arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 bırak bunları cüce, adamlar artından gameplayine hikayesine konseptine çalıyor mu? çalıyor. öyle "TF ile yeterince benzer değil", "genre seçimi kopya demek değil" falan yemezler abi. listeden bir TF'yi kendi kafanda eksiltip tatmin oluyorsun. adamlar her oyun çalıp çırpıp compilation yapıyor be ehueh. hep demiyor muyuz blizzard aynısını alıp daha iyisini yapıyor diye, sen bile demişsindir aratma şimdi arşivden bozuk arama ile sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Koskoca Blizzard'ın yaptığı işe bak. O müthiş atmosferli, derin senaryolu, alttan alttan kara mizahlı, kendine özgü evrenli oyunlardan çocuk kandırmacalı basit TF kopyası oyuna dön. En klişe karakterleri topla, basit "heeyooooo" tarzı anlamsız bir senaryo koy, kesin satacak bir türde oyunla garantici yöntemle piyasaya sür. Blizzard zaten cıvıyacağının ilk izlenimlerini WoW'a çıkarttığı kungfu panda expansiyonuyla vermişti, üstüne Hearthstone gibi basit ötesi bir oyunla piyasaya kendilerinin bile hiç beklemediği bir vurgun yapmaları heralde "Demek ki para kazanmak için o kadar kasmaya gerek yokmuş" demelerine sebep oldu, ikisini birleştirince de ortaya bu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 abi hiç şeyimde deil ben neden calmışlar neden etmişler. ben sonuca bakıyorum zaten. günün sonunda oynamam için oyun cıkarmışlarmı cıkarmamışlarmı benim tek derdim o. d3 içinde dedim marvel heroes'dan 3-5 feature almayı akıl etseler oyun adam olur diye, mmo oynamadığım için pek wow için demedim ama zaten yapıyolardır onu sağdan soldan calıyolardır. Günün sonunda bana yarıyo zaten. umrumda deil nerden calıp cırptıkları. 2 sene önce sanırım en son tf2 ye baktım. oynanmıycak haldeydi. ilk cıktığındaki sadeliği ve gameplayindan zındık kalmamıştı oyunda. Eli yüzü düzgün tf2 alsalar üstüne adam gibi blizzard koysalar oynıycak fps olur elimden en azından. niye itraaz ediyimki ben buna zaten. sizin kafayla hala dune 2000 oynuyo olurduk. neden tatmin oluyim neyle tatmin olıyım anlamadım şimdi burda, garip bir itham olmus. Sam'e bulaşmıyorum zaten, luzumu yok. nasıl istiyosanız öle kızın abi bana ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 alttan alma keyfi çıkmıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Cuce said: gameplayindan zındık kalmamıştı oyunda zırnık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 sam'e bulaşma çünkü diyebileceğin birşey yok, bilizort taş çıkarsa yersin zaten kendin söylüyorsun çünkü daha mesajının başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Sam said: - half-life - team fortress - portal - left 4 dead bilizort: - diablo fix'd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 sam kişisel saldırı yapıyosun, elinden bu geliyo anda. ben şlu forumda bir blizz dediysem sen 213092304290 valve demiş bir insansın. kale almıyorum senın o yüzden luzumsuzsun bu konularda. Bakın rew ne güzel kızmış, anlamlı sebepleri var adamın kızmak için. katılmasamda. bence panda aksine adamların en kendileri için yaptığı expensiondı, diğer 3 exp'ını aksine aksine nedef kitlelerinede hitap etmiyordu. onunda bedelini ödediler, hep 180 derece geri dönüp yine commercial bi expension cıkardılar işte. ayrıca onelinerlar ve arada kıvamında denk gelmiş comicrelied karakterler dısında mizahı zayıf bi firma blizzard. Hani wow'da cooook başarılı bazi parodiler var ama dünyanın en büyük persistent düntyasını yaratınca o kadarı maymuuna zar attırsan denk gelir. gülüyomusuz gülüyoz tabide biraz ayıp olmasın diye gülüyoruz. yılalrdır tanımadığımız karakteler olsa gülmeyiz. alttan alma deil, neyini alttan alcam durumun. zaten üstteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Bright said: Sam said: - half-life - team fortress - portal - left 4 dead bilizort: - diablo fix'd. bu mantıkla hakiki fix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Iyi de senin mantiginla adamlarin butun yaptiklari oyunlar orjinal oluyor CS dahil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Cuce said: sam kişisel saldırı yapıyosun, elinden bu geliyo anda. ben şlu forumda bir blizz dediysem sen 213092304290 valve demiş bir insansın. kale almıyorum senın o yüzden luzumsuzsun bu konularda. Bakın rew ne güzel kızmış, anlamlı sebepleri var adamın kızmak için. katılmasamda. bence panda aksine adamların en kendileri için yaptığı expensiondı, diğer 3 exp'ını aksine aksine nedef kitlelerinede hitap etmiyordu. onunda bedelini ödediler, hep 180 derece geri dönüp yine commercial bi expension cıkardılar işte. ayrıca onelinerlar ve arada kıvamında denk gelmiş comicrelied karakterler dısında mizahı zayıf bi firma blizzard. Hani wow'da cooook başarılı bazi parodiler var ama dünyanın en büyük persistent düntyasını yaratınca o kadarı maymuuna zar attırsan denk gelir. gülüyomusuz gülüyoz tabide biraz ayıp olmasın diye gülüyoruz. yılalrdır tanımadığımız karakteler olsa gülmeyiz. alttan alma deil, neyini alttan alcam durumun. zaten üstteyim. elimden geleni yazdım, sen cevap veremeyince "bulaşmıyorum" diyorsun, sonra kişisel saldırıdan bahsediyorsun. cidden pes, ar damarı çatlamış. sen adam yerine koyup cevap vermiyorsun, sonra hayranlığın dozunu kaçırdığın söylenince kişisel saldırı oluyor. valve hayranı adam ararsan lathspell'e bakacaksın, benim özel bir valve hayranlığım yok zira. 2768324673 kere valve demişliğim de yok, steam demişimdir ama o da "valve yaptı" diye değil, açarsın bakarsın 2008'de nasıl bombalıyorum steam'i. hl2'yi nasıl bombalıyorum 2004'te. bunların hepsi var forumda. ben en sevdiğim şirketleri bile kötü oyun çıkarınca ya da kötü oyun tanıtınca bombalayan biriyim, tonla örnekleri var. senin bilizort2u eleştirdiğin tek mesajın yok forumda, dahası eleştiri gelince direkt avukatlığa soyunuyorsun koşulsuz şartsız. bunlar ikisi de hakikat, ikisi de forumda basit aramayla bulunabilen gerçekler. kaale alma ama tabii neden alasın, nihayetinde "hayır sen daha çok valve hayranısın" çıkıyor çünkü maksimum diyeceğin. bak keyfine hiç sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Cuce said: Beta hesaplarına "future beta" eklenmiş. GO GO GO bu default işaretli galiba? ben işaretlediğimi hatırlamıyorum. acaba overwatch işaretleyince onu da mı işaretledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Bright said: Iyi de senin mantiginla adamlarin butun yaptiklari oyunlar orjinal oluyor CS dahil ? o listede dota koymuş muyum? hayır. cs var mı? o da hayır. oyunun ilk kimin bünyesinde çıktığına bakmışım. öyle bakınca da durum değişmiyor zaten 4:1 iken 2:0 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 arcane said: Cuce said: Beta hesaplarına "future beta" eklenmiş. GO GO GO bu default işaretli galiba? ben işaretlediğimi hatırlamıyorum. acaba overwatch işaretleyince onu da mı işaretledi bendede overwatch yoktu. sanırım lotv ile falan ilgili daha cok overwathı nerden işaretlerin bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Sam said: Bright said: Iyi de senin mantiginla adamlarin butun yaptiklari oyunlar orjinal oluyor CS dahil ? o listede dota koymuş muyum? hayır. cs var mı? o da hayır. oyunun ilk kimin bünyesinde çıktığına bakmışım. öyle bakınca da durum değişmiyor zaten 4:1 iken 2:0 oluyor. Diablo'yu kimden caldilarkine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Sam said: nasıl bombalıyorum 2004'te. bunların hepsi var forumda. http://www.youtube.com/watch?v=OxVEP-Kb2o0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Ayrıca morheim alttan gamergate'e gecirdi adam gibi kızıcak onu orda eğer kızmak istiyosanız illa blizzarda. Güzel bi oyunun 10293810293 kay daha iyisini cıkartıckalar diye kızmayın. O deilde adam cok bıyık altından konustu ama yinede sacmaladı. "ufak bir grubun bizi karalaması bıkbık işte ben burda hepimiz kardeşiz, saldrıları kırınıyorum" falan diye sacmaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Guzel bir oyunun X kat iyisini ne zaman cikardi blizzard son donemde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 yenı oyunların en iyilerini cıkarıyo zaten. daha önce pek yapmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Tf2 de customization seçeneği olunca oynamayacak kadar kötü oluyor ama adamların mobasında amerikan bayraklı raynor skinini 30 liraya satınca aynısının 30 bin kat iyisini çıkarmış oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 shrekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ZALIM BIR GORIL HALKINA KAN AGLATIYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Redeagle said: Tf2 de customization seçeneği olunca oynamayacak kadar kötü oluyor ama adamların mobasında amerikan bayraklı raynor skinini 30 liraya satınca aynısının 30 bin kat iyisini çıkarmış oluyorlar. oynanılmaz hale gelmesi sapkalar deilki her soldierin elinden farklı işe yarayan silahlar var. normalde rakibini bilirsin ona göre hareket edersin kacarsın pozisyon alırsın kapısırsın vs vs. 30 tane abugik gubidik bı kısmı baya gimicky silah var mesela soldier'da. karsına ne cıkacak bilmiyosun. tas kağıt makasa dönüyo durum. ilk cıkan silah paketleri iyidi mesela. sonra sacmaladılar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 onu demis zaten adam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 cuce vanilla tf2 server'ları da var, orada oynayabilrisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar