Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu da bir gelişme yine de.
en azından oyunun sorunlarına ilgi gösterdikleri anlamına gelir.

olay sadece boost degil

global elite + silver 2 adam geldi oyuna, total rankları bizim total ranklara eşit oldu işte. böyle sacmalıkların önüne gecilecek
Mesaj tarihi:
işte onun sebebi karşıdan 2 kişinin birlikte sıra alması.

geçen ben çift keleş arkadas nova 1 sıra aldık. sirk gibi oldu ortalık, nova 1-3 mg1-çift keleş falan karman corman bir oyun oldu.

öyle salak macların sebebi kısmen önlenir. güzel bence.

5 kişi olmaya da dediğim şart getirilse. herkes 3-4 rank aralığında parti kurup o şekilde eşleşip oynasa kalite 2-3 tık artar direk
Mesaj tarihi:
elim ayağım titriyo lan questi yaparken 1 kill aldım vac ile ilgili problemden dolayı steam serverlarında oynayamazsınız dedi attı beni direk,

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837

şu sayfaya yönlendirdi

http://i.imgur.com/ABB0FMJ.jpg
Mesaj tarihi:
normal birşey o genellikle DEP Kapalı olduğu için yapıyor onu VAC3 ün yeni olayoları onlar.

Ordaki önerileri yap restart et pcyi düzelir
Mesaj tarihi:
Twitterim çalındı, o yüzden hacklenebilirim diye inventory'i boşalttım falan diyorda, değiş steam şifreni neden korkuyorsun. Ayrıyetten steamguard var yani, başka yerden girilince trade ban yiyosun. Yalanını senin.

Şimdide gitmiş stream açmış kanıtlamaya çalışıyo kendini. euehe
Mesaj tarihi:
ya bu arada bu pick em fml hedesi her ne ise, live matchler olunca maç sonunda şansa özel kutular flm drop oluyor sanırım? bunu nasıl yapıyoruz steam üzerinden falan mı izliyoruz tam olarak olay ne?

bende düşüreyim bişiler 40 dolarese satayım arada.

tam bilgisini alıntılayıp verirse biri m4a1 basilisk kazanma şansı yakalıyor, bi o var :p
Mesaj tarihi:
hile olayını düzelttilerse tamamiyle ben de geri oynamaya başlarım ranked. bundan 2 ay öncesinde bıraktım oynamayı tam çıkacak gibi yapıyorum kapı girişine awp ile vurmalar falan sıkıntı vermişti.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...