ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 JrStorMesT said: 7 gün ban olayı tamamen oyun satma, oyunu oynamak isteyen 7 gün dayanamaz açar yeni acc, bayılır 15 dolares, bize gelsin paracıklar, gelsin paracıklar, bu kadar da adi ve şerefsiz bu valve. Aimbot'a wallhack'e çare yok, ama ayda bi eklenen paralı operasyonlar, 0.001 liralık silah çıkıcak diye 5 lira bayıltmalar falan, bu ne abi. Oyun tamamen f2p olsa eyvallah derim de, sen zaten kelle başı 35 lira alıyon, gabe bence bu kadar paradan sonra bozdu, hl3'de gelmez hiç boşa beklemeyin 7 gün sadece ranked oyunlara giremiyorsun. topluluk serverleri ve diğer modlar açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ay sizde kazanınca flm teröristler kazandı diyor dimi, ne banal asdouhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 oyunu Türkçe kurmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 olm düzgün oynayın da isterse arapça olsun ne farkeder sadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 kürtçe dil desteği istiyoz foşik gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 k.rtce dil destegi gelmezse yakariz steami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ser xhot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 olmasın ya insanı oyundan soğutuyor dota mıydı neydi bi ara saçma sapan türkçeye dönüyordu sonra gelsin mest eden ayyakıbılar tadında itemlar mümkünse hiç bir oyun türkçe olmasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Aluriel said: k.rtce wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 olm pazara item koycam şu tl geçti diye 800 tl üstü item konmuyo delircem anasını satim allah belanı versin gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 o kelimeyi artık bir küfür olarak kullandığımız için sansürleme ihtiyacı duyuyoruz sıkıntı mı var karşim? rıdvan hariç xoxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 GONDARCENGIZ said: olm pazara item koycam şu tl geçti diye 800 tl üstü item konmuyo delircem anasını satim allah belanı versin gaben 800 tl ne koyacaksın ^^ ak redline sözün var unuttum sanma :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ya bi tane huntsman slaughter düştü elime rare pattern geyiğine 850 tl satmaya kascaktımda 800 üstü koydurmuyo foşik gaben.Eskiden 400$ koyuyoduk ne güzel,bide o söz awp skiniydi bet tutarsa demiştik sdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ebay yardır daha fazla ediyorsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 adam 1 ay önce bet yapmalık item istiyordu benden sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Gondar o konuda ilah oldu çıktı canım. Paylaş betlerini kardeşim ne var ne yok yatırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 abi şöyle steam wallet'i dolu arkadaşlar steam oyunlarını ucuza satsa ya millete ve bize. tabi steam'de harcamayacaklarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Aiko said: özellikle kerim gavurlarla oynarken adamın ilk hatasında azına sıçıyor "why did you do that İDİOT İDİOT" ? diye. asdsad tane tane söylüyo bi de asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ahmedinejad said: abi şöyle steam wallet'i dolu arkadaşlar steam oyunlarını ucuza satsa ya millete ve bize. tabi steam'de harcamayacaklarsa. %20 indirimli satarım, kendi aldıklarımdan arta kalırsa asd. 2000 oyuna gelcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 GONDARCENGIZ said: olm pazara item koycam şu tl geçti diye 800 tl üstü item konmuyo delircem anasını satim allah belanı versin gaben 917 tl ye koyuluyor. gelince anlatırım :D ayrıca ben %20 -25 ındırımle satıyordum kimse almadı. ucuza keylerı cıkardım elimden yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 senden kim alsın benim gibi gabenın yeğeni dururken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Ashes2ashes said: heh buldum sanırsam ağır noob isteyen varsa eklsein sdf http://steamcommunity.com/profiles/76561198052258295/home http://steamcommunity.com/profiles/76561198116674809 hacı eklesene ben ekleyemedim seni. Aiko said: biz türkler çok rage atıyoruz mm'de. bende eskiden böyleydim bağırıp çağırmaktan oyun oynayamıyordum sonra ne gerek var dedim hep böyle yapıcı olumlu oynamaya başladım solo mm atarken. çok şahit oldum ilk 7 8 el kavga etmekten el alamayıpta sonra oyunu çevirdiğimize fln. özellikle kerim gavurlarla oynarken adamın ilk hatasında azına sıçıyor "why did you do that İDİOT İDİOT" ? diye. asdsad AHAHAHAH you god damn idiot . dsfıhugs blondie mom dan devam ediyorum sonra hahahaha. abi yüksek rütbeli girdiğimde sövmüyorum artık sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 GONDARCENGIZ said: oyunu 100$ yapsınlar tertemiz olur valla yemin ediyom herkes senin gibi zengin mi kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 stutter, crosshair placement ve spray pattern çalışıp dm giriyorum 2 saat. sonra placement maçlarıma gelceniz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Aiko said: biz türkler çok rage atıyoruz mm'de. bende eskiden böyleydim bağırıp çağırmaktan oyun oynayamıyordum sonra ne gerek var dedim hep böyle yapıcı olumlu oynamaya başladım solo mm atarken. çok şahit oldum ilk 7 8 el kavga etmekten el alamayıpta sonra oyunu çevirdiğimize fln. özellikle kerim gavurlarla oynarken adamın ilk hatasında azına sıçıyor "why did you do that İDİOT İDİOT" ? diye. asdsad ahahha idiot demesi kulaklarımda çınladı resmen sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar