paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 bence mei alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 mokoko said: nerde bu millet discord bomboş discord invite pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 herkese vermiyoruz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 20 euro icin birbirimizi kirmayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 benim böle hep pingler superonline, sizde nası http://i.imgur.com/PkmDDXO.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Arkadaşında böyle. Herşeyi denedi değişmedi. Garip. Ben 70-80in üstünü görmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 şunu diycem, atak yaparken 5 goril ile dalan, defans yaparken 5 dwarf alan kişilerin allah belasını versin, bunları yenebilmemizi sağlayan kişilerin ise elleri dert görmesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Aynısını yaptılar az önce, 4 Torbjorn 2 Bastion, etmediğim küfrü ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 5 genji bi lucio alıp bastionları turretlere, turretleri bastionlara reflecy edip sonra chate AYNAAA AYNAAA yazsaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Turret e sahibi öldürtmek oyunda en fazla haz veren senaryolarda ilk 10 a girer herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 6 d.va ez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 o kadar epik sahneler oluyo ama meh'lik kısımları alıyo oyun genelde kayda. bazen kill sayısına da bakmıyo. arkaya sızdığım bi kill aldığım zaman da play of game verdi. destan yazarken umrunda olmuyo pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 quadra yaptım bugün, 5.yi de kesiyordum arkadan biri sıkıp aldı fena rage'e girdim, highlightta gösterdi ölümleri de quadra yazmadı zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 nienna said: o kadar epik sahneler oluyo ama meh'lik kısımları alıyo oyun genelde kayda. bazen kill sayısına da bakmıyo. arkaya sızdığım bi kill aldığım zaman da play of game verdi. destan yazarken umrunda olmuyo pek. Fraps ac kaydet. Sonra istedigin kisimlari kesip editle. Oyun meh kisimlari aliyo olabilir ama destan yazdigin kisimlari alamiyo olman senin sucun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 POTG almasan bile iyi playler highlatsa gidiyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 shadowplay kullanabilirsin en rahatı o. devamlı son 5 saniyeyi kaydediyor. oradan alabilirsin. onun harici obs (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 nienna said: o kadar epik sahneler oluyo ama meh'lik kısımları alıyo oyun genelde kayda. bazen kill sayısına da bakmıyo. arkaya sızdığım bi kill aldığım zaman da play of game verdi. destan yazarken umrunda olmuyo pek. şu çok doğru. sırf damage'e göre mi hesaplıyor bilmiyorum ama misal winston ile ultiyi basıp insanların arasına dalıp hepsini bi ordan oraya bi burdan buraya uçursan ve takımın cart pushlamasına yardımcı olsan bile "damage vermediğin" için iplenmiyor. ama sonra bi bakıyorsun 2 tane dandirik kill almış adam potg ^^ https://www.youtube.com/watch?v=CJRC9ErlgP8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 nvidia shadowplay son 20 dakikaya kadar kaydedebiliyor, ne 5 saniyesi. oradan alın işte amma agladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 kendi highlightlarinizi kaydediyo zaten oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Daesu said: benim böle hep pingler superonline, sizde nası http://i.imgur.com/PkmDDXO.png 1-2 gün önce 60ms idi şimdi uçmuş pingler. (superonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 şu discord linkini pmleyecek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Artariel said: şu discord linkini pmleyecek var mı https://discord.gg/0cWRx5RJNkCnXNSJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Bu arada su 20 tick geyigini acil düzeltmeleri lazım, üzellikle Tracer ve Genji gibi sürekli twitch reflex oynanan herolarda çok abuk subuk şeyler oluyor pingden bagımsız, 1 Blink geriden damage alıp line of sight dısında ölüyorum zırt pırt. Bide lag olmadıgı için alısabildigin birşey de değil, tamamen o ticke denk gelip gelmeme mevzusu. Hani DayZ değil oyun, aşırı yüksek temposu yüzünden rahatsız edici şeylere sebep oluyor. 200 pingli serverda dayz oynarken rahatsız bile olmazsın da, ne bileyim, tracer'la adamın suratına bomba koyuyosun rewind basıyosun, animasyonu baslıyo zart diye ölüyosun ne bomba var ne rewind, sonra discord'da AAAAAAAAKİKİKİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 abi Bastion betadayken, shieldi vardı reinhart gibi önünü koruyordu. o hali ile release olsa kimbilir nasıl QQ dönecekti demekki ahahah. bastion sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 mercy'yle birine ucarken de ayni sey oluyor ifrit oluyorum. duvarin arkasinda olup kill cam'den bakinca alakasiz bi' yerde olmusum, olum gitmis duvarin arkasina vs. gecmis highlights'lara bakma var mi ya? onu getirseler ya ben goremedim. oyunu acip kapayinca gidiyor hep. dun 5man cancer from above kill, 4man mercy res falan hepsi bok oldu kaydetmeyi unutunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar