Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GabeN-Lava: Episode 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

O kadar laf ettiniz kilime halıya bakın ne oldu şimdi :p

fakat benim para listeden kalkmış abi bu nasıl iş lan sdfsdf

liste

asdfdag
mor arkaplanda beyaz yazıydı. arka planı resetleyip beyaz yapınca üstünde beyaz yazılar görünmüyormuş haliyle :P
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

ben de paramı geri istiyorum. böyle olacak gibi değil. göndermeyecekseniz başta boşuna uğraştırmasaydınız

pardon haşmetlim göndermeseydin başta? bekleseydin madem? alla alla ya =)
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

"roket adam" said:

ben de paramı geri istiyorum. böyle olacak gibi değil. göndermeyecekseniz başta boşuna uğraştırmasaydınız

pardon haşmetlim göndermeseydin başta? bekleseydin madem? alla alla ya =)

ahaha anlamadı
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

o piyangoya olur da büyük ikramiye çıkarsa o zaman kan çıkar abi =)

yoo, imam alır büyük ikramiyeyi, miami karayipler vs, neresi denk gelirse gider çatır çatır yer
Mesaj tarihi:
önce düğünümü yaparım. sonra başımı sokacak bi tane ev alırım ve çocuk yaparım. bi de corsa mı satar yerine dizel linea alırım.

evet sefer tasımdan patates yemeği(etsiz kıymasız) makarna ve hoşaftan oluşan menumu yedim. şimdi elimi yıkayıp kısa ama kalın kravatımı düzeltip mesaime başlayacağım.
Mesaj tarihi:
chrome said:

kanka benimkini afrikalılara su götüren bir su hayır kurumu vardı ona bağışlayıver sana zahmet

haceli paypal falan uğraştırma boşver. adamlar 1 milyon dolara yakın toplamış zaten. gel sen fidan bağışla. izmirli değil misin hem?

al işte izmir urla kadıovacık'a 5 tane fidan yolluyorum senin adına. çoluğun çocuğun torunun gölgesinde sevgilisiyle oturur yarın öbür gün.

bana isim soyisim ve mail at, sertifikayı yollatayım.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

ya hadi alın paranızı artık.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lNfG7YG2hf79gl7y2Y44gOPcR1_fQpMXgLzHyUGpRGY/edit?usp=sharing

ben almicam abi benim üsrtümü çiz direk.
  • Yeni Oluştur...