µh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 bot gibi oynasan bile 3k sr oluyor zaten, burdakilerin altinda kalmasinin ssebebi son sayfalarda gordugunuz gibi ekstra enerji harcayarak kotu olmalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 paradoksalkedi said: 2.2k imiş ve ben kesiyorsam hepiniz haksızsınız diyor. Bence Ow a özel yörünge dışı olması mantıklı olur. Ha bir de gerçekten normal bir widow oynayan insanın pharahi kesmesinden daha kolay bir şey yok. Pharah ile widow kesebiliyorsan o widow senden kötüdür lol. Bir onceki sayfada Pharah'a ve haritaya bagli diyodun, simdi nasil Widow'un kotulugune bagladin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 @uh Ya gerçekten öyle. Adamlar bariz bir counter mekaniği olsun diye tasarlamış oyunu bu yüzden hero switch var maç esnasında. Counterlar ds çok bariz. Reaper anti tank, tracer flank anti squishy falan. Hani bunları bilip buna göre oynayamamak bir yerde kişisel gelişimde problem olduğunu gösteriyor. Ya da oynamayamadığını kabul edip başka rol picklemeni gerektiriyor. Böyle adamlar yüzünden kanser oluyoruz sonra compda. @hanzo Mape bağlı pharaha da bağlı ama widow pharah gibi havada saklanamayan bir hero yu alabilecek yegane hero. Ama zor oynaması oynabilmen lazım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Abi ortada widow ya da hit scan hero varken Pharah'in surekli havada dolandigini, cevreyi ve displacement'i kullanmayacagini varsayiyorsaniz, Yigit Bulut'un ekonomi tahminlerinde yanildigi kadar yaniliyorsunuz. :) Iyi Widow'a karsi cok sansi yok bu arada Pharah'in katiliyorum cunku olay sadece aim degil, guzel de kaciyolar ama ulti'si acik degilse ve kabak gibi dolanmiyorsa Pharah gayet yakinindayken shift'leyip roketi cakabiliyor kafasina. Denk getirdigin takdirde ya one shot ya two shot zaten 200 HP hero'lar. edit : Bone'un profiline baktim. Normalmis adamin bu kadar yakinmasi. :P https://www.overbuff.com/players/pc/QAOSbringer-2825 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Ha çünkü widow var diye pharah açıkta uçmuyorsa yırtıyor yani? Şu olaya 1v1 mantığına bakmayı bırakmanız lazım. Eğer pharah iyi bir widow var diye açıktan yüksekten uçmuyorsa demek ki close combata girmiş ve alçaktan uçuyordur. O zaman mccree yi geç d.va bile keser zaten. Olay widowun pharahi sürekli alması değil bu duruma sokması ve oynatmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Abi her yazdigin bir oncekiyle celisiyor. 6v6'de nasil Pharah'in bombos kalacagini dusunmuyorsan, aynisini Widow icin de dusun ki bir anlami olsun. Kalkip o zaman Pharah Widow'u nasil aliyor demezsin belki. Biz 6 stack girince diger 5 karsi takimi oyalarken birimiz mutlaka Widow'u ayikliyor mesela. Bu kisi de genelde ya Pharah, ya Hanzo ya da D.va oluyor. Baktik Widow cok iyi, Pharah ya da Hanzo ugrasmiyor, D.va gidiyor direkt. Dinamiklerin bu kadar degistigi bir oyunda hemen hersey olabiliyor ama bazi seyler nadir, bazir seyler genelde oluyor iste. O yuzden hitscan DPS'in Pharah'i hic alamasi garip, Pharah'in Widow'u ya da Widow'un Pharah'i almasi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Kimin fake'iydi bu hanzomain? Abi 6 stack giriyoruz birimiz alıyor widowu diyip örnek veriyorsun. Yahu solo girdiğin maçta maksimum 2 premade olduğunda, öyle herkes görevini yapmıyor. Comp'da pharah - mercy ikilisi şu anda en çok görülen olay. Takım beraber oynasa da, Widow görünce Winston alıp da gidip kanser edeyim diyen genelde bir ben oluyorum. Bahsettiğin her şey benim dediğime çıkıyor zaten: Oyun counterlama mekaniği üstüne kurulu. Ama bu counter mekaniği şu heroyu al bunu counterla değil. Takım comp counterı. Mesela hiç pharah kesecek adam olmaz takımda ama koth haritasını 3-0 da yenebilirsin. Ne yaparsın? Rein Zarya alırsın, shieldlana shieldlana pharahın kör noktalarında tutarsın bölgeyi adam kill alamaz sorun da olmaz. Soldier - McCree %100 Pharah counter'ı diyen adam net OW hakkında hiçbir şey bilmiyordur. Karşıdaki Pharah ebesinin nikahı bir yükseklikte bir sağa bir sola uçarken soldier ile 10 10 vurarak kesmeye çalış lütfen. Arkasındaki Mercy'de güle güle ulti doldursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Ayni seyleri soylerken kavga edeblmek ne guzel ya. :) Kimsenin fake'i degilim bu arada da olsam ne olur? Oturup sulalenize sovmuyorum, guzel guzel yaziyorum iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 hanzomain said: Ayni seyleri soylerken kavga edeblmek ne guzel ya. :) Welcome to paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 sanssizsansli said: yörünge dışından nasıl yazdın la adam kendisini necroluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 anniversary'den beri total mayhem oynuyordum taraya taraya max kutu almak için. double xp weekend de bitince 2-3 qp atıp solo comp'a girdim. 6/6 win gidiyorum allahım sen beni koru sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 6/4 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 kapatıp dışarı attım zaten kendimi rng tanrıları açgözlülüğümü cezalandırmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Oynamana gerek yok 6/4 o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 djshdh pis adam git lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Cokomantis said: anniversary'den beri total mayhem oynuyordum taraya taraya max kutu almak için. double xp weekend de bitince 2-3 qp atıp solo comp'a girdim. 6/6 win gidiyorum allahım sen beni koru sdfsf Abi 10/10 yapsan da 6/4 yapsan da son sezonu bitirdigin puanla yeni sezona giricen. Sasmiyo hic. 8/2 yaptim ben hic bisey degismedi. +/- 50-100 puan anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 hangi rank olursa olsun şu sıkıntıyı yaşamak komik: https://www.youtube.com/watch?v=nXhq0KYvVJM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Eskiden WOT yazilirdi, simdi de izlemesi WOT okumasindan uzun video cekip duruyolar ve hic bisey anlatmiyorlar resmen. Bir benzerini de ekleyeyim hatta hemen. 3:50 oncesini izlemeseniz de olur ama kabaca dedigi sey, Bossland diye bir sirket var ve adamlar gecimlerini bunca senedir cesitli online oyunlar icin hacking/cheating tool yazarak ve satarak sagliyorlarmis. :) https://www.youtube.com/watch?v=XpXZrXwcW3k Nasil birseymis, ekran nasil gorunuyormus derseniz su asagidakine bakabilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=OGxQc38WYEg Bu arada siz de "hitscan olmayan hero'yla aimbot mu olurmus" diyenlerdenseniz, bu da size gelsin. 1:30'a atlarsaniz gorucenuz oluyor mu olmuyor mu :) https://www.youtube.com/watch?v=SPFxS5czUes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 https://i.hizliresim.com/XXo105.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 seni seviyoruz blizz https://pvplive.net/c/overwatch-brilliant-undocumented-change-breaks-aim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 mcree no recoil iyiymiş ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Cocuk avuntusu abi su anca. Zibilyon cesit hack var. Bu arada hack olayinin onune gecilemeyecegi asikar ama en azindan gonderilen raporlar icin feedback alabilsek bari. Hileciymis degil miymis ogrenebilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 onu yapamazlar da report'ladigin ya da block'ladigin adami matchmaking'e de yansitmasi lazim sistemin eger yansitmiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 lol oynayan 10 yşaındaki çocuklar bile team comp, front line, support koruma falan düşünürken bu oyundaki yaşı yüksek kitle nasıl hala bu kadar mantıksız oynuyor çözemedim. kalkan olmadığı için karşı taraf azıcık harasslayıp sonra üzerimizden geçiyor mesela adamda roadhog var, zarya falan alabilecekken gidip kimseyi öldüremiyoruz deyip dps pickliyor veya karşıda reaper var sniper falan gidip harambe pickliyorlar. hani yıllardır her oyunda comp play kanser tamam da burdaki sorun kanser bile değil adamlar bildiğin oyunu anlamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Bir Seagul, bir MoonMoon, bir DPStanky de olsan kaderin bir yerden sonra ayni Overwatch'da :P https://www.youtube.com/watch?v=LBir0Wan0DU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar