di Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Ticket ac bakalim ne dicekler. Bizde dun takim olarak suspend yedik 10dk cunku gerzek oyun bizi server side'da oyuna soktu ama client'da sokmadi. Acilcak diye beklerken kafasini aldik sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 benzer nedenlerle 3-4 tane oldu bu. 2 5 10 20 diye artar sanıyordum. Böyle olduğunu bilsem yapmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 das çok fena lan 60 euro bir de oyun 60 EUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 240tl yazsaniza abi, daha vurucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 oha lan cidden 240 tl ne, adam mı öldürdün lopeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 pff pff sezon ne zaman bitiyor ? sezonlukmuş sanırm ban hammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 20 subat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Neden ban yedin? Aimbot? Lütfen aimbot olsun. Ha değilmiş, lol ragequitten ban yemek, haketmişsin yine düdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 rage quit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 abi defeat yazmadan oyundan çıkarsa ceza yiyeceğini çözemeyen gerizekalı arkadaşım bile quitten ban yemedi bu oyunda sen nasıl becerdin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Lopeth said: rage quit 1 kere competitive den çıkınca o sezon boyunca full banlı oluyorsun. Öbür sezon oynayabileceksin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 1 kerede oldugunu sanmiyorum, placement maclarda bilgisayarim kitlendi, sadece 8dk ceza verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 µh said: abi defeat yazmadan oyundan çıkarsa ceza yiyeceğini çözemeyen gerizekalı arkadaşım bile quitten ban yemedi bu oyunda sen nasıl becerdin ya Erken cıkınca zart diye 50 puan düşmesinden de mi farketmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 valla 2 kere rankedtan 2 kere quickten ceza aldı. tam olarak ne zaman fark etti bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 http://i68.tinypic.com/mh3if9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 İlk kutudan Mei skini çıkması ve Mei'nin tam anlamıyla bi landwhale olmadığının ortaya çıkması https://lh6.googleusercontent.com/-zEtVsV4k1wM/UuRiJZpgQ_I/AAAAAAAAAIQ/VyIpw2v0pjk/GoodBurgerFace.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 lan competitive play e tıkladım maça kaydoldu 1 saniye geçmeden iptal ettim, eh bu kadar yeter bu günlük diyip oyunu kapattım, oyun kapanırken competitive maç bulma sesi geldi bir saniyeliğine. ha?! diyip tekrar oyunu açtım competitive den quit attım diye 10dk ceza vermiş - ve muhtemelen loss sayılıcak maç da ehh sezon boyu ban vermedi hiç olmazsa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 yeni soilder ve d.va skinleri robocoptan olsun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Kojiroh said: İlk kutudan Mei skini çıkması ve Mei'nin tam anlamıyla bi landwhale olmadığının ortaya çıkması https://lh6.googleusercontent.com/-zEtVsV4k1wM/UuRiJZpgQ_I/AAAAAAAAAIQ/VyIpw2v0pjk/GoodBurgerFace.jpg Tumlr alev aldı zaten çok komik abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 bu çin event'i ne zaman bitiyordu ya, reinreis skin'i çıkmadı da bitmeden basayom 3000'i geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 13 ü müydü neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=7YXGEs7YisM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Lol 10 gündür oynamıyorum, For Honor'ı beklerken bi giriyim dedim, tek troll gelmedi 5 kere kazanıp GM oldum. Ne salak bir oyun bu ya. Burnumu kanatırım tryhard'dan düşerim, laylaylom ateş ederim çıkarım. Streak geyigi bitmeli artık. Hem çıkarken hem düşerken çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Sildim oyunu iki gun once troll'lerden, veletlerden gina geldigi icin. Rahatim. Bi 700 kusur gig video kaydetmisim, onlari da islersem bi ara kapaticam Overwatch perdesini. Artik temelli mi olur yoksa oyun adam olur da baslar miyim sonra tekrar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Streak ve season high'a reward verilmesi bittigi zaman oyun rahatlıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar