Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ben supremeleri çıtır çıtır yiyorum smurfle bonec oyununa giriyorum adam vuramıyorum ne iş anlamadım lan. sanırım bonecte kötülük aurası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Abi ben yeni başladım şu iki keleşli rank oldum. Dust 2 harici diger mapleri ve inceliklerini bilmiyorum pek. Oyun iyi ama, komünitesi en kötü. Karşıya Türk geldiği zaman sinirlendirmek için oynuyorum sanırım. Çok güzel sinirleniyor canım milletim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Dust2 oynama sana tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 coop görevim var bi el atın patiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Aiko said: rws lerinden. yine mi gol değil https://play.esea.net/index.php?s=stats&d=match&id=4946981 destro nickli eleman beni nasıl geçmiş ben bişi anlamıyorum bu esea statslarından ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 yine gol değil abi sdf 4.49luk adam falan var karşıda. destro da seni şöyle geçiyor; kazandığınız roundlarda senden daha çok damage vermiş karşıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 valla gene silver hepsi asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ulan ben bu eseada en son oynadığımda adam vuramıyordum köşe dönerken hs yiyorduk deli gibi vuruyordu herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Silphatos said: ben supremeleri çıtır çıtır yiyorum smurfle bonec oyununa giriyorum adam vuramıyorum ne iş anlamadım lan. sanırım bonecte kötülük aurası var. o senin nubluğun silph. bak mesela aiko gelince rahat oynuyor, sen keleş rankli adamlara karşı zorlanıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=i902pAavarI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 güzel olmuş. şu oyunun müziğini en son ne zaman dinlemiştim hatırlamıyorum ama hafiften gaza getirmiyor da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Bone said: Silphatos said: ben supremeleri çıtır çıtır yiyorum smurfle bonec oyununa giriyorum adam vuramıyorum ne iş anlamadım lan. sanırım bonecte kötülük aurası var. o senin nubluğun silph. bak mesela aiko gelince rahat oynuyor, sen keleş rankli adamlara karşı zorlanıyorsun :D kes lan rankin kadar konus kottu, dun 2 supreme mm attim top1-2 yine. Auran agir geliyo napaim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 yav he he beceremiyorum demiyor da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Silphatos said: Bone said: Silphatos said: ben supremeleri çıtır çıtır yiyorum smurfle bonec oyununa giriyorum adam vuramıyorum ne iş anlamadım lan. sanırım bonecte kötülük aurası var. o senin nubluğun silph. bak mesela aiko gelince rahat oynuyor, sen keleş rankli adamlara karşı zorlanıyorsun :D kes lan rankin kadar konus kottu, dun 2 supreme mm attim top1-2 yine. Auran agir geliyo napaim alt seviyelerde oyun o kadar tahmin edilemez ki seni de dibe çekiyorlar ya şu mm sistemin değişmesi resmen oyunu öldürdü, iyice rezil yaptı. keleş seviyesinde novalar falan. çıldırıyorum, küfretmekten kick yiye yiye 2 rank düştüm ak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Ya bir de hazır aklımdayken söyleyeyim. CSGO turnuvaları düzenlemek istiyoruz bir arkadaşla, bizim kanaldan vs. maçları da yayınlayacağız. Maç serveri aldık, yayın olaylarını test etmek istiyor arkadaş. finalleri vs. var şuan gerçi ama 3-4 güne bitiyor sanırım. deneme maçı yaptırmak istiyorda takım arıyor. ayarlar yapıldıktan sonra öylesine maç atmak isteyen olursa pro ayarlarla vs. pmlesin, arkadaşa yönlendireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 sabah 2 win daha geldi supremede birinde abandonladılar gerçi adam düştü, global olsam silecem oyunu ama yapmadı bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 1-7 iken ne güzel vuruyor herif beni. maçlar aşırı zevksiz, gerçek global vs eski dmg yeni globalleri karşı karşıya atınca iyice tadı kaçıyor. ulan steam dediğin şey dahi şu oyun sayesinde varolmuş, dünynaın parasını kazanmışlar, kazanıyorlar ama halen rezil kepaze durumda ya. steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-JoM6L-tsDBY-FhtJP-6BJpP-377GJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 http://s18.postimg.org/divbiocm1/2015_06_07_00001.jpg ooh mg oldum sonunda. evet noobum ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 puah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 overwatch ban mı yoksa :O http://i.imgur.com/ky0pE0D.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 zaaaaaaa oo zenginmişiz panpa az yollasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Vacation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 evinden aldıracak gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 neymiş lan söylesene merak ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar