tiLi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 lan ignoreliste koymayin hemen saka yaptim. bi de edit yerine alinti yapmisim 3 mesaj. silp banlamasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 İnsanlarda modez korkusu oluşmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Tili seni modez e eklesek kaslarin sigmaz panpa. Jaegerhaiabha neden kimse eklemiyor saniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Tilinin ilk iki mesajını gördükten sonra modeZ sağolsun rahata erdim. Zaten ağırlık da kaldıramadığı için okumaya değer bişeyi yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 su ozgun olma muhabbeti nerden cikti? oyun fps ise wolfenstein'dan calinti demektir. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 şurdan çıktı http://www.youtube.com/watch?v=8qvFxGoQ3ME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 beep boop son, beep boop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 youtube u engellemis emperyalistler. goremiyorum ofisten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 La bu tf ve streetfighter kirmasi olmus hehe enteresan duruyor axedice said: Özgün olduğunu düşünen yok, ya trol ya geyik onlar. Her classın farklı bi ırk olmasını bile çalmışlar lan TF2den ahahahah http://mms.businesswire.com/media/20141107005101/en/440206/5/Overwatch_Poster_Final_(web).jpg Amerikalı yok kanadalı yok avustralyalı yok rus yok ispanyol/g.amerika yok ÇİN yok kürt yok. Bunlar yerine mısır (hadi buna generic arap diyelim) ve "nepal" var sdf. Baya bi ırk ve class açıklamaları lazım. Hiç zenci yok, posterde en soldaki üçlüden biri kore sanırım kılıçlı robot. Ya şişman ya da van helsing slav olsa yine bi ton eksik var. Gerçi sürekli yeni class çıkarırlar buna, Metzen "we know everyone wants to feel represented" dedi bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Marty said: su ozgun olma muhabbeti nerden cikti? oyun fps ise wolfenstein'dan calinti demektir. net. (tu) Ozgun mu degil mi muhabbeti blizzard blackthorne cilardigindan beri var viral oldugunu dusunuyorum artik. Guncel konularda 50 tane overwatch gormesem oyundan haberim bile olmayacakti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bingildak said: Tili seni modez e eklesek kaslarin sigmaz panpa. Jaegerhaiabha neden kimse eklemiyor saniyorsun. onun nickini öyle yazmaya götüm yemezdi benim. "onun" dedim hatta şimdi O'nun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 axedice said: Tilinin ilk iki mesajını gördükten sonra modeZ sağolsun rahata erdim. Zaten ağırlık da kaldıramadığı için okumaya değer bişeyi yoktu. 1 sene ara verince gene kaldırırım seni raad ol. alıntı yapıyorum ki gör diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 axedice said: Gerçi sürekli yeni class çıkarırlar buna, Metzen "we know everyone wants to feel represented" dedi bi kere. Bence Turkiye en sagdaki robot da akinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Blizzcon'da yayınlanıp, siteye koymadıkları oyun içi videosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 TTK çok düşük gibi ya açıklamada tam zıttı yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bana 1 tane özgün fps söyleyin trollemeyi bırakayım hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 tf2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Abi şu oyunu savunmalarınız adım adım "ne yapmış, adam mı öldürmüş?" tarzına doğru emin adımlarla ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 hiçbir fps'nin özgün olmaması nasıl mümkün oluyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 crosshair var hepsinde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 IVIRWITCH CIIIK III Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Creus said: abi iyi ki reflex çıktı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 oyun baya tf2 kopyası. esinlenme falan değil. tf2 de 1500 saatim falan var sanırım. bi cacık olmadı diyenlere gülünür.tf2 kötü diyende becerememiştir net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 tf2 kötü dğeil de nesi becerilemez allasen (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar