Liebe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 alt hesabımla oynayasım var, var mı gelecek silver nova mova farketmez ne olursan ol yine gel http://steamcommunity.com/id/ustoo/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 o smoke atılacak arkadaş!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Namessar said: k1nJo said: gözümün önünde takımdan biri vac yedi lol geri kalanlara da berabere bitirtelim dedim herifler kabul etmedi come on guys we need one more round diye bağırıyodu biri hala bleh mac zaten gecersiz sayiliyor, daha sonradan rating geri aliniyor, bosuna ugrasmis. kazananlarınkini sayıp kaybedenlerinkini saymıyor olabilir win arttı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 win artmis olabilir, ancak rating geri alinacak. uc patch once geldi o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 dreagloth said: awp ortayı kontrol ederken daha round başında smoke atılması sorun zaten, normal kullanım için birşey demedim round basinda daha t tarafindayken orta kutu arkasindan hemen atilir zaten. o smoke patlayana kadar gecen ct b ye gecmis, sayilan ct zaten sayilmis, vurulan ct zaten vurulmus oluyor. (olmali) ondan ote mid awp nin bir anlami yok t tarafinda. sadece uzundan girildiyse awp ile ortadan one dogru acilip short gozlersen ve (ve ya degil) alt tunel cikisi gozlersen bir anlami var. onun icinde hareketli awp kullanabilen birisi olmalisin. short yoluna girdiginde smoke atamazsin, iyi bir adamlari varsa elinde smoke kafana cakarlar. tufek ve uzeri rutbelerde short basi elinde smoke ile mutlaka olursun, mutlaka iyi bir adam olur. mecburen hemen round basi atilacak. simdiden alismak lazim o ise bu nedenle. bizde sorun daha cok t rampasindan atiyorlar, o yuzden smoke one dusup tum orta girisi kapatiyor, o da alt tunel rushlayan varsa gormene engel oluyor, ustelik ortadan bakan ct adama smoke ustunden gorus acisi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ben valla silver seviyede tek girince dust'a falan awp alıp 45-50 saniye bekliyorum t base mid de asdfasd mutlak bebelerden biri dayanamayıp ortadan rushliyor sonradan da ya da A kapıdan falan gelenleri alıyorum. 2 kill çıkartınca gogo asdf iyi takım varsa karşıda zaten 3-4 elde belli ediyor, sonra bırakıyorum yapmayı da düzen bozulmadıkça ekmek iyi yeniyor asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 round basinda hemen smoke atilmazsa ve karsiya iyi bir mid tutan adam gelirse hem mid hem short frag-fest olur. adam 30 lu fraglere oynar ortadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Abi aztec i hala duzeltmediler mi ya? Yani icim aciyo, bu halki dust2 lere cbble lara mahkum ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Atalarimizin maplerini oynayamiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 (en son 6 ay once oynadim) aztec resmen ct tier awp-gasm mapi. al eline awp yi 20 fragden asagi cikmazsin, karsi tarafin iyi kotu ya da senin iyi kotu olman farketmiyor. biraz daha oynamalari lazim maple, asagidan gelisi kolaylastirmalari gerekiyor bence T icin. edit: ss lerime baktim, 6 ay once oynamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Eskiden bu kadar awp master yoktu abi. Bence artik awp nin biraz daha inaccurate lasmasi gerekiyo sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Ama o da oyunun kokten degismesi demek, battlefielda doner oyun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Liebe said: alt hesabımla oynayasım var, var mı gelecek silver nova mova farketmez ne olursan ol yine gel http://steamcommunity.com/id/ustoo/ haydi +2 lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 boost'da damping var, gel vatandaş gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ben de altı silverlara adadım, prenses kennys. invitleyin akalım, küfredip bağırıp çağırmayacam da söz asd. kartaldan tek keleşe indi zaten smurf, daha silvera kadar yolu var inş. ama işsiz damat liebe gibi öğlen oynayam tabii paralarla oynuyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Lectre said: bir gün yine aikoyu taşıyorum.. screenshot alamamışım prtscr ile ahahah. bende olta atıyosun sandım lol. bunu kenoside demeliydi o taşıdı saolsun bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Silphatos said: ben de altı silverlara adadım, prenses kennys. invitleyin akalım, küfredip bağırıp çağırmayacam da söz asd. kartaldan tek keleşe indi zaten smurf, daha silvera kadar yolu var inş. ama işsiz damat liebe gibi öğlen oynayam tabii paralarla oynuyoz Küfredip, bağırıp, çağıramazsın zaten bizimle oynuyorsan. ahasudh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Silphatos said: ben de altı silverlara adadım, prenses kennys. invitleyin akalım, küfredip bağırıp çağırmayacam da söz asd. kartaldan tek keleşe indi zaten smurf, daha silvera kadar yolu var inş. ama işsiz damat liebe gibi öğlen oynayam tabii paralarla oynuyoz iş değiştiriyom ya evde pinekliyom bu aralar, sözlü olarak istifa ettim gitmiyom işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 hadi oyun oynayalım ya. 1 ay ban yedim geldim bu lectre hala silver 4 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 3'e düştüm falan, takmıyorum artık soloda eğlenceli geçmiyorsa oyun 1 saat boyunca aynı spotta kalıyorum flm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Lectre said: Silphatos said: ben de altı silverlara adadım, prenses kennys. invitleyin akalım, küfredip bağırıp çağırmayacam da söz asd. kartaldan tek keleşe indi zaten smurf, daha silvera kadar yolu var inş. ama işsiz damat liebe gibi öğlen oynayam tabii paralarla oynuyoz Küfredip, bağırıp, çağıramazsın zaten bizimle oynuyorsan. ahasudh o kadar kötü olduğunuzu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Namessar said: win artmis olabilir, ancak rating geri alinacak. uc patch once geldi o olay. üç patch önce geldi dediğin şey, şu haziranda gelen şey mi http://forum.paticik.com/read.php?40,7510046,page=66#msg-7620469 eğer bunu diyorsan hilecinin oyundan atıldığı oyun kendisine win sayılmadığından maç geçerli olabilir gibime geldi. başka bi şey varsa göremedim. http://blog.counter-strike.net/index.php/category/updates/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 evet. 4 haziran tarihli patch. said: Group adjustments from that player’s recent wins will be reverted for their partied teammates as well as their opponents. banlandigi mactan geriye dogru en guncel maclarin tum rating degisiklikleri geri aliniyor, hem kazanan hem kaybeden taraf icin. atildigi macta da macin basinda sut yemedigi icin onun da gecersiz sayilmasi mantikli olan, adam ne kadar ruzgarin yonunu degistirdi bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 valla ben o yazıdan yukarıda yazdığım şeyi anlıyorum. kaldı ki valve oyun sırasında banlanan olursa maç iptal olsun diye 2 satır kod yazardı herhalde ne biliyim, warmupta biri bağlanmadığında maçı iptal ettiklerini düşünürsek. yine de bu durum için kesin olan bir şey yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 smurfle oynamak normal accountda cebelleşmekten daha zevkli geliyor her seferinde ne zaman oyunu oynayacak olsam, paso smurf oynuyorum ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar