Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Craft 2 : Legacy of the Void

JrStorMesT

Öne çıkan mesajlar

geçtim ya, en sol ve sol alt köşeye 3 er bunker 2 şer siege tank bırakıp, arkalarına repair için SCV bırakınca çok rahat o kısımlar tutuluyor base e adam bile dokunamıyor. Zagara ve Artanis'in baseleri asıl saldırıyı alıyor oralara da yine bunker ve siege tanklarla tutuosun. Benim hatam Kerrigan'ın abilityisni hiç kullanmamak olmuştu. Battle cruiser, archon, ultralisk gibi über uniteler geldiği gibi direkt uzaktan patlattım keriganla rahat oldu. Bol bol kullanmak gerekiyomuş kerriganı. Ben ilk denemelerimde sadece o uzakta çıkan büyük void yaratıkları için kullanıodum.

Genel olarak LOTV ile ilgili düşüncelerim

Artanis Atatürk gibi adammış valla. Hikaye genel olarak aa çok manyak dedirtmese de dünyayı kurtardık kötüleri yendik tatmini veriyor. Kerriganı da Raynor ı da gördük az çok.

Fakat genel campaign settingi sanki Protoss dünyasını çok yansıtmamış gibi. Taldarim, Nerazim ve Aiur kültürünün farklılıklarını onları temsil eden karakterlerle veya unite tipleri ile veirlmiş olsa da hikaye anlatımına katmamışlar. Ne biliim Zerg campaigninde Abathur çok güzel o zergun evrimi anlatıyordu. Unitelerin olayını falna çok güzel kavraya kavraya gidiyorduk. Aynı şekilde Terranken armory de o hayvan gibi siege tankleri, marauderları vikingleri görüoduk arkada. Veya gemide bara oturup müziği dinleyip insanlara muhabet sohbet ediyorduk karakterleri tanıyorduk.

Spear of Adun'u bence daha ii işleyebilirlermiş. Ben buradaki karakterlere çok ısınamadım ya da Prtoss unitelerin hikayelerini hissedemedim. Ne kadar anlatsalar da unite descriptionlarında yetmedi bana.

Kısacası görevler zevkli olsa da görev dışı güverte ortamları bir Terran veya Zerg gibi güzel olmamış.

Sosyal ağlarda paylaş

yeni bitti campaign. Hikaye baya güzel ilerliyor. Oynaması da cok keyifliydi birkac bölüm disinda. Özellikle epilogue kısmı cok zevkli olmus.

Yanlız niyedir anlayamadım aradaki cinematicler cozunurlugu bildiğin 360p gibiydi. Oyun tamamen dl edili. optimalda falan oynamadım yani. Bazı sahnelerde ne oluyor anlamadım.

son

Keske Raynorla kerrigani biraz daha gorseydik. Böyle cekip gittiler merakta kaldık.

En taro zeratul :(

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...