xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=KshBUgq36jU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 http://i.imgur.com/bFt8Inf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=mQJcObz1k_E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Ps4te bi yarim saat oynayip cikayim dedim... 10gb update... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Fakirler doluştuğu için acayip kanser olmuş durumda oyun sinirden tümör üretti vücut instant bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 LethE said: Amazonda 35$ bilinen daha ucuza başka bir yer var mı? dolares olarak alırsak EU serverlarından oynayabiliyor muyuz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Xenus said: LethE said: Amazonda 35$ bilinen daha ucuza başka bir yer var mı? dolares olarak alırsak EU serverlarından oynayabiliyor muyuz peki? Oynayabiliyorsun hocam. Sürekli istediğin zaman server değişebiliyorsun sıkıntı olmuuyor yani. Alırsan eğer imzamdan ekle beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Laurelin said: http://i.imgur.com/bFt8Inf.jpg Deniyorlar da beceremiyorlar abi pek belli. Karsida 3 tane 100 kusur level olup da bizde tek 100 level bile olmadigini gordukten sonra ikna oldum basaramadiklarina... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Xenus said: LethE said: Amazonda 35$ bilinen daha ucuza başka bir yer var mı? dolares olarak alırsak EU serverlarından oynayabiliyor muyuz peki? valla blizde 35$ aynı oyun aynı fiyat diye blizden aldım ama çalşşmaması için bir neden yok. region locked blizzard oyunu var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 eu usa seçebiliyorsun 1-2 sayfa önce daha rating için usa serverina girdiklerinden bahsediyordu millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Level ve skill'in alakası yok, her oyunu kaybetsen de level alıyosun sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Ya bu blizzard ping'leri esitlemek icin biseyler mi yapiyo? Max 22 ms ping'im var ama olurken yaptigim ile replay'den gordugum arasinda rahat 1 sn fark oluyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 tick rate sağolsun öyle şeyler çok oluyor. he he diyip geçmekten başka çözüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 dün beleş olmuş hemen kurdum. valla çok az fps deneyimi olan biriyim ama hiç bir oyunu bu kadar sevmemiştim ya. bütün gün oynadım ve aşırı eğlendim. ne yapsam bassam mı parayı bilemedim ya çok pahalı anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 alacaksan origins edition al. €60'luk master race edition. normalinden daha ucuz şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 @Black al kesinlikle. 400 level olduktan sonra hala ilk günkü gibi aynı heyecanı yaşıyorum ben. Verilen paranın hakkını verdi oyun rahat bi şekilde. Zarya main olarak Zarya nerf'ü üzdü. Her takıma 1 iyi Cree şart gerisi tatava. Soldier buff'ı iyi oldu, en azından reliable bi DPS olabiliyor. İşin komiği tank oynuyorum 3 gold'la bitiriyorum, bok gibi cree oynuyorum hala 3 gold ile bitiriyorum. Bu dps'ler napıyor anlamış değilim ya. Solo Q tescilli kanser. Bunun dışında 2800'lerde bi Elo hell var ki içler acısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 soldier'a nasil bir buff gelmis, abv blizzard. pharah main olarak agliyorum 1 haftadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 benim pahalı dediğim kinguinde 140 tl zaten asdf vatandan alıp taksit mi yaptırsam napsam ya. çok fakirim bu ara. öbür ay alırım ama heralde özlerim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 ben oynamıyorum vereyim şifreyi oyna 2-3 ay. ama sonra kazanılan skinler benim olmuş olacak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Laorx said: soldier'a nasil bir buff gelmis, abv blizzard. pharah main olarak agliyorum 1 haftadir. İyi olmuş bence:). Edit: Ahah soldier deyince pharah olarak algılıyorum devamını okumadan yazdım haklısın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 bi allahın kulu yeni battletag baslığı uplasın ow içinde random kanserden kurtulalım. beraber sinerji ile kanser olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 df said: ben oynamıyorum vereyim şifreyi oyna 2-3 ay. ama sonra kazanılan skinler benim olmuş olacak =P hahah çok sağol. alırım abi öbür ay. kendimin olsun bi tane :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 scorch said: bi allahın kulu yeni battletag baslığı uplasın ow içinde random kanserden kurtulalım. beraber sinerji ile kanser olalım. discord bi yalan oldu. bende varsın sen arada dürtersen gelirim. onun dışında bi 6 lasak güzel oalcak. di falan var ama adamlar ingilterede +3 saat fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 artık 60€ ve 60$'lık versiyonlar merge oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Dragonfire said: scorch said: bi allahın kulu yeni battletag baslığı uplasın ow içinde random kanserden kurtulalım. beraber sinerji ile kanser olalım. discord bi yalan oldu. bende varsın sen arada dürtersen gelirim. onun dışında bi 6 lasak güzel oalcak. di falan var ama adamlar ingilterede +3 saat fark var. Benim online saatlerim çok tutarsız, resmen çocuğun keyfi ile doğru orantılı +3saat ile anca sabaha karşı 5 olur herhalde bize göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar