toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 brawl'da denedim bence de pattis. mobility eklemeleri lazım, ulti de leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 bazı herolarla sinerjisi güzel oluyor. genji ultla falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 snipersin ama tepelere çıkmak için bir avantajın yok. hanzo ve wm çok rahat çıkabiliyor heryere. dmg olarak düşük gibi geldi bana ama tabi hayvan gibi olmasınıda beklemek hata olur heal ile. iyi saklanıp ıskalamayan adam için gamechanger olabilir ama sanki bir eksiklik var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Önceki patch notları ile farklılıklar var sanki. Mercy'nin damage boost %50 olmuştu mesela,bu notlarda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 baya tırt gibi gözüküyo ya yeni hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 bence güzel olmuş ya ana. hani düşmanı tutturamasan da kendi elemanını tutturup heal basma ihtimalin var (silver'lığımı belli ettim) ama genji heal'lamak falan işkence. adam x x x spam'leye spam'leye savruluyor ortalıkta. heal'ı tutturamayınca basıyor küfürü lel sleep dart'ı için de takım içi koordine şart. uyuyan eleman dmg alınca kalkıyor çünkü. karambolde falan boşa gidiyor. pub'da falan direk at çöpe o skill'i 1v1'den kaçma durumu hariç. bombası da her yola geliyor. ama mobility ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Ana çok çok iyi, skill ceiling yüksek support görünce gençlerin kafası karışmış sadece, shift'i oturtamamışlar flankera ondan hep bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=K3B1kCneums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Mercy kesinlikle içinde turbo slut saklıyo. Pharah eternally pure maiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 yeni divaya bakayım dedim 59 kill, jeff kaplan gerçek bi balance ustası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 abi ana ne kadar iyi ya moba'lar için söylenegelen yeni çıkan herolar hep op olur millet heves etsin alsın diye ekolü mü, ayağıma mı tam oturuyor bilemedim de oraya zımba, reyis'e heal, buraya sleep, hop şuraya bomba falan derken ulti doluyor hemen. sonra bas ulti'yi reinhardt'a süre süre gitsin. bir de widow'la %40'larda 30'larda sürünen scoped accuracy ana'yla 60-70 bandında. unscoped zaten 70'ten aşağı zor iniyor. heal'ları da mı sayıyor acaba? inşallah saymıyordur sdfs ya da dur ya hitbox'ına bakacaktım, hanzo'nunki gibi galiba. bu kadar vuramamam lazım çünkü :D yine kontürlerden biraz taşıyormuş ama aşağı yukarı da aynı widow'la. hayırdır inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 yeni başladım da mccree ile soldier 76 ile oyalanıyorum anca. tank ve supportlara yetemedim denedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 mercy kolay baya support olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Ana sadece iyi oyuncuların elinde OP. İnsanlar baya aglıyor şimdiden Ana çok zayıf diye. Adamlar açık açık skill ceiling yüksek, git gud dedi sdfgdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 oynayanlar hangi ara oynuyor baya bir azaldı bende. solo girip duruyorum. Yokmu bunda da grup falan. discord da kanala giriyorum gelen olmuyor. Atsanıza akşamları invite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Kanalda yeterince oturursan mutlaka birileri geliyor. Sıkıntı herkes senin gibi oynayan bi grubu görüp ona atlamayı bekliyor. 2 tane takım var discordda sürekli competetive atan, biri bizim beygirgücü, digeri de aryan ırkı. Onlar o kanaldayken rahatsız etmeyin, zatem quick game atacakları zaman oturuyorlar düz Overwatch kanalına. Adam arıyorsanız oturun LFG'ye orada oynayın, mutelamayın kendinizi pickuplanırsınız bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 oynayanlar gruıplamış zaten onlara bir lafım yok. Diğer açıkta kalanlar beni bulsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Yok abi biz atıyoruz kanalda 6 kişi değilsek quick. Ben2 gündür yokum gerçi füksü bende. Özür dilerim mortis-kun lütfen bana bagırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Sen hiiiiç konuşma, satıcı götçüsün sen. Hookçu adamımız yok sen gez toz, evlen mevlen. Küstük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 çok kötü durumdayım abi zaten hiç sormayın ya. evde su borusu patladı bi de bütün yoğunluk yetmiyormuş gibi. ne duvar kaldı ne fayans anasını satayım. iş, ev, evlilik derken hayatım soldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Hem ruhunu soulless harpy'lere kaptır, hem de sempati bekle. Yoo dostum yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 hani geldik 2 kişi gerisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 rank 55ten 30a düştüm teşekkürler göt kanseri veletler <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 ya mccree oynayan varsa sorum olacak. ben patch öncesi oynarken herkesi çok rahat eritiyordum, özellikle sağ tuşla. patch sonrası ankara'ya geldim, mouse değiştirdim vs, mccree ile neredeyse kimseyi öldüremiyorum. mouse değişikliği mi bu kadar etkiledi yoksa patch yüzünden mi böyle oldu anlamadım. evet, tankları kolayca öldürmeyelim diye nerf yaptılar da bu sefer kimseye damage veremiyorum. stun yapıyorum, fan çekiyorum, etkisi olmuyor. karakter şu an broken mı yoksa ben mi aimden kaybediyorum çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar