Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Origin olan 600 peso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 origins almayanları ban'lanıyor muyduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 biri yardım etsin lan. çok alasım var bu oyunu ama ne zaman bi fps'ye başlasam bi süre sonra acaip sıkılıyorum bunun beni baymaması için bi sebebi fln olur mu çok da oynayasım geliyor kıskanıyorum herkesi ama paracıklara da kıyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 al gitsin takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 alma boşver sıkıcı oyun. biz de oynayacak fps yok diye oynuyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Black-ice said: biri yardım etsin lan. çok alasım var bu oyunu ama ne zaman bi fps'ye başlasam bi süre sonra acaip sıkılıyorum bunun beni baymaması için bi sebebi fln olur mu çok da oynayasım geliyor kıskanıyorum herkesi ama paracıklara da kıyamıyorum al bence baymaz. hero'lar arası oynayış fark ediyor baya. sıkılınca "ıy ne gıcık hero, şu tipe bak evlat olsa sevilmez. allah belasını versin." dediğin hero'ya geçip "oha süpermiş lan aslında ehe he" diye devam ediyorsun. bende mei öyle oldu yani. hala inanılmaz gıcık oluyorum ama iyi eziyorum mei'yle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Aramizda bi turnuva yapamazmiyiz takimlar olusturup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 ozii_x said: Aramizda bi turnuva yapamazmiyiz takimlar olusturup. iyi olabilir bak bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Ayarlayalım pati discord üzerinden madem. Katılırım diyenler el kaldırırsa bir sayı görürsek organize ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 takım var bende +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Ama takimlar random olsun ;) agustos ayinda bir tarih belirleyelim ama bu isi kim ustlenecek ;) hadi patidaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 xunn said: Ayarlayalım pati discord üzerinden madem. Katılırım diyenler el kaldırırsa bir sayı görürsek organize ederiz. Ben katılırım discord nickim burdakiyle aynı. Battle tag de imzada var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 saat uyarsa gelirim her türlü. ps: kaybedersek çirkefe yatarım tuş basmıyor lag var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Takımlar random olmaz, organize edemem öyle birşeyi. Ama hemen aranızda çeteleşin, özel mesajlaşın kurun atarız. Benim pati takımı beygirgücü. Bide aryan ırkı diye takılan bi ekip var. Bide Cehennem Evet var. Başka takımla oynaya görmedim henüz. Organize olursanız akarız, title falan bile dönebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 THE BEYGİRGÜCÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 xunn said: Takımlar random olmaz, organize edemem öyle birşeyi. Ama hemen aranızda çeteleşin, özel mesajlaşın kurun atarız. Benim pati takımı beygirgücü. Bide aryan ırkı diye takılan bi ekip var. Bide Cehennem Evet var. Başka takımla oynaya görmedim henüz. Organize olursanız akarız, title falan bile dönebilir. xunn sen kimler hangi takımda biliyorsan bi toplayıp listeleyebilir misin? benim gibi takımsız loner'lar çıksın ortaya. sonra da adam alışırız sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Abi çok fazla bilmiyorum, degisiyor bazı elemanları da bizimkini yazayım. Ben, phyx, mortis, lethilion, aznathul, cuce. Buna arada giren cıkanlar oluyor işte. Aryan ırkında Ammoniac, deno, lathspell, harir var baska kim var hatırlamıyorum su an. Cehennem Evet Knoxville, aente, rokstansky, fury +2 Geri kalanlar alışsınlar işte, atılgan olun hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 2-3 defa bizde harvey, bone, samamella, ben birde 1 kişi daha girdik. Şunu sabit bir 6 lı yapsak güzel olur. Sereglin gleebilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Aynen iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Mortis said: THE BEYGİRGÜCÜ http://i.imgur.com/rBgO6mG.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 lel lucio'nın final formu Reaper abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 discord'dan lfg'ye mi giriyoruz takım arayanlar olarak? her aksam oynayamayan biri olarak takımım olabilir mi bilmiyorum ama. casual takılan varsa ben onlara katılayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 xunn said: Abi çok fazla bilmiyorum, degisiyor bazı elemanları da bizimkini yazayım. Ben, phyx, mortis, lethilion, aznathul, cuce. Buna arada giren cıkanlar oluyor işte. Aryan ırkında Ammoniac, deno, lathspell, harir var baska kim var hatırlamıyorum su an. Cehennem Evet Knoxville, aente, rokstansky, fury +2 Geri kalanlar alışsınlar işte, atılgan olun hallolur. ax be kardeşim diskordda o kadar yazıyoruz giren yok. tf2ye sarmak zorunda kaldım en azından orda bir çevrem var diye. çevremde ow satın almış sayısı zaten az, patidekilere de ulaşamıyorum. help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 LFG de takıl işte adam eksiği olan çağrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar