Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 siyah kutunun üstüne paticiğin patisini koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Benim steamid kullanıcı adımla aynı, o yüzden kullanıcı adlarını da göndermeyelim, gönderen hiç belli olmasın, sadece şöyle bir not olsun kutuda: "Bu kutunun içerisindekini ellerime ağzının içine sokmak istiyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Olabildiğince para toplayalım, toplanan para miktarına göre baklava miktarı belirlensin. Önce mail yoluyla teşekkür edip baklava'ya yolladığımızı, nereden hangi gün geleceğini yazalım. Üstüne asıl olarak yapılabiliyorsa baklavacı ile konuşup, bir mektup bastırıp üstüne koymak gerek. Para verenler Steam ID'lerini eklesin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 grafik konusunda el atabilirim. lazım oluyorsa. ve de amerika da yaşayan bir pati yok mu ark. türkiye den elbette manasız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 para hangi hesaba gonderecgiz üj bej bizde atalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 forumdan olduğu belli olsun ama steamid gereksiz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi paticik.com olsun bi yerde de başka ne olursa olsun. sitenin adı olmadan yollamıcaz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ahah çok iyi fikir bu ben de varım. yalnız başka birşeyler daha düşünelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 PARA GÖNDERMEK İSTEYENLRE İMAMİZER E PM ATIP IBAN ÖĞRENSİN. Doğrusu nick sanki Gaben e değil IŞİD e baklava gönderecek havası yaratıyor ama tanırım iyi çocuktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Hani böyle Derbide gol atan topçulara hafta içinde üzerinde çörek otundan falan takım adı, skor vs. olan pide yediriyorlar ya, bizim baklavanın üzerine de HL3 yazdıralım Antep fıstığıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ahha başta imam'ın ismini görürlerse zaten direk qq.. paticik.com turkish gamers komunity diye gönderelim işte sadece yeterli olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--FWSr6C3x--/ta8ihkwoublchxytbzzq.jpg sunu koycaksin iste kutunun ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 para gönderenlerin küçük fotoğraflarından Gabe'in fotoğrafını yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 paticik'in steam grubu var. oranın da linkini verin. verified baklava support gibi badge falan verirler belki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 black çalışma yapacak işte axedice en mükemmel tasarım fikrini vermiş daha iyisi olamaz falan valve'dan birine ulaşmadan paket gönderilmez arkadaşlar, amerikalı adamlar bu konuda biraz pinpirikli, kimsenin beklemediği paketi alıp açıp yemezler kesinlikle, binaya bile girmez. ondan hr'dan vs. birine ulaşıp, böyle bir şey yapacağız, bize adres ve contact verir misiniz dedik. geri dönerlerse o adrese o kişiye gönderirler, organizasyonu yaparlar ben mailde yer verdim kısaca. ilgili kişiye göndereceklerdir diye umuyorum. bu currency konusunda maila yanıt veren adam kimdi, onun adresini versenize ona da atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Rıdvan'a devasa kanvas yaptırıp, gönderelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Baklava support team /= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 hesap numarası için öm atın. eft/havale işleminde mümkünse nick belirtin. belirtemiyorsanız işlemden sonra şu isimli eft yi ben yaptım diye mesaj atın. şurada güncel liste var. http://forum.paticik.com/read.php?35,7802559,page=1 listede adım olmasın diyorsanız belirtin. anon manon gizli gay falan yazayım. 1 saat yokum. gelince listeyi güncellerim. ibanı bilenler bilmeyenlere paslayabilir. ama konuya yazmayalım isim misim. gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 axedice said: imamizer said: ya abi bi siktir git ya. bari burda tadını kaçırma insanların. Hahaha ya şu mesajın bıyık için yazıldığına o kadar eminim ki, modez kurmayan arkadaşlara bir defa daha üzüldüm =( http://forum.paticik.com/read.php?2,6266834 yeni gördüm bunu da ne güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 olm keşke bişeyi garantileseydik sonra para toplasaydık neyse sdfnjslf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi photoshopta benden daha iyileri var grego falan yapsın ben öyle sequo ile daşak geçmek için kullanıyorum en fazla asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi para işi daha bi yatışa geliyor genelde. gaz varken toplansın işte. paraya gore ufkumuz genişler fena mı? baklava içinden stripper çıkartıcaz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Madcat said: olm keşke bişeyi garantileseydik sonra para toplasaydık neyse sdfnjslf enpara olduğu için geri atcak masrafsız paraları yani inşallah.......... dasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 baklava yollayamazsak napçaz parayla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 baklava icinden stripper mmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar