Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 asdfgh beni mi stalklıyosun damat ferit, son overpasste 2.ydim lan en son bizim son adam ilk kez oynayan ranksizdi 2 3 roundda çıktı zaten sdf, yani hiç normal değil o denge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 beni de alın şu nub gamelere ya canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 bunu alın evet bi sonrakine, ağlasın az. inş şu tarifeden verir yine gabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 ya bu sanırım yeni çıkardıkları 5 adam premade değilsen farklı ranklerle giremezsinden kaynaklanıyo, biz böyle saçma ranklerle 5 giriyoz ama karşısı solo veya 2'li 3'li aynı ranklerden kurulu olunca ggnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 galiba ondan böyle oluyo izin vermiyo oyun taşıtmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Liebe said: beni de alın şu nub gamelere ya canım çekti gel gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Keleşlere karşı oynamayınca nası döktürüyorum, bakın lan http://steamcommunity.com/id/Plus0n1/screenshots/ silverların veriyorum beynine..mermiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 alt hesabı ekleyin benim /ustoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Liebe said: alt hesabı ekleyin benim /ustoo gelsene abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 apple karşim geçmiş olsun bu arada. yeni okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 son gelen arkadaşın kafasından istiyom ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Bugün bir herif trade offer yolladı, factory new marketplacede 3 $, karşılığında 15-20 tane kart istiyor toplanda 1,5 $ falan yapıyor hepsi. Kabul ediyim mi lan, kartlarla ilgili bilmediğimiz birşey mi var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 noel geliyor, kartlar lazım olacak millete asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 abov! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Iki macta mg.1 den mg 2 oldum. Oyun win sayisi/mvp den ziyade yetenek tespit etmeye ugrasiyor. Kartlarla yilbasinin alakasi ne? Bir de southpark magic of bilmem ne tavsiue eder misinz? 30 tl olmus alsam mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 MAGNETAR KAMERALARA YAKALANDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 asfasfas tehdit ediyo bide gelmessen koyarım diye hahaha,crew oynuyom knkalar unutmuşum csyi,yoksa global terkim biliyonuz fds edit: smurf hesap diye sallamıom fghfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 2xbo3, VP has 1 bo3 advantage. TBD = winner of Fnatic/IBP. şu ne? neden böyle? yanlış yere atmışım meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 goldbaren double ak oldu euhehuhuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 skin giveaway varmış curse'ün 5000 dolarlık http://splur.gy/r/Zzdkh/r/2TlmtGj5bM0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Adam zaten zengin, burdan girin de bana sans verin http://splur.gy/r/Zzdkh/r/2TlqQvbtlgr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 çok geç :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Bence en fakir benim buna basın-->http://splur.gy/r/Zzdkh/r/2T1h8gghwQS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 beles m9 bayonet icin tikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 http://splur.gy/r/Zzdkh/r/2SZs0TFX3pF Eşcinsel olmayan basar. Bu arada şimdi aklıma geldi bu Dreamhack öncesinde yine silp paylaşmıştı asdf O zaman yapmıştım bu geyikleri de şimdi sıfır gösteriyor. Neden? Sıfırladılar mı çekilişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar