Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 vereyim şifremi vs oynayacaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 indiriyorum şuan 6,40 gb si indi oynamayı düşünüyorum.kod yada paket istiyorsa ver şifreyi yok istemiyorsa kayıt oldum sıfırdan başlar öğrene öğrene giderim diye düşünüyorum.sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 daha beter exploit olmuş, 1 apex ile sınırsız credits alınabiliniyormuş öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 o nasil oluyoreeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=8sOvZoZhBBM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 oyun gg bu nedir ya. rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 APEX ve RNG kutu exploitleri, hep trion'ın afk kalmayı engellemeye kasmasından dolayı oldu. full inventory iken coin purse açmaya bırakıyordun, shift ile coin purse açma işlemine otomatik devam ediyordu ama inventory full olduğunda purse'u açma fail oluyordu. adamlar bunu engelleyelim derken, overflow serverını kapatmış sanırım toplel. böyle aptalca bir durum ortaya çıktı o yüzden son patchte 2 gün önceki. oyun içi bişey olsa neyse de trion cash shopluk aksiyon döndüğü için acımaz yalnız. oyunda oynayacak adam kalmayacak lan dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 sen biliyor muydun bu acigi yada kac kisi biliyordu ve yapti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ne biliyim kaç kişi yaptığını dsdfg ama foruma, reddite falan düştü. yapan vardır baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 demek istedigim cok kisi banlayamazlar. oyunda adam kalmaz yani. zaten cogu kisi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Dun millet chatte apex bug fılan dıyordu bır seyler ama millet artık ole bır geyık yapıyordukı saka zannettım zaten kımsede sallamamıstı. Adam 1 gold worker pot dıyordu 10 gold lucky sunpoint dıyordu 50 golda expolit satarım 3 bug a 1 exploid trade lerım falan vb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Hala oynanır mı bu oyun beyler? MMO ararken rast geldim. Şöyle uzun süreli bir oyun arıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 neden oynanmaz? edik: bug exploit ıdı vıdı dönüyormuş sanırım ,şimdi bi baktım da pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 2 aya patlar diyordum geçen tatava dönmüştü. 1 haftada patladı lan asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 yarın 2 ay oluyor işte tam asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 yok işte geçen hafta dediğimden itibaren 2 ay demiştim. İyimser davranmışım lel totalde 2 ay olması daha komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ya hiç mi mmo yok wow dışında adam akıllı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ne zaman oldu ki asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 triona güvenmediğimden ben hiç başlamamıştım buna. iyide yapmışım sanırım :P Hani mevzu trion luk değilde olsun.. bu korede bunca zamandır oynanmıyor muydu? orada bu bug yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Oyun sağlam patladı hala oynuyor musunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ben oynuyorum ama öyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 vınla taıkılıyordum aylardır.sonunda durumu düzelttim bağlattım sınırsızı ilk işim bunu yüklemek oldu oyun patlamış.. ama daha giremeden bende patladım.. açılıştaki yeşil yaprak gibi yazılı yerdeki ilk iki kelime beyaz oluyor öyle kalıyor. nette araştırdım bi kaç taktik söylemişler uyguladım tık yok. uyuz oldum iyice.kaldım öyle.. hevesim kaçtı la. ne oynuyacaz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 wowa geçiyoruz arkadaşlar, başarılı diyorlar, bu 1-2 gün içinde sıra sorunuda fixlenir, gelin oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Sonunda bıraktım şu oyunu gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar