nienna Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 su iki uc dort turretli hero ozellikle toebjorn secilen ekstrem defanslari nasil geciyosunuz? anubis haritasinda uzaktan indirme sansi da yok son noktada. spawn noktasina da yakin mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 rein arkasına pharaoh/sniper/genji/mei her şey iş görür. mei özellikle bir tarafı bloke ettiğinde diğer tarafı focuslayıp 1 snde patlatabiliyorsun zaten. yanına bir de lucio geldiğinde hem hız hem heal olarak çok rahat temizleniyor. molten core bastığında genji ağzına sıçıyor direkt. 4 tane turret aynı anda görmüyorsa (ki görüyorsa zaten sniper uzaktan temizleyebilir demek) rein'ın shieldi baya blockluyor ama idiot gibi shield açık gitmeyecek bütün yol boyunca damage soak ederek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Nolur aynı karakter birden fazla seçilmesin aynı takımda. Kusturuyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 nienna said: su iki uc dort turretli hero ozellikle toebjorn secilen ekstrem defanslari nasil geciyosunuz? anubis haritasinda uzaktan indirme sansi da yok son noktada. spawn noktasina da yakin mekan. onun tek yolu ki random insanlarla zor oluyor. Ultileri aynı anda patlatıp reinhardt lucio genji vs içeri dalmak ve tek seferde yok etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 abi 3-4 tane bi şekilde kırılıyo da aynı anda wipe yapmadığın sürece fayda etmiyo. yeniden basıyolar sen patlattıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 lvl1 turretın pek bi olayı yok. molten coreda almıyo zaten. düz turretsa reinhart tutabiliyo arahat turretları, bastion sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 27 oldum. sonunda en çok istediğim skin'i açtım. http://imgur.com/KNh0R0k bi de lionhardt açtık mı gerisi sonra düşse de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 D.Va'nın ultisi ile katapult gibi gönderince turret murret kalmıyor. hele 2 tane d.va varsa direkt team kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Her derde diva diyosun yapmak zorundaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 60 euro muhabbeti bitti mi, enayi gibi verebilir miyiz şimdi? bi de oyun kaç gb akşama alsam? kota dolduğuna göre yarına kadar iner mi? benim battle.net'te hala sterlin var, aral direk key gönderiyor muydu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Darklight1903 said: gecmis highlights'lara bakma var mi ya? onu getirseler ya ben goremedim. oyunu acip kapayinca gidiyor hep. yok o özellik. "ağlamayın shadowplay kullanın, hem blizzard çok sex" derler şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 oyun 60 euro degil bi' kere. ikincisi 60 euro'su olmayanlar forumdan ciksin fakir kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 aynı takımda aynı karakterler olamasa keşke ya.bütün takım aynı karakter olunca iğrenç oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Mercy oynuyorum surekli. Randomlar kanser. Aglıycam yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 discord'a gel seksi çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 nvidia kart mı gerekiyo o yazılım için? bandicam kurdum bundan sonra affetmem highlight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Sanki bandicam yeticek tek basina. Video kesmeyi ve youtube a nasi hd video atilir onu ogren pale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 madcow said: Mercy oynuyorum surekli. Randomlar kanser. Aglıycam yakında. random'larla healer oynamak NO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Mercy oynamadıgım oyunlarda win ratiom %10 falan kimse support ya da tank almadıgı icin cok keyifli geciyor oyunlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 olsun en azindan kanser olmuyorsun. Bone said: yok o özellik. "ağlamayın shadowplay kullanın, hem blizzard çok sex" derler şimdi. uzucu bayagi fjdklfjds. oyunun bayagi eksikleri var ama the hype is real hala. ruyalarima falan giriyor her gece ciktigindan beri. 40 euro'luk lootbox'i almamak icin zor tutuyorum fjsdlkfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 şurda adamın turreti sağolsun triple kaçtı. https://www.youtube.com/watch?v=Rnb0SE3A9tM&feature=youtu.be şurda da ilk defa bjorn + bast* daldım :d https://www.youtube.com/watch?v=ounR5xeECHI&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 kutu alacaksan launcher da currency değiştirip dolar alın en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 lel https://www.youtube.com/watch?v=G4uUTnfFKes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Hoş keyifli bişeye benziyorda işte 60 euro eder mi bilemedim.bence ana konu eder mi etmez mi olmalı..az para değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 şu anki halinde tonla eksik var, ve 20 tick olması en büyük sıkıntı. en kötü 64 tick yapıp ve üzerine baya feature koyulduktan sonra bi 60 öyro edebilir, şu an sadece blizzboy'ları eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar