Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 k1nJo said: geçen mesela ben mirage'da T tarafındayken palace'ta çok uzun süre bekledim. en son çıktığımda balcony'de herifin tekini arkası dönük yakaladım. adam direk "round başından beri bekliyordum arkamı döndüğüm gibi çıktın cheater" diyip küfretti. şimdi bunu mesela alıp adam kaydetse bakın beyler nasıl da beni bekliyor diye ben de mi hile olucam? neyse aynı şey tesadüfen 2.ye olsa beni de banlarsın artık. arkamı döndüm çıktınla videoki herifin orda yüzü dönük adamı beklemesi arasında çok fark var. bahsettiğimiz video 15 saat de olsa 7 saniye de olsa bariz hile. Türkler her boka hile diyo lölöl demeye gerek yok. O video öyle hile ki, adam wh yi bile faillamış. Dikkat edersen aimi kötü olduğu için kendine güvenemiyo ve adam hareket ederken çimentonun oraya geçiyo. WH olduğu için çimentodan dolayı geçti sanıyo ve ateş ediyo. Adam da geriyo geliyo. Adam zaten iyi bi hileci olsaydı köşeden bakar kafaya tutar sıkardı. Onu bile becerememiş lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ha yok bi de aynısı olsaydı lel. oradaki mantık şüphe uyandırması. edit o verdiğim örneği bir de ben hile kullanıyormuşum gibi demo vs izlenilip açığa çıkmış gibi düşünün. ve sadece anlattığım kısım video yapılsa bile siz olsanız şöyle dersiniz (hax0r olduğumu bildiğiniz için) "adam öyle hile ki neredeyse 1 dk palaceta bekliyor balconydeki adamın gitmesini veya başka yöne bakmasını". ama hileci değilim ve aynı pozisyon başıma gelebiliyor yani. oldu mu? şüphe uyandırsa da kesinlik taşımadığı sürece =/= kanıt. evet türkler hile konusunda en ağlak millet üzgünüm. herhangi bir oyunda türk görünce kaçasım geliyor şahsen. adamın hile olduğunu bildikten sonra analiz yapmak paha biçilemez sanırım. veri nays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Birgün birisiyle girdim, Mirage haritasında ct tarafındayız. Bu şahıs ortaya gidiyor ve aynen şu inteli veriyor. "3 b house.... i guess" Bu ne lan? sayı veriyor bide sonuna böyle birşey ekliyor. Zaten bi arkadaşın arkadaşıydı. Script vs. deniyorum banlanırmıyım gibi ayaklar yapmış. Çouğu 1dk izledikten sonra hayatımın en sıkıcı oyununu oynamıştım. Zaten herkesi görüyor. İşin komik tarafı "silver" yeteneği ile "şerif" rütbesiyle oynuyor. Adamı bir yere yolluyoruz korusun diye, herif duvar arkasında oturup bekliyor. Adamlar gelip bizi arkamızdan vuruyor, bu da onları arkasından vuruyor. Anlayacağınız Wall hack kullanıp, vuramıyor milleti o kadar kötü. İlle arkalarından vuracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 adamın hile yaptığından haberim bile yoktu, benjani bir kaç kez daha aynı şekilde sıkıcı bir video paylaştığından dolayı izlememiştm bile ne olduğunu. muhabbeti bir kaç gün devam ettirdiniz diye ucundan girdim lafa, demo paylaşıldığını kontrol etmek bile sonradan geldi aklıma bırak adamın hile olduğuna hem fikir olunduğunu bilmeyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 yeni case gelmiş, xp falan kasıyoruz lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 akşam olsa da eve gitsek, niye sabahın köründe çıkarıyorlar ki bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 benim steam client açılıyor, update falan da yapıyor ama mağazadır csgo oyun içi web şeysi falan açılmıyor. dns'tendir dedim google dns yaptım hala aynı. sorun ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 kutudaki low tier silahlar bayağı hızlı ucuzladı. ben daha ilk kutumu alamadan resmen millet case parasını çıkarttı :( daha açmam burada kutu falan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 kek http://i.imgur.com/Rgr6y2z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Öff akşama kadar göremicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 yeni bicagin animasyonlari guzelmis de tipi kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Boya kutusuna düşmüş gibi o ne öyle Bi kutu sattik yarisini kurtardik paranin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ya bu mission da iki tane campaign var ben ilkinden başladım hiç bakmadan 3 görev yaptım. doğru mu yaptım,? hangisini yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 haftada 1 leveldan fazla atlarsan item vermiyor sanırım. missionları yapmasam birikir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 zaten 3 er tane mission yapabiliyosun gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 bıçak sesini züktü gaben inş fixlerler amk,yeni bıçağın sesi öyle olsun bizim bıçakların sesini niye değiştiriyon kodumun şişkosu,fıtı fıtı diye ses çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 xp cap mi var ya günlük? deathmatch'den xp gelmiyor bana artık. silah yıkımı mı ne onu da kazandım yine xp vermedi. ranked mı gircez illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 bana da gelmedi şimdi, belli bi saatten sonra gelmiyo demek ki sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 serverlar ölü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Ben giremiyorum şuanda. Oyun açılıyor ama sunucuya bağlanmada sıkıntı var. Inventory'ye falan da girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Bende de aynı patlattılar patchi çekemeyenleri Patchleyince düzelecek bence ama bulamadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 http://media.gamerevolution.com/images/misc/Steam.jpg gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 GONDARCENGIZ said: bıçak sesini züktü gaben inş fixlerler amk,yeni bıçağın sesi öyle olsun bizim bıçakların sesini niye değiştiriyon kodumun şişkosu,fıtı fıtı diye ses çıkıyo bende aztec girdim orda farkettim tink tink diye ses cikariyor dedim heralde mapten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 millet sanırım giremiyor. ben nasıl girdim bilmiyorum ama 10 kişiden 7 si bottu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 http://store.donanimhaber.com/51/b4/e2/51B4E21E5B17C682EEC6A381BDE9B991.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar