axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Hmm evet bu vidyoda eğlenceli görünüyor. Karakter tanıtım vidyoları baya sıkıcıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 UPDATE (October 23, 2015): We were able to complete setup and testing of our beta servers for Europe sooner than anticipated. As a result, we're happy to report that we will be launching the Overwatch Closed Beta in both the Americas and Europe gameplay regions on October 27. http://eu.battle.net/overwatch/en/blog/19919176/ valla kendi blir blizzard, closed beta gondermezlerse yine emulator yazarım. hos MPQ'yu degistirdiler, CASC'a gectiler, filelist bulmak lazim once onun icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 oyun içi class değişebiliyomuş çok uniquemiş kappa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 o zaman oynanır ki bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Bu tip oyunların en iyisi Wolfestein ET idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 İlk çıktığı zaman kayıt olmuştum beta için ama bana ne çıkacağını kestirebiliyorum. Baş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ilk streamleri var mi izleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 lirik oynuyor izliyorum. oyunu bliz yapmamıs gözü ile bile cok zevkli bliz'in yaptığını bilip arkasında nasıl sağlam bir community ve ekip olduğu düşünülünce tutmaması için imkan ihtimal yok gibi. baya eğlencelik çıtır çerezlik 15-20dk girip stres atmalık bişey olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 şu mantık beni bitiriyor. Ya tamam artık 16 yaşında değiliz de, ben 15-20 dakika oynayabileceğim oyun istemiyorum arkadaş, beni öyle bir oyun kesmiyor. Oyunu single oynuyosam bile normal oynamak tatmin etmez. İyi oyun bu değil, kendimizi kandırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 sen oynamazsin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Bi beta geleydi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 sen de oynarsın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 zaten 16 yaşında olmadığımız için öyle oyun arıyoruz ya. oturup 50-60 dk 1 game için kasmak yerine farklı kişiler farklı herolar ile o süre içinde 4-5 oyun atıyorsun ki güzel bişey. eve gelip 1 saatlik 1.5 saatlik 2 oyun üst üste atacak zaman ve enerji olmuyor bende cogu zaman, zaman olsa canım sıkılıyor yani. o yüzden ben oynucam severek. eve gelir 2 mac overwatch yaparım, 2 el hearthstone, 2 mac fifa, 2 rocket league macı. 1 tane dota macı süresinde sığdırabilirim bu kdar farklı tarzda competitive oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 battle net e install gelmiş, geldi mi yani beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 harbiden beta gelmiş hobaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 bize niye yok lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 dövlöt bize bakmöyör :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 cok sınırlı sayıda dagıtıldı, zamanla artıracaklarmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 oyunun akıcılığı ve optimizasyonu oldukça başarılı, McCree ve Pharah oynaması baya keyifli herolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 lirik i izliyorum da, çok sarmadı beni niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 bana gelmiş lan bunun betası. indireyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 gelmemiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Ahaha gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 overwatch betası gelenler eklesin de beraber atalım, Cetany #2761 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Jeeztro said: lirik i izliyorum da, çok sarmadı beni niyeyse. Çünkü Lirik izliyosun orada Day9, JP falan varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar