az 3-4 kere böyle oldu bir tanesini de atmadı oyun 35 kill aldım taşıdım bunları, oyun sonunda chroma case düştü bana bağrıyorlar mikrofondan aradan 1 saat geçti GIVE ME CHROMA KOTUL diye benim profile yazmış biri falan beyin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Hayir abi, olay smurf acip genis genis takilmak degil. Zaten oyle olunca competitive giresin kalmiyor. Smurf ya da normal comp giirdin mi belli bir sure sonra sadece kazanmaya odaklaniyorsun. Yani insanin kopamadigi birsey. Bugunki rage imde efsaneydi "5 RANK USTUNDEYIM BEN SENIN 1 KERE DE DEDIGIMI DINLE YA" simdi burda niye rage oldu yine, sebebi su. Gayet rahat basladigimizz bir macta karsidaki spastikler bize deli gibi sovuyodu. Sirf bjnlara yenilmemek icin kastik baya. Yani comp olunca rage, ya da oyunu tinlamama olayi bir yere kadar. rutbeyi filan birakin, madem comp cok tinlanmamali alin full deagle oynayin, genis genis takilin kac map dayanacaksiniz buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bugün main hesapta 7-8 bitirdik mirage ct deyiz 7 el almışız sdfsdf herneyse çok blame yok takımda konusuluyo yine şuraya gidek şunu yapak diye,arada saçma sapan ölünce lol deniliyo o kadar,t de ellerine verdik adamların aktık gittik. ama abi şu takımda 1 rus 1 polak olsa bu işler böyle olmuyo işte,herifler bi başlıyo amk bıtbıtbıt konuşmaya salıyolar oynu sende salıyosun sonra hep beraber road to silver,amk rusların (önceki oyun rus takımdaydımda onun siniri dfdsf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 sandık açmayın bu sabah 15 de 2 heat mac-10 gerisi mavi çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 AtlaraFisildayan said: Hayir abi, olay smurf acip genis genis takilmak degil. Zaten oyle olunca competitive giresin kalmiyor. Smurf ya da normal comp giirdin mi belli bir sure sonra sadece kazanmaya odaklaniyorsun. Yani insanin kopamadigi birsey. Bugunki rage imde efsaneydi "5 RANK USTUNDEYIM BEN SENIN 1 KERE DE DEDIGIMI DINLE YA" simdi burda niye rage oldu yine, sebebi su. Gayet rahat basladigimizz bir macta karsidaki spastikler bize deli gibi sovuyodu. Sirf bjnlara yenilmemek icin kastik baya. Yani comp olunca rage, ya da oyunu tinlamama olayi bir yere kadar. rutbeyi filan birakin, madem comp cok tinlanmamali alin full deagle oynayin, genis genis takilin kac map dayanacaksiniz buna. smurf açıp geniş takılın, comp tınlamayın, oyun trolleyin demedim ki ben. smurf açıp sinir olmayın, rage yapmayın dedim. kaybedicek gibiyken, takım arkadaşı veya kendim yüzünden, kaybetmeme ne sebep oluyorsa; bunlar yüzünden, main acc'ta stres olmama rağmen smurfte gülüp geçebiliyorum çünkü. sen de 5 rank altındaki adama rage yapıcaksan girme beraber. adam senden kötüyse kendi yapacağın şeyleri ondan bekleme en başta. 1 KERE DE DEDİĞİMİ DİNLE diyorsun da belki de adamın kafasını karıştırıyorsun sadece, ekstra baskı yapıyorsun. ne gereği var rage yapmanın. 1 kere söyle yaparsa yapar yapmazsa da nice try de adama destek ol. sen rage yapınca daha mı iyi oynamasını bekliyorsun adamın? ayrıca karşı takımdaki ergen beyinli insanların ettiği küfürler ve attığı tauntları yiyorsan sen de ergen beyinlisin demek ki. kaldıramıyorsan karşıdaki herkesi blockla oyun başında ya da kendin gibilerle gir, beraber rage yapın madem. tırışkadan bi comp oyunda bu kadar rage yapıyosan; büyüklüğü de önemli değil rastgele bi turnuvaya falan katılsan beğenmediğinin boğazına yapışıcan demek ki. geçen attığın bi maç sonu ss'inde bile karşıdakine sövmeyi ihmal etmemişsin. sanki marifet yahu. ek olarak o deagle olayını da denedim. 64tr olduğundan mg2'de yememeye başladı ben de bıraktım ama tekrar deniycem çünkü rastgele pinglerle sınır falan koymadan oynuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=_QB9orsVChM Şöyle sabit fps'i nasıl alıyorlar acaba, hangi donanımla ve hangi çözünürlükte? 299'dan aşşağı nadir düşüyor. Turnuvalardaki makinaların speclerini araştırdım baya ama bilgi bulamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Ahaha sana da mi soylendi birileri bu nefretin nerden geliyor bana karsi. Competitive, rekabetci. Su konsepti anlamaya calis. Ayrica dg 128 de direk nokta atisi gider diye birsey yok. Oyle olsa pro maxlar dg vs dg olur. Rutbe atlayamamaktaki sebep bizim eksiklerimiz, daha iyi olanlarimiz da bunu digerlerjne soyleyerek yardimci olmaya calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 -Crawler- said: http://www.youtube.com/watch?v=_QB9orsVChM Şöyle sabit fps'i nasıl alıyorlar acaba, hangi donanımla ve hangi çözünürlükte? 299'dan aşşağı nadir düşüyor. Turnuvalardaki makinaların speclerini araştırdım baya ama bilgi bulamadım hiç i7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 adamın biri markete MAC-10 | Malachite koymuş , üşenmedim saydım 67 tane yüzlerce kutu açması lazım o kadar drop için, bilmediğimiz bişey mi var nasıl açılıyor bu kadar kutu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 yüzlerce biraz iyimser oldu 1k üstü diyelim ona para mı dayanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 kutu açma stream'leri ve onları izleyip, bağış yapan binlerce mal olduğu sürece gayet normal. adamlara 100-100 zaten para akıyor. Bazıları var mesela elindeki 20-30 kutuyu veriyor aç plx diye Kendileri de düşen silahları atıyorum kutulara takas ediyor. Kutu yağıyor. Para da akıyor. Zaten mutlak değerli bir şeyler düşüyor. Haftada 300-400 kutu açan adamlar var. Oynamıyorlar bile oyunu, sadece kutu açıyorlar... Twitch'ten bir biz zengin olamadık ak... Çok kıskanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Abi bende 2 yaz kutusu 1 de değişik bi kutu var. Para mı verilir la onları açmaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 üste para alıyorlarmış baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 AtlaraFisildayan said: Ahaha sana da mi soylendi birileri bu nefretin nerden geliyor bana karsi. Competitive, rekabetci. Su konsepti anlamaya calis. Ayrica dg 128 de direk nokta atisi gider diye birsey yok. Oyle olsa pro maxlar dg vs dg olur. Rutbe atlayamamaktaki sebep bizim eksiklerimiz, daha iyi olanlarimiz da bunu digerlerjne soyleyerek yardimci olmaya calisiyor. kimse söylenmedi, nefret ettiğimden de değil. ama sslerde küfürler görüyorum, sürekli rage yaptığından bahsediyosun; ben de sana diyorum ki bunların sana veya takımına faydası yok. ben league of legends oynarken senden daha fazla rage yapıyordum emin olabilirsin. gereksiz bilgi orada promotion serileri falan oluyor çünkü hepten kafayı yiyorsun kaybedince veya lig düşünce. ceyhunla falan skypelıyorsanız ona sor daha iyi anlatsın. 1 kere uyarı 1 kere de chat restriction aldım ve sonra anladım ki rage yapmanın ne bana ne takıma herhangi olumlu bir getirisi yok. 128'de nokta atışı tabi ki yok ama bunu söylediğin için 128'de şimdiye kadar oynamadığını düşünüyorum, en azından farkı anlayacak kadar oynamamış olmalısın bunu söylüyorsan. kaldı ki tek deagle'a yansıyan bir şey değil niye pro maçlar dg vs dg olsun? ama şu bir gerçek ki en verimli etkiyi deagleda yapıyor. 128'de, 64'e oranla çok daha fazla zaman geçiren biri olarak rahatça söyleyebilirim bunu. son olarak, evet, haklısın ama söylemek başka rage yapmak başka. tabi ki senin kadar iyi olmayanlara yardımcı olacaksın ama bunu rage ile yapma, konunun özeti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 kavgasini yapacaginiza bana da ogretin lan rutbe nasil atlanir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 kerimin rage leri efsane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 kutu açmak hamallık,trade yapın o keylere kutulara verceniz parayla edit : Namessar said: kavgasini yapacaginiza bana da ogretin lan rutbe nasil atlanir :p tek girmicen abi :D tek girince işin şansa kalıyo,mic basmıyan adamlar gelirse bide hele off hepten yandın 0 info 30 round çekilmiyo adama saç baş yolduruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Rage against the nabz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 GONDARCENGIZ said: kutu açmak hamallık,trade yapın o keylere kutulara verceniz parayla edit : Namessar said: kavgasini yapacaginiza bana da ogretin lan rutbe nasil atlanir :p tek girmicen abi :D tek girince işin şansa kalıyo,mic basmıyan adamlar gelirse bide hele off hepten yandın 0 info 30 round çekilmiyo adama saç baş yolduruyolar radar diyoruz hocam radar.. oyun veriyor sana infoyu zaten. ha tabi haklısın infosuz oynanmıyor ama solo giriyorsanda radarı takip edersen bunu kapatabiliyorsun bir nebze, çünkü ally'ın görüş alanına girdiğinde sende mapte görüyorsun ateş etmesine falan gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 -Crawler- said: http://www.youtube.com/watch?v=_QB9orsVChM Şöyle sabit fps'i nasıl alıyorlar acaba, hangi donanımla ve hangi çözünürlükte? 299'dan aşşağı nadir düşüyor. Turnuvalardaki makinaların speclerini araştırdım baya ama bilgi bulamadım hiç i7 işlemci 4 gb ekran kartı 16 gb ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 vay arkadaş silver bana gelmiş radar diyo dfhfdhdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 GONDARCENGIZ said: kutu açmak hamallık,trade yapın o keylere kutulara verceniz parayla edit : Namessar said: kavgasini yapacaginiza bana da ogretin lan rutbe nasil atlanir :p tek girmicen abi :D tek girince işin şansa kalıyo,mic basmıyan adamlar gelirse bide hele off hepten yandın 0 info 30 round çekilmiyo adama saç baş yolduruyolar trade derken trade contract ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 DarKRideR said: bu sıçtımın oyununu neden competive oynamadığımı bir kez daha iyice hatırladım ya cidden bugün hep kıtanın en rezil mal annesizleri bana denk geldi tahminen. en son oyunda paso TK atıp, elimdeki AWP'yi alan bir şerefsiz vardı. Küfrettim, söylendim en son kick vote açtım bütün takım no diyince de siktir çektim yine çıktım. Bütün gün böyle mallarla uğraşıp, uğraşmadan quit çeke çeke 24 saate çıktı cezam... hayır rank atlayamıyorum bu şerefsizler yüzünden public çok rahattı ya... dünyanın en beyinsizleri çekilmez ben boyle durumlarda baslarim rankine de diye trolle bagliyorum once bi kickleyin beni diyorum kicklemiyo mallar bicakla falan dolaniyorum, bomba bendeyse gidip ct lerin ortasina atip kaciyorum falan arada molotof atiyorum bizimkilerin ustune ben delircegime adamlari delirtiyorum baya da egleniyorum 16 - 0 bitiyo sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar