Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xenus said:

LethE said:

Amazonda 35$
bilinen daha ucuza başka bir yer var mı?

dolares olarak alırsak EU serverlarından oynayabiliyor muyuz peki?

Oynayabiliyorsun hocam. Sürekli istediğin zaman server değişebiliyorsun sıkıntı olmuuyor yani. Alırsan eğer imzamdan ekle beni :)
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

http://i.imgur.com/bFt8Inf.jpg

Deniyorlar da beceremiyorlar abi pek belli. Karsida 3 tane 100 kusur level olup da bizde tek 100 level bile olmadigini gordukten sonra ikna oldum basaramadiklarina...
Mesaj tarihi:
Xenus said:

LethE said:

Amazonda 35$
bilinen daha ucuza başka bir yer var mı?

dolares olarak alırsak EU serverlarından oynayabiliyor muyuz peki?

valla blizde 35$ aynı oyun aynı fiyat diye blizden aldım ama çalşşmaması için bir neden yok. region locked blizzard oyunu var mı ki?
Mesaj tarihi:
Ya bu blizzard ping'leri esitlemek icin biseyler mi yapiyo? Max 22 ms ping'im var ama olurken yaptigim ile replay'den gordugum arasinda rahat 1 sn fark oluyo bazen.
Mesaj tarihi:
dün beleş olmuş hemen kurdum. valla çok az fps deneyimi olan biriyim ama hiç bir oyunu bu kadar sevmemiştim ya. bütün gün oynadım ve aşırı eğlendim.

ne yapsam bassam mı parayı bilemedim ya çok pahalı anasını satayım.
Mesaj tarihi:
@Black al kesinlikle. 400 level olduktan sonra hala ilk günkü gibi aynı heyecanı yaşıyorum ben. Verilen paranın hakkını verdi oyun rahat bi şekilde.

Zarya main olarak Zarya nerf'ü üzdü. Her takıma 1 iyi Cree şart gerisi tatava. Soldier buff'ı iyi oldu, en azından reliable bi DPS olabiliyor. İşin komiği tank oynuyorum 3 gold'la bitiriyorum, bok gibi cree oynuyorum hala 3 gold ile bitiriyorum. Bu dps'ler napıyor anlamış değilim ya. Solo Q tescilli kanser.

Bunun dışında 2800'lerde bi Elo hell var ki içler acısı.
Mesaj tarihi:
Laorx said:

soldier'a nasil bir buff gelmis, abv blizzard. pharah main olarak agliyorum 1 haftadir.

İyi olmuş bence:).
Edit: Ahah soldier deyince pharah olarak algılıyorum devamını okumadan yazdım haklısın:D
Mesaj tarihi:
scorch said:

bi allahın kulu yeni battletag baslığı uplasın ow içinde random kanserden kurtulalım. beraber sinerji ile kanser olalım.

discord bi yalan oldu. bende varsın sen arada dürtersen gelirim.
onun dışında bi 6 lasak güzel oalcak.
di falan var ama adamlar ingilterede +3 saat fark var.
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

scorch said:

bi allahın kulu yeni battletag baslığı uplasın ow içinde random kanserden kurtulalım. beraber sinerji ile kanser olalım.

discord bi yalan oldu. bende varsın sen arada dürtersen gelirim.
onun dışında bi 6 lasak güzel oalcak.
di falan var ama adamlar ingilterede +3 saat fark var.

Benim online saatlerim çok tutarsız, resmen çocuğun keyfi ile doğru orantılı +3saat ile anca sabaha karşı 5 olur herhalde bize göre :D
  • Yeni Oluştur...