applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 bu da bir gelişme yine de. en azından oyunun sorunlarına ilgi gösterdikleri anlamına gelir. olay sadece boost degil global elite + silver 2 adam geldi oyuna, total rankları bizim total ranklara eşit oldu işte. böyle sacmalıkların önüne gecilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 oyunun zaten total rank e göre eşlemesi ne aptalca. dün maç yaptık, biz 5 tane nova 2, karşıya 3 keleş 2 silver geldi. ağzımızı kırdılar tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 işte onun sebebi karşıdan 2 kişinin birlikte sıra alması. geçen ben çift keleş arkadas nova 1 sıra aldık. sirk gibi oldu ortalık, nova 1-3 mg1-çift keleş falan karman corman bir oyun oldu. öyle salak macların sebebi kısmen önlenir. güzel bence. 5 kişi olmaya da dediğim şart getirilse. herkes 3-4 rank aralığında parti kurup o şekilde eşleşip oynasa kalite 2-3 tık artar direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 elim ayağım titriyo lan questi yaparken 1 kill aldım vac ile ilgili problemden dolayı steam serverlarında oynayamazsınız dedi attı beni direk, https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837 şu sayfaya yönlendirdi http://i.imgur.com/ABB0FMJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 normal birşey o genellikle DEP Kapalı olduğu için yapıyor onu VAC3 ün yeni olayoları onlar. Ordaki önerileri yap restart et pcyi düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ahahaha elim ayam titriyo nedir abi dfhfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 O banada olmuştu ya geçende. Hatta 35 frag yaptığım bir maçtan hemen sonra. Aynen bende soğuk ter atmıştım bi 5dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 kioshima stream açmış millet chatte !inventory spamliyodu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 kioyu açtım,0 skin why diyolar dsgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Twitterim çalındı, o yüzden hacklenebilirim diye inventory'i boşalttım falan diyorda, değiş steam şifreni neden korkuyorsun. Ayrıyetten steamguard var yani, başka yerden girilince trade ban yiyosun. Yalanını senin. Şimdide gitmiş stream açmış kanıtlamaya çalışıyo kendini. euehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 http://i.hizliresim.com/nG1jvM.jpg abi yeni stickerlar bildiğin odun gibi olmuş,bide bu takım seçme muhabbetine kaybedince sticker gitmiyo dimi dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 beyler configleri nereden buluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 meğerse fifflaren best player of csgo'muş. adam hile açmıyor diye eziliyormuş. Namus ve şeref yüzünden yine ezilen bir gariban... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 bi de garibim ne yapsak olmadı falan demişti :( evi arabayı basıcam nipe dreamhackte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=nTQausS88oI why me my friend this bullet remove my team from event .... biceps is not wity you :((((( babyCry my friends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ahgahahaha haykırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 yıllık izini aldım kukulinin gittiği tatil köyüne gidecem HD'ymiş http://www.youtube.com/watch?v=CXtMAwKvROo& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ulan koseden tavuk cikinca korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 wh açmış akıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ben de her dakikamı kaydetsem benim de bütün yıllık izin içinde bitane 3-4-5 kill roundum çıkar. marifet mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ya bu arada bu pick em fml hedesi her ne ise, live matchler olunca maç sonunda şansa özel kutular flm drop oluyor sanırım? bunu nasıl yapıyoruz steam üzerinden falan mı izliyoruz tam olarak olay ne? bende düşüreyim bişiler 40 dolarese satayım arada. tam bilgisini alıntılayıp verirse biri m4a1 basilisk kazanma şansı yakalıyor, bi o var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 şimdi özet geçer mi birisi? oyuncuların çoğu hack mi cıktı;? vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 hile olayını düzelttilerse tamamiyle ben de geri oynamaya başlarım ranked. bundan 2 ay öncesinde bıraktım oynamayı tam çıkacak gibi yapıyorum kapı girişine awp ile vurmalar falan sıkıntı vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 beyler yok mu şöyle yeni başlayan silver takılan ya, tek başıma hiç olmuyo yanıma birileri lazım :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar