pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 pattisliborek said: o baklavalar gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 axe senin vayak zamanindan beri bi tersligin var bana anliyorum ama artik buyuduk haci ,her yazdigina muhalefet olmak zorunda degilsin. yardim icin toplanmiyor burda para "ben zaten yapiyorum yardimi yeaa" diyor herkes. hazir toplanmisken degerlendirmek lazim bbence hayirli bir iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 paraları geri iade edin olsun bitsin kasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 axe haklı kişisel bir şey değil ayrıca bu sana muhalefetlik değil yani, 100 kere açıkladık başkasının parasına amaç biçmeyin diye. gerekirse isteyen parasını geri alır kime ne şekilde yardım etmek istiyorsa eder, kendi paranıza amaç biçin, başkalarınınkine değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 aha geldi bozaci,hosgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 forum uzerinden davranis dersleri ,en sevdigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 adamlar dogru diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 adamlar haklı, subzero sen haksızsın ve sana laflar hazırladık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Arkadas birine yardim etmek istiyorsaniz baska bir topic acip orda tartisin,herkes ne merakliymis fikir vermeye yok para geri verilsin yok hali gonderek bilmemne,o baklava er gec gidecek hih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 kimse bana madenciye para vereceksin demedi, gaben a baklava alacagiz dedi. amaci neyse ona kullanin. asil amacina bir sebepten kullanamiyorsak eft masrafini icinden duserek geri yollayin. konudan bagimsiz alt konu ile ilgili not madenler ve diger yer alti kaynaklari baya bir adami ihya etti son 12 yilda. bankacilik donemimde kurumsal krediler incelerken kendi gozumle gordum bizzat. Asagidaki durum da olayi ve ihya olanlarin hangi kamptan oldugunu bizzat aciklamaya yeter zaten: 23 Ekim 2013 - Maden onergesi meclise verilir. 29 Nisan 2014 - Onergeye sira gelir. mhp ve chp evet der, akp oylari ile reddedilir. Mayis 2014 - Soma faciasi Temmuz 2014 - Yasam odasi teklifine akp yine red verir. tepkiler uzerine bakanlik karari ile zorunlu olur. Ekim 2014 - Ermenek faciasi bu da Mart 2014 ermenek yerel secim sonuclari. http://secim.haberler.com/2014/ERMENEK/ Kendi dusen aglamaz haci, 1 kurus yok benden. sirtindan zengin olan ve bunu senin guvenliginle ilgili herseyi refleks veto ederek yapanlara oy veriyorsan sonuclarina katlanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 suBzer0 said: axe senin vayak zamanindan beri bi tersligin var bana anliyorum ama artik buyuduk haci ,her yazdigina muhalefet olmak zorunda degilsin. yardim icin toplanmiyor burda para "ben zaten yapiyorum yardimi yeaa" diyor herkes. hazir toplanmisken degerlendirmek lazim bbence hayirli bir iste. Sen VAY AK'da var mıydın hatırlamıyorum bile, ama bu mesele senle dalga geçmek değil onu TÜRK BAYRAĞI içerikli postlarımla yeterince yapıyorum zaten. Haytap gibi tema gibi herkesin bağış yapmayı kabul edeceği kurumların adı da geçti ama senin ısrarla kabul etmediğin bunun bir x/y/z konusu değil baklava konusu olduğu. Halı kilim vs. örneklerinle bu yüzden dalga geçiyoruz, yardım önerini de bu yüzden reddediyoruz. Ha aç bi topik para topluyorum de, belki bişeyler veren çıkar. Ama ben herkesin adımı gördüğü kimin ne kadar verdiğinin bilindiği bi toplu parayla yardım yapmak istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Kendi parama amaç biçiyorum; Baklava gidebilirse gitsin, gidemezse imam benim yerime bir fakire versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 En güzeli aranızda çekiliş yapın, kazanan parayı alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 bütük boş konuşmaları geçiyorum: baklavayı kimin teslim edebileceğini bulabildik mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ben de biliyorum yardim topigi acmayi filan ama kendimiz itiraf ettik yardim topiginde olsak toplanmaz bu para diye. bende madem toplandi guncel bir trajedi var oraya yollayalim dedim. fikir vermeye bu kadar nefretin sebebi ne anlamiyorum sanki herkes cok mantikli topicte benim fikirler mantiksiz. neyse abi takilin ne diyim. birde baklava yollanmasin demedim ki baklavanin yanina kalici seyler ekleyelim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 sorun fikir degil, 1. konuda zaten gene herkes ayni fikirleri sundu. ayni tepkileri aldi :) devamli ayni oneriler geliyor adamlara.. onlarda ayni cevaplari yaziyor hakli olarak baydilar. buyuk ihtimal ozel pm den vs hallediyorlardir kendi aralarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 imam paranin faiziyle bir cokoprens yemistir 1 haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 kek said: bütük boş konuşmaları geçiyorum: baklavayı kimin teslim edebileceğini bulabildik mi şimdi? chrome uğraşıyor baya. seatle da bir arkadaşı varmış. o ben hallederim baklavaları götürürüm demiş, teslimat için olmadı taksi bagajına koyarız demiş. baklavacı da varmış bildiği. chrome detayları yazar gelince. şimdi valve ile iletişime geçipğ baklavayı teslim alıp almayacaklarını garantilemek kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 suBzer0 said: birde baklava yollanmasin demedim ki baklavanin yanina kalici seyler ekleyelim dedim. GabeN ın göbeği kalıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 subzero 100 lira yanacak korkusuyla toplumsal refleks göstermiş sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 baklava nasıl yeni videosu da yollayın http://www.youtube.com/watch?v=-YnznEiF1iA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Namessar said: kimse bana madenciye para vereceksin demedi, gaben a baklava alacagiz dedi. amaci neyse ona kullanin. asil amacina bir sebepten kullanamiyorsak eft masrafini icinden duserek geri yollayin. konudan bagimsiz alt konu ile ilgili not madenler ve diger yer alti kaynaklari baya bir adami ihya etti son 12 yilda. bankacilik donemimde kurumsal krediler incelerken kendi gozumle gordum bizzat. Asagidaki durum da olayi ve ihya olanlarin hangi kamptan oldugunu bizzat aciklamaya yeter zaten: 23 Ekim 2013 - Maden onergesi meclise verilir. 29 Nisan 2014 - Onergeye sira gelir. mhp ve chp evet der, akp oylari ile reddedilir. Mayis 2014 - Soma faciasi Temmuz 2014 - Yasam odasi teklifine akp yine red verir. tepkiler uzerine bakanlik karari ile zorunlu olur. Ekim 2014 - Ermenek faciasi bu da Mart 2014 ermenek yerel secim sonuclari. http://secim.haberler.com/2014/ERMENEK/ Kendi dusen aglamaz haci, 1 kurus yok benden. sirtindan zengin olan ve bunu senin guvenliginle ilgili herseyi refleks veto ederek yapanlara oy veriyorsan sonuclarina katlanirsin. 46% aldı diye Ermenek'teki herkes AKPli mi oluyor? Sokaktan birini çevirsen AKPli olmama ihtimalinin daha yüksek olduğunun farkında mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Agir sacmalamis orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Nigger_of_the_sand said: Namessar said: kimse bana madenciye para vereceksin demedi, gaben a baklava alacagiz dedi. amaci neyse ona kullanin. asil amacina bir sebepten kullanamiyorsak eft masrafini icinden duserek geri yollayin. konudan bagimsiz alt konu ile ilgili not madenler ve diger yer alti kaynaklari baya bir adami ihya etti son 12 yilda. bankacilik donemimde kurumsal krediler incelerken kendi gozumle gordum bizzat. Asagidaki durum da olayi ve ihya olanlarin hangi kamptan oldugunu bizzat aciklamaya yeter zaten: 23 Ekim 2013 - Maden onergesi meclise verilir. 29 Nisan 2014 - Onergeye sira gelir. mhp ve chp evet der, akp oylari ile reddedilir. Mayis 2014 - Soma faciasi Temmuz 2014 - Yasam odasi teklifine akp yine red verir. tepkiler uzerine bakanlik karari ile zorunlu olur. Ekim 2014 - Ermenek faciasi bu da Mart 2014 ermenek yerel secim sonuclari. http://secim.haberler.com/2014/ERMENEK/ Kendi dusen aglamaz haci, 1 kurus yok benden. sirtindan zengin olan ve bunu senin guvenliginle ilgili herseyi refleks veto ederek yapanlara oy veriyorsan sonuclarina katlanirsin. 46% aldı diye Ermenek'teki herkes AKPli mi oluyor? Sokaktan birini çevirsen AKPli olmama ihtimalinin daha yüksek olduğunun farkında mısın? sizinde çok iyi bildiğiniz gibi halk hareketleri işçiler olmadan pek başarılı olduğu görülmemiştir, hal böyle olunca son dönemde yapılan bir çok harekete "senetlerim var" diye sıfıra yakın katılım veren bir kitle var, doğruya doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 yalniz adamin argümanlari klişe olsa da haklı olduğu bir konu var, adam parayi baklava gönderilsin diye vermiş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar