Suark Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 vidyoları ızledım almadım daha oynuda anladıgım kadarıyla bütün tosslar dark oluyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Mortis said: Cuce said: arada ben BClere falanda attım kerrganın atağını. Planetery fortress kullanıyomusun? cok iş yapıypo planatery valla normal multiplayerdan alışkanlık olmuş planetary fortress yapmama ama doğru onu yapmak lazım ya bi de öyle deneyim ABİ GEÇTİN Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 geçtim ya, en sol ve sol alt köşeye 3 er bunker 2 şer siege tank bırakıp, arkalarına repair için SCV bırakınca çok rahat o kısımlar tutuluyor base e adam bile dokunamıyor. Zagara ve Artanis'in baseleri asıl saldırıyı alıyor oralara da yine bunker ve siege tanklarla tutuosun. Benim hatam Kerrigan'ın abilityisni hiç kullanmamak olmuştu. Battle cruiser, archon, ultralisk gibi über uniteler geldiği gibi direkt uzaktan patlattım keriganla rahat oldu. Bol bol kullanmak gerekiyomuş kerriganı. Ben ilk denemelerimde sadece o uzakta çıkan büyük void yaratıkları için kullanıodum. Genel olarak LOTV ile ilgili düşüncelerim Artanis Atatürk gibi adammış valla. Hikaye genel olarak aa çok manyak dedirtmese de dünyayı kurtardık kötüleri yendik tatmini veriyor. Kerriganı da Raynor ı da gördük az çok. Fakat genel campaign settingi sanki Protoss dünyasını çok yansıtmamış gibi. Taldarim, Nerazim ve Aiur kültürünün farklılıklarını onları temsil eden karakterlerle veya unite tipleri ile veirlmiş olsa da hikaye anlatımına katmamışlar. Ne biliim Zerg campaigninde Abathur çok güzel o zergun evrimi anlatıyordu. Unitelerin olayını falna çok güzel kavraya kavraya gidiyorduk. Aynı şekilde Terranken armory de o hayvan gibi siege tankleri, marauderları vikingleri görüoduk arkada. Veya gemide bara oturup müziği dinleyip insanlara muhabet sohbet ediyorduk karakterleri tanıyorduk. Spear of Adun'u bence daha ii işleyebilirlermiş. Ben buradaki karakterlere çok ısınamadım ya da Prtoss unitelerin hikayelerini hissedemedim. Ne kadar anlatsalar da unite descriptionlarında yetmedi bana. Kısacası görevler zevkli olsa da görev dışı güverte ortamları bir Terran veya Zerg gibi güzel olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 KUTU GELDİ. KUTUM ŞEKİL ZERG ÖNÜMDEN ÇEQİL. http://i.imgur.com/Rt1Qnz4.jpg GOLDEN ARMADA PARLAKLIĞI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bu defa sevmedim kutuyu ben ya, digerlerinin yaninda garip kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Aynı Protoss gibi, farkın olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ben bi protoss kolyesi beklerdim ya :/ ne güzel ilk kutuda usb kolye çıktıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 xunn said: KUTU GELDİ. KUTUM ŞEKİL ZERG ÖNÜMDEN ÇEQİL. http://i.imgur.com/Rt1Qnz4.jpg GOLDEN ARMADA PARLAKLIĞI. gy!be nasıldı sen ondan haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Yok ona katılıyorum, HOTS'la zaten sadece Mousepad gelmişti klasik şeylerin yanında. İnsan Pylon koyar içine. GY!BE nasıl olucak, şahaneydi tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 http://www.thinkgeek.com/product/1f45/ http://i.imgur.com/j8OTAFD.gif http://i.imgur.com/4dJ2GS5.png http://i.imgur.com/tVVrFLN.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Çok şık, Aiur için alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 reaper in bombasıyla unitleri clifften asagi atmak mümkün mü bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 deil sanrıım ama 3 tanesi larve patlatıyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Tam bir BROtoss paketi olmus.Keyifliydi cok campaign.Final mehdi gerci bayagi. birde ; Su yanimizda dolastirdigimiz Taldarim in yeni liderine Fenix'in elinden bir sopa atip "s*lktir git burdan" diyebilseydik cok temiz olucakti.Hep bekledim bir atraksiyon olsa da dovsek diye.Tuh lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 fenix mi var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 onun anilarina sahip purifier versiyonu var, delikanlilik katsayisi yerinde ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 yeni bitti campaign. Hikaye baya güzel ilerliyor. Oynaması da cok keyifliydi birkac bölüm disinda. Özellikle epilogue kısmı cok zevkli olmus. Yanlız niyedir anlayamadım aradaki cinematicler cozunurlugu bildiğin 360p gibiydi. Oyun tamamen dl edili. optimalda falan oynamadım yani. Bazı sahnelerde ne oluyor anlamadım. son Keske Raynorla kerrigani biraz daha gorseydik. Böyle cekip gittiler merakta kaldık. En taro zeratul :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 cakeonroof said: onun anilarina sahip purifier versiyonu var, delikanlilik katsayisi yerinde ama ooo şugar https://www.youtube.com/watch?v=LvdXzv7CXxI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 abi eskidne ne güzel 3v3, 4v4 mac bulup oynayabiliyodum, resmen oyun ölmüş bekle babam bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 oynayan varsa archon deneyelim hic oynayamadım o modu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 oynıyalım bu aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 olur. ID: Dorza#2453 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 bonesoul#2655 benide ekleyin bende oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 bende sey bestgosu#358 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 lotv olmadan da archonu deneyebiliyor muyuz? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar