Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 premade girin abi niye kanser oluyosunuz bile isteye dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 en iyi sanki 2 kişi girince oluyor ya, genelde 2 kişilik bir premade daha oluyor 2 de solo geliyor, karşı da aynı şekilde muhtemelen. 5 maçta 1 falan orgazmik oyunlar dönüyor, onun sayısı 3e çıksa başka bir şey istemez kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 yok abi olay genji olup 5 kişi kesmekte degil. Herkes biraz iyi oynasa zaten maçlar ya kafa kafaya gidiyor ya yeniyosun ama bazen öle takımlara denk geliyosun ki kimse ne yaptıgının farkında degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Abi premade gireceksiniz yani başka yolu yok. Ben arkadaşlarımla birlikte başlayıp premade oynamadım şu ana kadar sürekli. Benim dışımda 1 yakın arkadaşım var oyunu alan. Ama zamanla girdiğim oyunlarda beğendiğim oyuncuları ekledim iletişim kurdum vs vs derken çok çok güzel stabil beraber oynayan 7-8 kişilik bir international arkadaş grubu kurduk. Çok güzel her akşam çıkarıyoruz maçlarımızı. Oyun baştan aşağı takım oyunu üzerine kurulu. Böyle bir oyunda solo oynamak eziyet. Sadece kendinize işgence çektirirsiniz. En az 1-2 arkadaşınız olmalı beraber oynadığınız. Solo oyun taşımak imkansız gibi bişey çünkü. Seagull veya ne bileyim MoonMoon seviyesinde bir oyuncu olmanız lazım. Ama en az 1 arkadaşınız varsa yanınızda bir şekilde takımı taşıyabiliyorsunuz. Bunun dışında dediğim gibi şu an en çok acı çektiğim durum; Biliyorsunuz competitive modda meta şuan 2 tank 2 support. Ben genellikle takımda lucio veya mercy oynuyorum diğer support arkadaşla değişmeli. Ve acayip bir şekilde dezavantajlı duruma geliyoruz takımdaki diğer oyunculara göre. Böyle bir sistem kabul edilemez. İnşallah fixlerler gelecek sezonu beklemeden. Çok saçma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 win streak yok win streak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 premade le girip rank kaybediorum, solo girip rank kasiorum :) baya bi sansliyim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Arkadaşlarini gozden gecir vasatlari ele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 2 soldier'lı defans takımları, 3'ünün çıktığı takımlar falan varken gerçekten premade'siz girilmez ya. 2-3 günde kanser oldum yeminle. Öyle yüksek bi ratingim de yok 52 mi neyim, beraber oynadığım 2 arkadaşınki 42-43 falan, genelde team rating 46-47 civarı giriyoruz ama yine de uçurum oluyo karşı takımla aramızda. Adamlar 1.5 dakikada mekan alıyo bizde 2 soldier var defansta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 suan seagull top 500 playeri rank ortalaması 72-73 olan takimda 2 soldier ile def oynuyor ama siz bilirsiniz tabi. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Bi yanda Seagull ve ekürilerinin 2 soldier yapması, bi yerde 43 ratinglilerin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 48 oldum rank 57 den 48 e olan düşüş video kaydettim sinemalarda DER UNTERGANG adı altında izleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 sen yine iyisin ben suan 38'im abi 51'den aahahaha yani yaklasık bi 15 oyundur falan kazanamıyorum girdigim puglarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mortis said: 48 oldum rank 57 den 48 e olan düşüş video kaydettim sinemalarda DER UNTERGANG adı altında izleyebilirsiniz. bizim takim ortalama 50 ya gel olm boostlayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 lel ya ortlama 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Ben yokum olum ben olsam kesin 60 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Kojiroh said: Bi yanda Seagull ve ekürilerinin 2 soldier yapması, bi yerde 43 ratinglilerin :( tactical bir hataymis gibi bahsettin ya cok daha iyi oyuncular da yapıyor o anlamda dedim. yetenegin varsa 6 soldier de maçı alirsin. olay hangi hero ile oynadığından ziyade heroya hakimiyetin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Cuce said: sezon 3 ay daha ikinci haftasındayız. günde 4-5 saat max onuyosunuz oyunu elbette 5*de olcak rankiniz anlamadım sorun ne yalnız ilk sezon diye ağustos da bitiyor bu sezon. competitive kısmında detaylardan görebilirsin nezaman bittiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mortis said: lel ya ortlama 50 bir ara durt de oynayip laflayalim cok pro takiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 yok be pro takıldığımız yok oynayalım valla xunn, cuce, xelee falan giriyoruz genelde ama şu aralar az girioz herkes bayram mayram takılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 quickplay'de oyunlar daha dengeli oluyordu sanki. competitive'de sadece yeniliyorum, her oyunda ağır kayıp oluyor. her şeyi altın yapıyorum, dps/heal'i köklüyorum yine de takım yattara direk. 45 rank'ten 5'e doğru yolum var, road to silver adeta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Solo competitve play kanser direk ne oynadigin farketmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Halen daha yuksek level'in daha iyi oynadigini dusunen gerizekalilar var boyle facebook'ta falan gorup deliriyorum adeta. Bir de oyunun 'iyi oynama' ile alakasi yokmus..(yersen) Boyle ebleh aptallar yuzunden TR community'nin seviye dusup lol'e dogru gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 daha yuksek lvl daha iyi oynar djye bjr sey yok ama 50 lvl alti oyuncular biraz darliyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Sorma... 25 level sinirinin daha yuksek olmasini beklerdim. Neyse pre season oldugu icin gene cok buralari doldurmak istemiyorum fakat bir yil beta bosa gitmis yazik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Fin said: Solo competitve play kanser direk ne oynadigin farketmiyo quick play o kadar kötü değil de competitive play çok sıkıntı. sürekli oynadığım bir grubum yok mecburen solo gidiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar