bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 bu oyunda başkasının killini falan göremiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 baskasinin killini napican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Oberyn#2694 ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 yalnız bunun competitive modu kanser edebilir, mobalar gibi çünkü takım slackliyorsa çok uyuz ediyor sen görevini yaparken. ama arkadaşlarla efsane zevkli oluyor bir yandan da. gerçi hanzo veya tracer gibi herolarda biraz masterlarsan takımı taşıyabiliyorsun da. güzel ya. ama 60 olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 wrathkiller#1287 ekleyin beyler US ciler ozellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 weird. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 us ne ya eu>us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Ben begenmedim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 60 euro çok 60 ama, 47 malaysian ringgit olsa belki düşünebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 6 kişi 10'ar verelim, 60'a saysınlar işte. zira oyunun solo oynanma değeri http://www.youtube.com/watch?v=u5HOt0ZOcYk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 random hots'dan tanıdığım biri, bir rus, bir hollandalı ve bir türkün dahil olduğu gruba girdim. 2 gündür attığım solo maçların hepsinden zevkliydi valla. çok bir konuşma falan da geçmedi ama insanlar takım olarak oynuyordu sonuçta, slackleyen yok en kötü. grup halinde çok ama çok zevkli bir oyun. ama 60 işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 niye böyle fakirsiniz lan :( @sam abi zaten o takım 2 kişi widow 2 kişi hanzo falan oynuyor karşısındaki de kaybediyorsa baya kötü olması lazım. Sizin mantığınıza göre CS'de TF2'de falan 5 sniper alanın kazanıyor olması gerekiyor, amateurs dream... Takım halinde oynayacak ekibi olan pek almasın zaten. Ranking zamanında kasacak, tfc-tf2-q3-ut falan deneyimi olan ve gerektiğinde competetive ruhla oynarım diyen varsa eklesin BansAente#2517 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 tfc gibi oynayacaksak gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 yok işte o 2 widow 2 tracer filan olan takım eziliyor karşıdaki düzgün iş bölümü yapmış takıma karşı. o eziyeti çekmek istemeyip çıkınca da 5 maç filan devam eden leaver penalty veriyor oyun lol. oldu. fakirlikten ziyade öncelikler meselesi, 60$ çatır çatır bastığım/basacağım başka oyunlar var bu yıl, bunu onlardan biri olarak görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 oyun 150$ etmiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 300 olsa dusunurdum de, 500 biraz abarti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 abi oyunu alalım sorun değil ama hepimiz olacağı biliyoruz ya. şimdi 6 kişi veya 12 kişi oynarken çok zevkli falan ama bundan 2 ay sonra kimse girmeyecek oyuna. "iki oyun atayım" dediğin solo ruslarla oynayıp saçı başı yolacaksın sonra raflarda tozlanmaya yüz tutacak. oyunun hiçbir eksiği yok bence, süper gameplay - herolar rengarenk, mapler, animasyonlar, seslendirmeler her şey çok güzel ama 60 euro etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 mapler rengarenk, herolar falan benim de hoşuma gitti ama game play çok çok kötü ya yavaş böyle. press q to be cool olayına hiç girmiyorum bile. çerezlik oyun işte o yüzden 60 kürdistan yuanı olsa yine alınmaz. 20 tickrate serverlar da anca blizz fanboylarına yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Fin said: Ben begenmedim oyunu Abi 60 euro verirsen begeniyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 60 euro, cıks etmez. bıngıldağın dediği herşeye artı 1. çok renkli, eğlenceli ama hali hazırda zaten Team Fortress 2 var yani ama community leş hale geldiği için keyfi kalmadı. bir de bunun artısı olarak hero çeşitliliği ve skiller var. Onun haricinde oyun TF2 clone yani, cart ittirme modunu ayynen klonlasalarmış mesela. henüz kararımı verebilmiş değilim alıp almamak konusunda. bugünkü bf5 açıklamasına da bağlı biraz, ne zaman release olacak hangi setupta olacak, bi de haber beklediğim LawBreakers var, bunun çok daha fast paced ve hardcore hali gibi görünüyor, önümüzdeki 3-4 gün daha open betayı oynayıp bi karara varırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Ya tickrate mevzusu beni de endişelendiriyor. Hani tryhardlıgımdan söylemiyorum da çok fazla trade kill oluyor. Mesela tracer oynuyoken ozellikle atabileceğim en son ana kadar bekliyorum Rewind atmak için, böyle bi iç çekişi ses effecti var o geliyo ama ölüyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Esh said: abi niye veriyosun ki ... aquila said: poffff bu ne lan yuh olsun size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 şöyle şeylerin olabildiği oyunlar güzel oyun oluyo işte https://gfycat.com/RedThirstyHeterodontosaurus https://gfycat.com/FarawayLinedDouglasfirbarkbeetle https://gfycat.com/CreamyIncompleteCuscus https://gfycat.com/WeightyLikableBrant #mlg https://twitter.com/REUNITEDgg/status/728336621733613575 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 xunn said: Ya tickrate mevzusu beni de endişelendiriyor. Hani tryhardlıgımdan söylemiyorum da çok fazla trade kill oluyor. Mesela tracer oynuyoken ozellikle atabileceğim en son ana kadar bekliyorum Rewind atmak için, böyle bi iç çekişi ses effecti var o geliyo ama ölüyorum falan. tickrateden daha çok pingle alakalı o tarz şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Oyle widow oynamak sacma lan bastan atliycan yukari. Reinhardtla meleeye girmek sacma sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar