Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Abi premade gireceksiniz yani başka yolu yok. Ben arkadaşlarımla birlikte başlayıp premade oynamadım şu ana kadar sürekli. Benim dışımda 1 yakın arkadaşım var oyunu alan. Ama zamanla girdiğim oyunlarda beğendiğim oyuncuları ekledim iletişim kurdum vs vs derken çok çok güzel stabil beraber oynayan 7-8 kişilik bir international arkadaş grubu kurduk. Çok güzel her akşam çıkarıyoruz maçlarımızı. Oyun baştan aşağı takım oyunu üzerine kurulu. Böyle bir oyunda solo oynamak eziyet. Sadece kendinize işgence çektirirsiniz. En az 1-2 arkadaşınız olmalı beraber oynadığınız. Solo oyun taşımak imkansız gibi bişey çünkü. Seagull veya ne bileyim MoonMoon seviyesinde bir oyuncu olmanız lazım. Ama en az 1 arkadaşınız varsa yanınızda bir şekilde takımı taşıyabiliyorsunuz.

Bunun dışında dediğim gibi şu an en çok acı çektiğim durum;

Biliyorsunuz competitive modda meta şuan 2 tank 2 support. Ben genellikle takımda lucio veya mercy oynuyorum diğer support arkadaşla değişmeli. Ve acayip bir şekilde dezavantajlı duruma geliyoruz takımdaki diğer oyunculara göre. Böyle bir sistem kabul edilemez. İnşallah fixlerler gelecek sezonu beklemeden. Çok saçma ya.
Sosyal ağlarda paylaş

2 soldier'lı defans takımları, 3'ünün çıktığı takımlar falan varken gerçekten premade'siz girilmez ya. 2-3 günde kanser oldum yeminle.
Öyle yüksek bi ratingim de yok 52 mi neyim, beraber oynadığım 2 arkadaşınki 42-43 falan, genelde team rating 46-47 civarı giriyoruz ama yine de uçurum oluyo karşı takımla aramızda. Adamlar 1.5 dakikada mekan alıyo bizde 2 soldier var defansta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...