Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 işyerinde bu topağın 113. sayfasını adult içerik var diye açamıyorum. çok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 millet oyunu tartışırken arkaplanda oynasın bişeyler dedim BU ARADA; oyunu g2a cdkeys benzeri sitelerde origins olmayan, düz versiyonunu bulan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Masakari said: iki hero dışında saran olmadı. Parasının oyunu değil gibi duruyor şimdilik. Beleş olması, herhangi bir kayıp olmayacağı için olası hack&exploit niyetini arttırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Beleş olmasın hadi de, bari fiyatı azıcık normal olsun. 60 dolar/euro çok fazla ya. Güzel oyun eyvallah da bu fiyat fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Başlığı değiştirip oyunun fiyatını yazsın biri nolur lan. Klavyede enterı bulamayan anannem gibisiniz lan hepiniz. Şaka gibi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 60 euro verilmez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 60 çok ya. 40€ olsa alırdım da 60€ yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 60lık alırsanı sıra bekliyosunuz 80lik alın. 180liktede instant spanw var en iyisi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 photographer said: oh be birileri çıkıyor benim gibi düşünen beleş olmalıydı beleeeeşşşş şu oyunun diğer basit fpslerden farkı yok yapsana şunu beleş sat kozmetikleri paralı. Masakari said: iki hero dışında saran olmadı. Parasının oyunu değil gibi duruyor şimdilik. Production value diye bir fark var arada, anlamıyorum ben su belesciligi. bi CS'in görsellerine bak bi su oyunun, kör olman lazım ne kadar para harcandıgını görmemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 60 euro pahalı evet ama blizzard oyunları hep öle pahalı oluyor o yüzden ben ilk anons ettikilerinde direkt vermiştim parayı nasılsa alacam diye. Şimdiden 3 ay oynadım bile, üzerine de baya bir süre oynarım o yüzden 60 Euro'yu çıkardı bile. Tek merak ettiğim bundan sonra gelecek expansionları (herolar, game modelar vs. ) paralı mı yapacaklar beleş mi, eğer beleş yaparlarsa ok fakat o zaman hiç bi zaman para kazanmıcaklar kutu dışında. Oyun içi satış da yok. Bilemedim, Starcraft da o civarda ama starcraftta ciddi bi campaign var üstüen multiplayer var. Bunda campaign de yok. Bahalım neler gelecek. Kaplan abimiz bi update eder bizi releaseden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Abi yeterince tutarsa kesinlikle co-op campaign falan yapabilirler. Cosmeticleri parayla satmaya baslamaları lazım, adamlar para kazansın Titan bosa gitmiş olmasın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Esh said: oyun 30 euro.. g2a dan tut cdkeys e kadar zilyon tane firma var ya, nasıl hala "nerede" diye sorabiliyonuz ki? Aynen okurken aklımı yitirdim 110-120 tl ye origins edition var işte niye tutturdunuz 60 euro da 60 euro diye anlamıyorum ki, hayır bnet'te bile 40 euroluk versiyonu var illa oradan alacaksanız hangi dünyada yaşıyonuz layn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 oyunu hala 60 euro sananlar bence almasın. bu kadar laftan anlamayan adamlar büyük ihtimalle alınca takımı da kanser eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Mortis said: 60 euro pahalı evet ama blizzard oyunları hep öle pahalı oluyor o yüzden ben ilk anons ettikilerinde direkt vermiştim parayı nasılsa alacam diye. Şimdiden 3 ay oynadım bile, üzerine de baya bir süre oynarım o yüzden 60 Euro'yu çıkardı bile. Tek merak ettiğim bundan sonra gelecek expansionları (herolar, game modelar vs. ) paralı mı yapacaklar beleş mi, eğer beleş yaparlarsa ok fakat o zaman hiç bi zaman para kazanmıcaklar kutu dışında. Oyun içi satış da yok. Bilemedim, Starcraft da o civarda ama starcraftta ciddi bi campaign var üstüen multiplayer var. Bunda campaign de yok. Bahalım neler gelecek. Kaplan abimiz bi update eder bizi releaseden sonra bikac parmak bal calarlar, beles hero falan sonra 1,5-2 seneye expension gelir paralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Oyuna bundan sonra eklenecek bütün hero ve mapler ÜCRETSİZ olacak. Lan Kaplan bizzat video çekti bunun için söyledi. Attım daha önce buraya ben videoyu. Hero swap üzerine kurulu bir oyunda paralı hero olması saçma zaten yapamazlar. İlerde cosmetic satışı olacak büyük ihtimalle. onun dışında pve campaign getirebilirler dlc olarak çok rahat. Sadece multi üzerine kurulu bir oyun için çok sağlam lore temelleri var. Heartstone gibi yapabilirler mesela. Pve content getirirler dlc ile sadece bir hero üzerine kurulu. Alırsın ve bitirince sadece o dlcye özel skin, gesture falan kazanırsın o hero için gibi gibi. İllaki bulunur yolu sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 TF2 gibi major contentlerin free gelmesi gerek. o kadar para emcüklüyor, onu da versin artık. Microtransaction olsun, ama content free olsun. bi de 60 euro çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 activision lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Dediğim videoda bu işte. said: We have ideas for additional maps and heroes that we'd like to add to the game. We thought about this and we decided the best way to add them to the game is to patch them in as free content and not as [paid] DLC. So hopefully that alleviates some concerns that people have. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 utanmadan 60$'lık oyunda bir de microtransaction yaparlarsa defolsun gitsinler. sonra gaben kötü deniyor. Esh said: bana da aynı heroların clone olması saçma geldi. tamam hero değişsin de 3 tane widowmaker falan alınabilmesi saçma değil mi ya şunu görünce koptum zaten, 2 widow 2 tracer vardı takımda bir ara saldırırken. herkes sümük gibi yapışıyordu 2sn savaşıp. dengeler süper denip sonra bastion yakınması bütün sayfa da güzel olmuş lol. süpermiş bastion bu arada, sırf onun için oynardım aslında oyunun fiyatı kendini 15 yıl önce satılıyor sanmasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 60 dolar neyse de 60 euro bir de yani çok fazla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 discord link falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 https://discord.gg/0cWRx5RJNkF0uKjJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 abi niye veriyosun ki ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 poffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar