Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya yasca artik buyudugum icin (35) herseye muhafelefet kanadim iyice kabardi, ne guzeldi eski gunleri fazla yasiyorum, o yuzden herseyin tadi aci geliyor. ya da hakkaten (biraz da yapim maliyetlerinin ucmasi ile) kolay para kazanmak iyi oyun yapmanin biraz fazla onune gecti.

blizzard hala en cok oynadigim ve oynamakta oldugum oyunlari yapmis olmasina ragmen son zamanlarda beni sadece hayal kirikligina ugratiyor.
Mesaj tarihi:
meinin ice wallu baya eglenceli olacak.

yalniz nasil bir business model izlicekler hala net belli degil, takip ediyorum bazi kritik sorularida dodgeluyorlar falan. beni korkutuyor biraz, erkenden pre-order etmemekte yarar var.
Mesaj tarihi:
Oyunu pre-order yapanlara beta access vermemek nası bi saçmalıktır ya. Mantığım kabul etmiyor cidden. Oynamak istiyorum lan alacam niye beta access yok aa sinirlendim.

Bu arada şu baya açıklayıcı olmuş http://www.polygon.com/2015/11/7/9688324/overwatch-buy-to-play-blizzard-pricing-model-plans
Mesaj tarihi:
inuit nalaka la, michigan kizi skinli cinli yapmislar asdf.

xunn said:

Akmışlar. Mei bekledigimden on kat falan daha iyiydi. Of şişko timblrite kız olcak dedim INUIT badass çıktı.
Mesaj tarihi:
yazuach said:

Oyunu pre-order yapanlara beta access vermemek nası bi saçmalıktır ya. Mantığım kabul etmiyor cidden. Oynamak istiyorum lan alacam niye beta access yok aa sinirlendim.

Bu arada şu baya açıklayıcı olmuş http://www.polygon.com/2015/11/7/9688324/overwatch-buy-to-play-blizzard-pricing-model-plans

ben de direkt blizzcon da anons ettkileri gibi aldım origins versiyonunu. Ama yok :( Her battlenete girdiimde bi overwatcha tıklıyorum belki bir install görürüm diye ama yok.. :(
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

Hala kurt karakter yok/10, asyalilari ekleyip duruyor, asyadan gelen fosizm diilde nedir bu?

bastion var alevi idare etsinler şimdilik
Mesaj tarihi:
Mortis said:

aa çok ii lan

bu WINSTON'ın yavruluk dönemi falan karakterlerin hikayesi bir yerde var mı yoksa bu video ile tease mi ediolar.

sanırım cıkmamıs videoların back stagei bu
  • Yeni Oluştur...