Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi ben yeni başladım şu iki keleşli rank oldum. Dust 2 harici diger mapleri ve inceliklerini bilmiyorum pek. Oyun iyi ama, komünitesi en kötü.

Karşıya Türk geldiği zaman sinirlendirmek için oynuyorum sanırım. Çok güzel sinirleniyor canım milletim.
Mesaj tarihi:
Aiko said:

rws lerinden.

yine mi gol değil

https://play.esea.net/index.php?s=stats&d=match&id=4946981

destro nickli eleman beni nasıl geçmiş ben bişi anlamıyorum bu esea statslarından ya
Mesaj tarihi:
yine gol değil abi sdf
4.49luk adam falan var karşıda.

destro da seni şöyle geçiyor; kazandığınız roundlarda senden daha çok damage vermiş karşıya.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

ben supremeleri çıtır çıtır yiyorum smurfle bonec oyununa giriyorum adam vuramıyorum ne iş anlamadım lan. sanırım bonecte kötülük aurası var.

o senin nubluğun silph. bak mesela aiko gelince rahat oynuyor, sen keleş rankli adamlara karşı zorlanıyorsun :D
Mesaj tarihi:
Bone said:

Silphatos said:

ben supremeleri çıtır çıtır yiyorum smurfle bonec oyununa giriyorum adam vuramıyorum ne iş anlamadım lan. sanırım bonecte kötülük aurası var.

o senin nubluğun silph. bak mesela aiko gelince rahat oynuyor, sen keleş rankli adamlara karşı zorlanıyorsun :D
kes lan rankin kadar konus kottu, dun 2 supreme mm attim top1-2 yine. Auran agir geliyo napaim
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

Bone said:

Silphatos said:

kes lan rankin kadar konus kottu, dun 2 supreme mm attim top1-2 yine. Auran agir geliyo napaim

alt seviyelerde oyun o kadar tahmin edilemez ki seni de dibe çekiyorlar ya

şu mm sistemin değişmesi resmen oyunu öldürdü, iyice rezil yaptı. keleş seviyesinde novalar falan. çıldırıyorum, küfretmekten kick yiye yiye 2 rank düştüm ak...
Mesaj tarihi:
Ya bir de hazır aklımdayken söyleyeyim.

CSGO turnuvaları düzenlemek istiyoruz bir arkadaşla, bizim kanaldan vs. maçları da yayınlayacağız. Maç serveri aldık, yayın olaylarını test etmek istiyor arkadaş. finalleri vs. var şuan gerçi ama 3-4 güne bitiyor sanırım.

deneme maçı yaptırmak istiyorda takım arıyor. ayarlar yapıldıktan sonra öylesine maç atmak isteyen olursa pro ayarlarla vs. pmlesin, arkadaşa yönlendireyim.
Mesaj tarihi:
1-7 iken ne güzel vuruyor herif beni.

maçlar aşırı zevksiz, gerçek global vs eski dmg yeni globalleri karşı karşıya atınca iyice tadı kaçıyor. ulan steam dediğin şey dahi şu oyun sayesinde varolmuş, dünynaın parasını kazanmışlar, kazanıyorlar ama halen rezil kepaze durumda ya.

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-JoM6L-tsDBY-FhtJP-6BJpP-377GJ
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...