Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 abi ceyhunla bi teorimiz var, hatta eren de katılır buna. çift keleşler aslında global olabilecek kapasitede, ama o kadar iyiler ki paso birbirlerini yeniyorlar ve rütbe atlayamıyorlar. dün krn girdi çift keleşlerle, global gibi vuruyorlar diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 dün iyiydik de yani nasıl yeniyoruz fikrim yok. hg nin kafadan sekip bizden birinin ölmesi çok iyiydi ya ben tam arkalarında izliyodum. orda duygu dolu anlar yaşandı. bi de sipeysi en iyi clutcher seçiyorum. adam 1vs4 kalınca avatar açıyo. ama var bi sinerji ash hariç atladık galiba hepimiz rank. ASH'in de aim bence çok iyi ama arkadan herif saydırıyo ash yürüyo hala önüne doğru. Sağında iki adam var adam tanklayarak bomba difuse falan ediyo değişik bi tarzı var onun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ben de dün smoke atıp bomba kurayım diye smoke içine girdim haritanın diğer ucunda çıktım bonzai kafası direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Beni şöyle düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Benim pistol de +5 attack vardı o 4 adamı indirdiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Siz de minion oluyorsunuz bu durumda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 sipeyskeyk said: Benim pistol de +5 attack vardı o 4 adamı indirdiğimde. ben dün akşam bi oyun attım, adamın biri resmen pistolla 4 kişi indirdi karşı takımda AK'ler helmetlar falan varken. sen olamazsın o bence. golden nova 3-4'üz biz :/ sen miydin yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Abi durum aynı ya heriflerde otolar vardı helmetlar vardı. Zaten ilkten bıçakla falan geldiler birini alınca otoları çektiler ama nasıl olduya indirdim herifleri hatta biri de açıktan awp le bakıyordu asfsdd. Ama nova falan yok bizim oyunlarda başka berserker dir o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 adamlar beni dışlıyor ya, bende rank almadım olm ahahah. bu arada bu silver 4ten sonra golda 2 rank daha mı var bana mı öyle geldi? silver 4 ten sonra direk silver elite master yok mu, çünkü dün elite masterın bi yıldızlısını bi yıldızsızını gördüm garipsedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ohoo daha rankler bilinmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 google csgo ranks images Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ldlc skin dağıtıyomuş 5000 $değerinde http://splur.gy/r/Zzdkh/r/2Tbd1hXxFxP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Lectre said: Liebe said: Of kaç Sayfa bissürü silver toplanmış şöyle vuruyoruz böyle vuruyoruz muhabbeti =p beraber oynayın beyler mümkünse tek girmeyin oyuna eğer dediğiniz gibiyse başlarsınız yakında atlamaya üst ranklere dert etmeyin voltran gibiyiz, birleşip döveriz seni. silver takımımızla upper tier takımınızı alırız var mısınız iddiaya ahah ortayı açmıssın, golu atmamak için zor tutuyorum kendimi, sonra SILP banı cakıcak iş alcaz basımıza sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 de istediğini olm, silverların silver mm'de adam vurup artislik yapmasını hayretler içerisinde izlerim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 5v5 oynamak istiyorum ama rank belirlemesin istiyorum yok mu böyle bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 sürekli yenilirsen rank belirlenmez sdf casual tarzı maç atabilme imkanı yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 taktik, harita, bomba bilmeden rank belirlemek istemiyorum ya. sonra uğraş dur biraz pratik şansı olsa iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 casual takıl bir süre, haritaları öğren. o sürede aim ve ses kas + radarı kullanmaya alış. taktik falan zaten maç esnasında kararlaştırılıyor beraber konuşarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 casualde gayet map öğreniliyo. strateji yapılamıyo ama sen adamlar a'yı tutuyo sanıyorsun t'ler a'dan girip dönüp seni vuruyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 hadi toparlanın beyler nerde silver dream team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Silvergang ben 9 gibi geliyorum, sekse hazır olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Road to silver tagi ekleyin hepiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 volvo tır olsa taşıyamaz bu dengesizliği lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 en az gold master dedim ama. çok fecilerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ashle plusone kimlerdi, çok kötüler asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar