Tori Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 herif 2-3 ayda bir banlanıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Çok geveze skilli ile geliyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Bir de şu çözünürlük olayında adamlar nerdeyse hiç kör noktadan yakalanmayacak şekilde oynuyorlar takım olarak birbirlerini destekliyorlar falan. Bizim mm lerde öyle bişi mümkün olmadığından saçmalık çözünürlük düşürmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 apple hileden mi silverlıktan mı banlandı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Eksper botlara kufretmis 1 ay genel ban gggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 EXPERLER FENA VURMUŞ GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Ben mm'den acaip sıkıldım ya, girmeye hevesim kalmadı. Aptal aptal public dm falan girip çıkıyorum, rank silinecek yakında. Esea alacaktım, orası da aynı aptallarla dolu dedi bi ark, ondan da vazgeçtim. 2bin saat harcadığım oyundan bi anda soğudum yani kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Gel kardo silver takımımla taşıyalım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 bi amaç koy oynarsın. cthulhuyu novaya boostlayacam ben mesela primary objective, secondary de mainle 3 yıl sonra kartala geri dönmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 kartal olsan ne olucak abi hepsi aynı halt. 2 oyundan 1'inde cheater var. biraz önce smurfle oynarken 3. roundda takımdan biri perma ban yedi gözümün önünde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 en iyisi esea, oyundan zevk almak için tek çare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Silphatos said: bi amaç koy oynarsın. cthulhuyu novaya boostlayacam ben mesela primary objective, secondary de mainle 3 yıl sonra kartala geri dönmekHem bomba kuramayıp hem awp alamadığı sahne nerde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 5099$ gg ahahaha http://www.youtube.com/watch?v=seuGcCo_NvY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 abi adamın biri chatte sevgilini silkeyim yazdı biz nerede yanlış yaptık ya neden böyle olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Anaya sövenler mature sevenler değil mi zaten? Adam teen seviyormuş çok yadırgamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 anaya sövmekten daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Olm bunun kaş ve boyun tikine uyuz oluyorum yumruk atasım geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Holy said: Silphatos said: bi amaç koy oynarsın. cthulhuyu novaya boostlayacam ben mesela primary objective, secondary de mainle 3 yıl sonra kartala geri dönmekHem bomba kuramayıp hem awp alamadığı sahne nerde :P yapıcam onu bi ara, demoyu dl ettiydim bi de olm tamam sam değiliz ama hardcore da küfür yazmayın bari amk k1nJo said: kartal olsan ne olucak abi hepsi aynı halt. 2 oyundan 1'inde cheater var. biraz önce smurfle oynarken 3. roundda takımdan biri perma ban yedi gözümün önünde sdf. o opsiyonel işte, olrusa da olur olmazsa da ama öncelikli görev kutulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 üst üste 14 oyun kazandım ama nasıl kötüysem rank atlatmadı sdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Logitech direksiyonla oynamasan atlaycan ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 feriti izlerken beni sinir basıyo ya, ölünce aa falan açıyorum ben telefondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 http://i.imgur.com/znpGPVe.jpg çakma globaller supremeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 adam 110 ping'le 46 kill aldı ya, awp ile ıska geçmedi nerdeyse.oyuna inancım kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Anaaaa alper kartal olmuş =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Liebe said: Anaaaa alper kartal olmuş =O diğer hesabı supreme adamın adsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar