Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

bastion op diye ağlıyor insanlar da, şu oyunda en önemli şey mobility, bastion ise ateş ederken sabit duruyor.

pharah
hanzo
widow

koşarak arkasına geçen tracer
LoH dışında bomba yollayan junkrat
ağzına sıçan genji falan varken bastion op diye ağlıyorsanız bir daha düşünün.

bastionun tek başına hayatta kalma şansı yok mal gibi üstüne koşmadığınız sürece, yanında reinhartd mercy falan duracak da oohoo.
Sosyal ağlarda paylaş

bastion'a ne ağlanmış be. genjiyle rahat eritiyorsunuz onu. asıl mei'nin birkaç saniye %100 invul olması can sıkan olay. en azından buzun 600 hp gibi sembolik bir hp'si olsa da kabuğunun içindeyken zarar verme ihtimalimiz olsa. ya cooldownlarıyla ya da skill özellikleriyle biraz oynanması gerekiyor. mccree'den söz etmiyorum bile, click q to teamkill gibi saçma salak bir ultisi var. flash + sağ klik kombosunu bloklama şansı nerdeyse yok.
Sosyal ağlarda paylaş

yazuach said:

Çok kolay olduğuna katılıyorum. Ancak op değil Bastion bana göre. Potg Bastion çıkınca ağır sinir bozuyor o ayrı.

bu aralar o kadar çok "TURRET KURDUM POTG oldum - TORBJÖRN" gördüm ki bastion'a razıyım.

sanırsın overwatch değil de settlers'da inşaat çalışması izliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

torbjornda genelde turretleri hep kesilebilecek yerlere kuruyorlar, hanzo alıp 2 çekiyorum turrete. yine koyuyor yine alıyorum. torbjornde asıl olay böyle koridor veya uzaktan kesilemeyecek yerlere koymak turretı.

örneğin iki giriş varsa bir noktaya, bir noktayı sen alacaksın. hollwoodda ilk pointte sağ köşeye koyuyorum ben turretı, giren direk ölüyor, kesilmesi de imkansız. anca ulti ile birlikte rushlamaları falan lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...