Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 o kadar kasıntı olacaklarını zannetmiyorum, düzgün bir şekilde haberdar eder isek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 dworgianin tanidigi eleman gidip kapida hello i am engineer derse olur bence bu is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 hello i am engineer şu cümle her yerde her kapıyı açtırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 önceden bişi gönderenlerin posta kutusunda beklemesi büyük ihtimal mallar haber vermedikleri için olmuştur öle saçma, bu hem elden teslim, hem us içi, hemde haberli olcak, kabul ederler öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Hala para gönderebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 imam herkese söyle de engineer olmayan göndermesin para asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Allah bize akıl fikir verseymiş keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 enciniyıra vurmayın artık öldü adam, toprak geri atacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Gaben için 10 TL gönderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 steam-Enpara olayı ile ilgili soru sorcam burası en yoğun burdan sorayım. 31/12/2014 de bitecekmiş kampanya, acaba 2015'de yine yapılır mı bu ? Ayrıca bu kartın yıllık ücreti falan fişman ne kadar ? Zaten kullandığım İş Bankası ve Garanti kartım var bunu sadece steam için alıcam,o yüzden avantajlı olması önemli, başka bir alışveriş yapmıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 valla şimdi alırsan,25$ kara geçersin öyle diyim 2 ay daha sürüyo sonuçta,onun dışında işlem ücreti yok kartın yıllık ücreti yok falanlar filanlar,2015 de yaparlarmı onu bilen varsa aydınlatsın harbiden dfhdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 yani ekim sonuna kadar zor cıkar zaten kart, anca kasım aralıkta 50tl atarım öyle olur. Sende var mı kart ? Hiç ıvır zıvır ücreti yoksa alayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 applev0dka said: steam-Enpara olayı ile ilgili soru sorcam burası en yoğun burdan sorayım. 31/12/2014 de bitecekmiş kampanya, acaba 2015'de yine yapılır mı bu ? Ayrıca bu kartın yıllık ücreti falan fişman ne kadar ? Zaten kullandığım İş Bankası ve Garanti kartım var bunu sadece steam için alıcam,o yüzden avantajlı olması önemli, başka bir alışveriş yapmıcam Kredi kartı değil bu ama paypal filan linkleyebiliyorsun, yıllık ücreti yok hesap işletim ücreti yok eft ücreti yok, bugun aldım bende kartı evine işine gelip işlem yapıyorlar, kredi imkanları bile epey avantajlı. Şube olayı yok sadece çağrı merkezi ve finansbank atmleri ile işin, günlük para çekme max 15k oluyormuş, min 5k şube olmadıgı için büyük paralar tutarsan hesapta çekmen zor. Onun dışında hep digital bankacılık işte, birde güzel bi kalemle not defteri verdiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 çabuk gönderiyorlar , daha doğrusu başvurunu almaya geldiklerinde direk veriyorlar sana kartı. üç gün sürmüştü benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 evine gelip işlem yapıyorlar dediğin ? Netten başvuru yapıyorsun, onlar mı sana geliyor ? Yarın bankaya gitsem 1 günde cıkar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Banka yok abi bunda netten basvurusun geliolar ben dun istedim bu sabah geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 oha iyimiş, şuan bakıyorum netten okuyorum falan. alayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Heaa ben de dün başvurdum, bu sabah ofise gelip bıraktılar kartı. Steam'e çaktım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 jartiyerli kadın gelmişti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ben de başvuru yaptım ama yarın okuldayım, gelmeden önce arıyorlar mı kaçta gelelim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 applev0dka said: evine gelip işlem yapıyorlar dediğin ? Netten başvuru yapıyorsun, onlar mı sana geliyor ? Yarın bankaya gitsem 1 günde cıkar mı acaba 3 güne geliyo hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 arıyorlar geliyoruz musaitmisiniz yol tarifi vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 arıyo nerde buluşalım diyo, biz kafede buluştuk kahve ısmarladı. yemekte ısmarlıcaktı aç değildim hehe. yoksa 30-40 liralık yemeği bedavaya yiyebilirsin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar