Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Esh said: Mortis said: gençler pre-order edenlere mail gelmiş olması lazım: 2 tane key 1) kendin için 3 mayıs open beta early access i claim etmen için key 2) 1 adet arkadaşınla early-accesse katılabilmesi için key. bakın maillarınıza claim edin, keyi de arkadaşınıza dağıtın blizzarddan alınca geliyo heralde beta key ler. 60€ mu verdin abi ciddi ciddi? aynen anons ettikleri gibi cüzdanı attım ekrana aldım :) kasımda mı ne blizzcon zamanı almışım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Bu gece 02:00'da open betanın early accessi başlıyor. Open beta ayın 4ünde başlayacak, 9 mayısa kadar sürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 fazla keyi olan ama arkadaşı olmayan var mı:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Arkadaş key verdi ama oynamam büyük ihtimalle kimseye de vermeyi düşünmüyorum. İyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 bu gece 2 de başlıyor gençler hazır olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 fazla key olan varsa atsın gencler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 key verin laaa keeeyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 nub sorusu soracağım. skin vs dışında güce etki eden item vs olacak mı oyunda? yani çok oynayan avantaj sağlayacak mı? tecrübe, farklı karakterlere alışma vs etkisi olur tabi ama onun dışında bi olayı yoksa alayım diyorum oyunu. en son division vs oynadım ama az oynadığım için düşük gear vs hiç çekilmiyor. cs gibi fps özleyince gireceğim ara verdiğimde bir şey kaybetmeyeceğim oyun lazım kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 maç içinde level atlama item alma build yapma falan yok benim bildiğim, o yüzden moba değil fps deniyor. maçlar arası (overmaç if you will) level'lanma palazlanma var mı bilmiyorum ama olmayacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 yok öle bişiler yok hiç yallah tazzik oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Oyunda ileride çıkacak hero ve haritalar bile parayla satılmayacak. Sadece kozmetik. Bide ileride pve content getirebilirler dlc ile diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Oyun negzelmiş yaaa..İlk kez TF tadında bir oyun oynuyorum belki ondandır ama çok iyi. Bir de bu Blizzard ı yine tebrik etmeliyim, beta dediğim böyle olur. Sadece bir ilk gece girişte 5-10 dk sorun oldu sonra herkes girdi. Ayrıca optimizasyon yine süper. Yağ gibi akıyo oyun. Tracer hype yapıp, onla oynayım dedim ııh. Reaper akıyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Even girdigim gibi abanıcam aksama discord'da olsun herkes. Cuce evdedir zaten acar extra kanalları lazım olursa. Hatta buraya bi invite iliştirirsen güzel olur cuce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 21:00 gibi hepinizi dövmeye geliyorum. Korkmayın, titreyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 normal versiyon aldım şimdi battle.net ten. key göndermedi. sadece origins edition a mı gönderiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Belli tarihe kadar yapıla pre-orderlara var diye biliyorum key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 29 nisana kadar olan preorderlara key veriliyo. Gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Sonra dedim ki, iyi ki Alpha testerım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 beynim sutlac oldu lan, acildigindan beri cikmadim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 sanki çok zor bir şey ya. uyuz ettiler şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 df said: normal versiyon aldım şimdi battle.net ten. key göndermedi. sadece origins edition a mı gönderiyor? AHAHAHAHAH SAPSAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 abi bu oyundan çıkılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Abi işte değil misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar