applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 direk open beta mı geliyor ? oyunu almayan keyi olmayanlar falan da oynayabilecek mi ? sistemi test etmek için istiyordum, şimdi 3-4 günlüğüne şehir dışındayım fak my lak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 open beta hangi tarihler arasında lan? deniyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 yarın başluıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Phyx said: Genjiyle adeta umut emiyordum Ben Tracer sen Genji, düşman hattının arkasında... Bir saate çıkıcam ofisten, 2 saatte anca evdeyim. Ama kapıdan girdigim gibi abanıyoruz kenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Ofis ciftcinin karagun dostu degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 ne var böyle gameplay'ı keyifli. op olmasına gerek yok, hard to master şeyleri severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Abi bastion hariç herşey keyifli. Gerçekten zevk almayacagın hero yok gibi yani. Aşırı farklılar, kesinlikle mainleme kafasına girme. Çünkü oyunun yapısı geregi sürekli class degistirmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Dün biraz denedim, CS ile karşılaştırmak baya EFSO sıçış da, TF ile HotS arası bir şey yapmışlar işte ve gayet eğlenceli olmuş. Fazla hareketli, hafif kaoslu ama stratejisi de var gayet, biraz fazla cartoon ama o da hedef kitleye göre sonuçta. Bir iki akşam daha oynayayım da YANCI betacıyım ben, beğenirsem belki ederim preorder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Discord linkini kullanın arkadaslar birkaç sayfa geride. Aksamları atıyoruz pati olarak, Şu an aynı anda 7-8 kişi gördüm maximum. 3-4 kişi daha gelirse bi 5v5 atar güleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 akşama discorddayım ben, buttbuddy olarak takılırım peşinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 bingildak said: ne var böyle gameplay'ı keyifli. op olmasına gerek yok, hard to master şeyleri severim. bak sana diyorum sana Reaper gider https://www.youtube.com/watch?v=0UoljaChKuA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 1. nesin i7 920 gtx 660ti 6gb ram buna yakın sistemi olan birisi oyun performansını söyleyebilir mi. beta bitene kadar istanbula dönemicem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 aynı ekran kartı var işlemcim daha kötü. Kaymak gibi oynuorum. Hiç bir sıkıntı yok. Oyun çok optimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 gleoddyn said: körler sağırlar birbirini ağırlar. FPS oynayamayan, Dota'dan Overwatch'a geçenler için söyledin sanırım, haklısın bu konuda, bence de aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 post anında uçtu lan sdsafass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 OOO MESAJ SİLMELER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 ayıpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 voip şeysinin linki ölmüş. Open beta da takılıcam biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 arkadaştan aldım key. girdim azcık. en sevdiğim sanırım tracer. Üstüne bir de skin çıktı. SS alamadım kendi oyunumdan ama şu resimdekinden işte. Ultraviolet skin http://8gmwp015fo-flywheel.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/sites/10/2016/02/Tracer-Ultraviolet.jpg Duracak mı release olduğunda hesaplar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 ben ole seyler yazmıyorum passivim o ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 anlamsız ad hominemlere gerek yok xunn. kimsenin ne kadar tournament pro olduğunu tartışmıyoruz burda. dediğim şey, FPS hiç oynamayan, dota'dan overwatch'e geçenler üzerineydi. banter felan istiyorsan çağırırsın oynarız. ötesinde saçma flaming'lere girmek olur. konuyu uzatmayalım diye sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Abi zibidi gibi post silmez misin zırt pırt? Gereksiz post senin ki abi orada, kusura bakma. Öyle atıp tuttugun gibi bir kesim de yok ne zırvalıyorsun bilmiyorum. Flame de değildi postum, flame seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Ahhaahha xunn (kalp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 barbu said: arkadaştan aldım key. girdim azcık. en sevdiğim sanırım tracer. Üstüne bir de skin çıktı. SS alamadım kendi oyunumdan ama şu resimdekinden işte. Ultraviolet skin http://8gmwp015fo-flywheel.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/sites/10/2016/02/Tracer-Ultraviolet.jpg Duracak mı release olduğunda hesaplar? kendi kendime cevaplayayim. wipe geliyor releasede. gitti gül gibi skin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 gereksiz uzatıyorsun xunn. gleoddyn'e söylediğim lafı üstüne mi alındın bilmiyorum ama kişisel tartışmaya çeviriyorsun olayı, o yüzden sildim. kimsenin fps oyunlarındaki yeteneğine laf etmedim, atlayıp çıkıp "sen sanki global elite oldun da..." gibi hakaretlere başladın. cs'de global elite olunca konuşma hakkı doğuyormuş gibi tuhaf bir fallacy'e başvuruyorsun. cs'deki rank sistemi oyuncunun yeteneğini mutlak olarak yansıtan bir sistem değil. global elitelerden iyi oynayan nova, novalardan kötü oynayan global elite çok gördüm. kaldı ki şu bölümde konuşmak için csgo'da global elite olma şartı felan aramıyoruz. onu da geçtim, bahsettiğim mevzu csgo'yla sınırlı değil, her fps dahil. normalde fps'ye elini sürmeyen ama "sırf blizzard yaptı" diye bu oyuna başlayan kişiler tanıyorum. gleoddyn'ün "körler sağırlar birbirlerini ağırlar" lafınaydı o sözüm. daha fazla uzattıkça kişisel tartışmada tutacaksın işi, topiğe bir faydası yok benim global elite olup olmadığım. flaming için yazdıklarını düşün. banter istiyorsan çağırırsın overwatch oynarız dedim, ötesi de ilgilendirmiyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar