Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 abi anubis'te reinhardt aldım, 2. site'ın göbeğine kurulmuş bastion'a son düzlükte charge atarken tam son saniyede 50 metre arkamdan roadhog NOPE diye çekip shotgun'la uçurdu, saygı duydum agsdfhasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Bone said: çeşitli wot Burada "oynamayı bilmeyenleri ayırt edemiyoruz" falan diye gezen bir ergen denk geldi de ona kinaye yapıyordum zaten, sayfa atlaya atlaya gelmişsin heralde, sorun yok ben de memnunum bu halinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bastion op diye ağlıyor insanlar da, şu oyunda en önemli şey mobility, bastion ise ateş ederken sabit duruyor. pharah hanzo widow koşarak arkasına geçen tracer LoH dışında bomba yollayan junkrat ağzına sıçan genji falan varken bastion op diye ağlıyorsanız bir daha düşünün. bastionun tek başına hayatta kalma şansı yok mal gibi üstüne koşmadığınız sürece, yanında reinhartd mercy falan duracak da oohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 oyundaki en op hero bence tracer, özellikle capture larda falan baya sıkıntı iyi oynayan tracer ı durdurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 bastion'a ne ağlanmış be. genjiyle rahat eritiyorsunuz onu. asıl mei'nin birkaç saniye %100 invul olması can sıkan olay. en azından buzun 600 hp gibi sembolik bir hp'si olsa da kabuğunun içindeyken zarar verme ihtimalimiz olsa. ya cooldownlarıyla ya da skill özellikleriyle biraz oynanması gerekiyor. mccree'den söz etmiyorum bile, click q to teamkill gibi saçma salak bir ultisi var. flash + sağ klik kombosunu bloklama şansı nerdeyse yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 discord yerine mumble a gelseniz daha güzel. discord a alışamadım ve sevmedim. @catze; bakıyorum sana 3 gündür bi denk gelmedi hangi accountasın gelicem oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 direk oyuncular için hazırlanmış voip sistemini beğenememek :/ çağımızın en güzel şeyi olabilir abi discord. ne yaptın. beleş server sağlıyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 yazuach said: Çok kolay olduğuna katılıyorum. Ancak op değil Bastion bana göre. Potg Bastion çıkınca ağır sinir bozuyor o ayrı. bu aralar o kadar çok "TURRET KURDUM POTG oldum - TORBJÖRN" gördüm ki bastion'a razıyım. sanırsın overwatch değil de settlers'da inşaat çalışması izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 torbjornda genelde turretleri hep kesilebilecek yerlere kuruyorlar, hanzo alıp 2 çekiyorum turrete. yine koyuyor yine alıyorum. torbjornde asıl olay böyle koridor veya uzaktan kesilemeyecek yerlere koymak turretı. örneğin iki giriş varsa bir noktaya, bir noktayı sen alacaksın. hollwoodda ilk pointte sağ köşeye koyuyorum ben turretı, giren direk ölüyor, kesilmesi de imkansız. anca ulti ile birlikte rushlamaları falan lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 ikisi de güzel setupla rahat rahat counterlanıyor, bastionın gerçekten problem haline geldiğin nokta ultisi. alan etkisi + o dmg çok fazla. her ulti bastığında obj team kill atması sıkıntı. counterlamakta çok durumsal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 yok sans baya bastion ultisi counterlamak. canı az olcak bastığında cıktığ gibi vurucan ölcek, veya yanında o sırada dva olcak ilk 3 snini kitliycek o sırada dovecen falan. counterı yok o ultinin. bide rocket jumplamay falan baslarsa oyuncu ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 bütün takımın spread olup bastionı focuslaması lazım işte, edgelord'un ultisindeki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 benim dün akşam ki Genji POTG neydi öyle ya? neden gösterdi abi onu, gerçekten utandım yüzüm kızardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 bu zenyatta cok zevkli ya, iyi pozisyon alır bide başınız sıkıştıgında hızlı reaksiyon gösteren arkadaşınız varsa hele yakınlarda. 3 wilson 1 zarya saldırıyodu dün mum gibi eridiler gözümün önünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 origins edition almaya gerek var mı bu oyunu? baktım da cosmetic dısında bi olayını goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Phyx said: benim dün akşam ki Genji POTG neydi öyle ya? neden gösterdi abi onu, gerçekten utandım yüzüm kızardı duvar adeta http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/423/untitle.JPG demiş asdasdasd @tog : 2-3 skin dışında bir şey yok. 40 dolareslik versiyon ile aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Yeni başlayanlara uygun bir grup var mı pati içinde ? Ne kullanıyorsunuz takım kurmak için ? Random girmek ömür çürütüyor. Ama gruplar çok elitistse ona da no thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 discord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 ding 50 + lionhardt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 ding 50 + lionhardt skin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 2-3 skin yoksa normalini alayım ama 40 euro'ya satıyo blizz. daha ucuza key satan var mı yoksa blizz'e domalayım mı hic zorlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Battlenetten alacaksan dolar olarak al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 amerika olarak dğeiştir region'ı 40 dolara al. normal versiyonun key satışı yok daha hala sanırım. en ucuz normal versiyon battle net'te sanırım 40 dolar olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 2 cok onemli sey var hemen gelmesi gereken, ikincisi 10-20-30 larda büyük kutu gelmeli. birincisi ve en onemliside mei yere buz atınca ustunde hızlı gitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 eu serverlarında oynanıyo mu oyle yapınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar