Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ceyhunla bi teorimiz var, hatta eren de katılır buna.

çift keleşler aslında global olabilecek kapasitede, ama o kadar iyiler ki paso birbirlerini yeniyorlar ve rütbe atlayamıyorlar.

dün krn girdi çift keleşlerle, global gibi vuruyorlar diyor.
Mesaj tarihi:
dün iyiydik de yani nasıl yeniyoruz fikrim yok.

hg nin kafadan sekip bizden birinin ölmesi çok iyiydi ya ben tam arkalarında izliyodum. orda duygu dolu anlar yaşandı.

bi de sipeysi en iyi clutcher seçiyorum. adam 1vs4 kalınca avatar açıyo.

ama var bi sinerji ash hariç atladık galiba hepimiz rank.

ASH'in de aim bence çok iyi ama arkadan herif saydırıyo ash yürüyo hala önüne doğru. Sağında iki adam var adam tanklayarak bomba difuse falan ediyo değişik bi tarzı var onun da.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Benim pistol de +5 attack vardı o 4 adamı indirdiğimde.

ben dün akşam bi oyun attım, adamın biri resmen pistolla 4 kişi indirdi karşı takımda AK'ler helmetlar falan varken. sen olamazsın o bence. golden nova 3-4'üz biz :/

sen miydin yoksa...
Mesaj tarihi:
Abi durum aynı ya heriflerde otolar vardı helmetlar vardı. Zaten ilkten bıçakla falan geldiler birini alınca otoları çektiler ama nasıl olduya indirdim herifleri hatta biri de açıktan awp le bakıyordu asfsdd. Ama nova falan yok bizim oyunlarda başka berserker dir o :)
Mesaj tarihi:
adamlar beni dışlıyor ya, bende rank almadım olm ahahah.

bu arada bu silver 4ten sonra golda 2 rank daha mı var bana mı öyle geldi?

silver 4 ten sonra direk silver elite master yok mu, çünkü dün elite masterın bi yıldızlısını bi yıldızsızını gördüm garipsedim.
Mesaj tarihi:
Lectre said:

Liebe said:

Of kaç Sayfa bissürü silver toplanmış şöyle vuruyoruz böyle vuruyoruz muhabbeti =p beraber oynayın beyler mümkünse tek girmeyin oyuna eğer dediğiniz gibiyse başlarsınız yakında atlamaya üst ranklere dert etmeyin

voltran gibiyiz, birleşip döveriz seni.

silver takımımızla upper tier takımınızı alırız var mısınız iddiaya ahah

ortayı açmıssın, golu atmamak için zor tutuyorum kendimi, sonra SILP banı cakıcak iş alcaz basımıza sdafas
Mesaj tarihi:
casual takıl bir süre, haritaları öğren. o sürede aim ve ses kas + radarı kullanmaya alış.
taktik falan zaten maç esnasında kararlaştırılıyor beraber konuşarak.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...