Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Silphatos said:

ben supremeleri çıtır çıtır yiyorum smurfle bonec oyununa giriyorum adam vuramıyorum ne iş anlamadım lan. sanırım bonecte kötülük aurası var.

o senin nubluğun silph. bak mesela aiko gelince rahat oynuyor, sen keleş rankli adamlara karşı zorlanıyorsun :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Silphatos said:

ben supremeleri çıtır çıtır yiyorum smurfle bonec oyununa giriyorum adam vuramıyorum ne iş anlamadım lan. sanırım bonecte kötülük aurası var.

o senin nubluğun silph. bak mesela aiko gelince rahat oynuyor, sen keleş rankli adamlara karşı zorlanıyorsun :D
kes lan rankin kadar konus kottu, dun 2 supreme mm attim top1-2 yine. Auran agir geliyo napaim
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

Bone said:

Silphatos said:

kes lan rankin kadar konus kottu, dun 2 supreme mm attim top1-2 yine. Auran agir geliyo napaim

alt seviyelerde oyun o kadar tahmin edilemez ki seni de dibe çekiyorlar ya

şu mm sistemin değişmesi resmen oyunu öldürdü, iyice rezil yaptı. keleş seviyesinde novalar falan. çıldırıyorum, küfretmekten kick yiye yiye 2 rank düştüm ak...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bir de hazır aklımdayken söyleyeyim.

CSGO turnuvaları düzenlemek istiyoruz bir arkadaşla, bizim kanaldan vs. maçları da yayınlayacağız. Maç serveri aldık, yayın olaylarını test etmek istiyor arkadaş. finalleri vs. var şuan gerçi ama 3-4 güne bitiyor sanırım.

deneme maçı yaptırmak istiyorda takım arıyor. ayarlar yapıldıktan sonra öylesine maç atmak isteyen olursa pro ayarlarla vs. pmlesin, arkadaşa yönlendireyim.
Sosyal ağlarda paylaş

1-7 iken ne güzel vuruyor herif beni.

maçlar aşırı zevksiz, gerçek global vs eski dmg yeni globalleri karşı karşıya atınca iyice tadı kaçıyor. ulan steam dediğin şey dahi şu oyun sayesinde varolmuş, dünynaın parasını kazanmışlar, kazanıyorlar ama halen rezil kepaze durumda ya.

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-JoM6L-tsDBY-FhtJP-6BJpP-377GJ
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...