denalir Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Manasız hype gelenlere benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Fakirlikten 60€ veremeyip de için için almak isteyenlere de benden gelsin o zaman http://cdn.ye-mek.net/App_UI/Img/out/650/2014/08/buzlu-badem-resimli-yemek-tarifi(7).jpg?h=487&w=650 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 şu an için en büyük sorun superonline ping sorunu 150 ping nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 fakirler gitsin artık topicden pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Skyfire said: şu an için en büyük sorun superonline ping sorunu 150 ping nedir ya olm bende de var asdad, discorddan yazdım agladım baya bi. blizz ipye ping atınca telekomdan frankfurta 130ms cekiyor direk tf cs frankfurt serverlarınada denedim onlar 30-35ms ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 frankfurt düz adslde bile 40-50ms. blizzin serverlarına routingde bir şey vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 birtek superonlineda var ama, fibere bakamadım ama şimdiki yerde vdsl böle. bence elimizde patladı oyun asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 bende duz adsl var ttnet 60-70 ms arası. bi arada sacmalıyo aksamları 300 falan oluyo ama o burdaki yoğunlukla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 wtfast, yourfreedom vb. programları denediniz mi yolda bir yer patlıyorsa bypass ederseniz düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Bone said: lel https://www.youtube.com/watch?v=G4uUTnfFKes dün mei kendi takımının obj çıkışını kapatıyordu just perk problems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 bingildak said: wtfast, yourfreedom vb. programları denediniz mi yolda bir yer patlıyorsa bypass ederseniz düzelir wtfast ile 60-70 ping; ama buna da mı bi 60 € vereceğiz şimdi gfds 14 gün trialda düzelir inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 güvenilirse 15gün takılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 wtfast baya ünlü program da ne kadar güvenilir bilmiyorum. pingi baya düşürüyor overwatchta ben 65 falan ping alıyorum programla arkadaş 55 alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Tracer kadar uyuz olduğum karakter yok sanırım şu oyunda. tam ateş etmeye başladığında geri kaçıyor. "tamam gitti" dediğin an arkanda bitiyor. Roadhog ile oynarken kendime çekip kafasına gömdüğüm her Tracer'da içimin yağları eğriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 wtfast pinginizi iyi yapmıyor. tamamen placebo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 ne alakası var placeboyla ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 çok alakası var. bi ara league of legends'de de aynı wtfast öneriyorlardı. bütün youtuberlara reklam vermişlerdi. iyice test edildi bi etkisi yok. vpnle bağlanıyorsun zaten orada gözüken 50 ping bağlandığın sunucuyla oyun arası ping. sana ulaşan gene aynı ms olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 ping dediğin üstüne yakışanı giymektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Shean said: çok alakası var. bi ara league of legends'de de aynı wtfast öneriyorlardı. bütün youtuberlara reklam vermişlerdi. iyice test edildi bi etkisi yok. vpnle bağlanıyorsun zaten orada gözüken 50 ping bağlandığın sunucuyla oyun arası ping. sana ulaşan gene aynı ms olucak. alakası yok, sen zaten pinginin gerçekten düşüp düşmediğini programdan değil oyun içi bakarak görebilirsin. hadi ona da inanmıyorsun diyelim oynarken anlıyorsun. eğer halihazırda iyi bir bağlantı kalitesi varsa bir şey dğeiştirmiyor wtfast ama sıkıntılı bağlantılarda net bir şekilde fark ettirebiliyor. placebo ile alakası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 sen de mi adamlardan para alıyorsun wtfastı önermek için en son steamde baya kötü yorum aldıklarında herkese troll diyip sallayan aktroller gibi paralı adamları üşüşmüştü leş firma leş program kullanmayın gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 degil wowun tbc wotlk zamaninda cok faydasini gorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 adamlardan para almıyorum. trial sürünümü yükleyip gerçekten fark edip etmediğini görmek 5 dakka alıyor, bu şekilde tartışmaz anlamsız o yüzden. ben kullandım işe yaradı, başkası ister kullansın ister kullanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 napıyor evine gelen kötü alt yapı kablolarını falan mı fixliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 blizz ip'ye tracert çek, arada bir hopda patlıyor. wtfsdf hedehodo vpn'ine tracert çek, eğer arada patlayan yer yoksa, o ipden blizze sorun olması imkansız olduğundan düzelir ping. ama baştan kendi bağlantınla blizz'e zaten stabil routing varsa 3-5 ping oynar, bir şeye yaramaz. tamamen ttnin yurtdışı çıkışlardaki saçmalamasyyla alakalı. mesela csgo mm'de sadece ip'yi değiştirerek (routera reset bile atmıyorum) aynı servera ping 120'den 60-70'e iniyor. top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Shean said: wtfast pinginizi iyi yapmıyor. tamamen placebo. placeboymuş :P wtfast'ın bariz farkını görmek istiyorsan, herhangi bi us serverına gir. ffxiv'de eu data centerları amerika'da olduğundan boss aoelerini dodgelayamıyordum wtfastsız. archeage'te de mouse macro ile land grablerde bütün ev arsalarını topluyordum falan. herkes bana hacker diyordu lel. türkiye'deki yurtdışı çıkışları boktan internete her türlü işe yarıyor. ayarlarını düzgün yapın. wtfast basic kullanıyorsanız TR değil, NL ya da DE serverlarından seçmeniz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar