Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 protect the vip team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 200 armorla elinde pistol göt korkusuyla heli'ye gitmeye çalışıyodun abi süferdi. tundra da güzeldi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 La çok iyiydi o maplar hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Burnu monitöre dayamaya devam o zaman, ya sev ya terket çekmiş Gabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 applev0dka said: agency efsane mapti ya, gelse yine oynanır, salak salak train falan oynamak yerine çatır çatır oynanır o map valve olayi artik tamamen paraya cevirdi ya oyun jalitesi falan fiilan umrunda dwgil. eskiden.hangi map ne kadar oynanmia filan istatisik olurdu, oyuncular secerdi bu yeni mapleri filan. diger operationu karitren almiycam bu.vanguard.gibi olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 vanguard görev sistemi ve mapleri ile (season dışında) gelmiş geçmiş en kötü operation zaten. ilk günden 1 dolar altına indi caseler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 oha lan kelebeğin sapı değişmiş. halbuki ben bu kırmızılı sapına hastaydım. bu yenisi bu da eskisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 beyler 4 arkadasız rank giriyoruz seviyelerimiz orta halli, hemen katılabilicek biri var mı? 5 olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 2015 yılında birileri uğraşalım demiş sonunda cs wikisi için. http://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/2sc1i0/let_liquipedia_know_if_youre_interested_in_a_csgo/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 vardı zaten böyle birşey 1 2 yıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Ortayı smoke layan lavuklara lafım smoke lamayın olm awp ile bakıyoruz biz, derdiniz ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ben o el awp alan var mı bakıp öyle atıyorum smoke abi olur mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ortaya bakmıyosa awp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 awp ile sadece mide mi bakılıyor pis silver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 kime diyosun değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 awp kız işi. delikanlı adam keleş taşır colt taşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 mide bakmıyorsa niye awp alıyor demek istemedin mi sen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 dreagloth said: ortaya bakmıyosa awp? Liebe said: awp ile sadece mide mi bakılıyor pis silver :D arkadaşlar. "awp alan yoksa" lafı size ne ifade edio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 o awp alınacak ben de awp mid e bakmıyorsa demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ben dreaglotha demiştim zaten :( hatlar fena karıştı burda. /quit heh şimdi açığa kavuştu dreagin post ile (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 dust2 oynamayın bukadar köreliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 dreagloth said: o awp alınacak ben de awp mid e bakmıyorsa demek istedim e bakmasın. o zaman da "midi smoke layayım mı len" diorum genelde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ben takım arkadaşlarım ne yapıyor kontrol eden biriyim. sadece aim im shit tier. zaten bıraktım yetemediğim oyunu lsjdlask yeni pc bf4 ü ultrada kaldırdığı için artık orada lamerlık yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar